Pedofil Joe Biden
Mislim če podpiraš Trumpa se nekak ne moreš igrat da si moralen in etičen in te zato Biden moti no :). Ker oranžen klovn je dobesedno reklama za vse nemoralno in neetično. Mislim tip je izjavil da bi “hodil” z lastno hčerko, ker tk fajn zgleda. Sam škoda k je hči, k zdej pa ne more. Revše. Je pa vso to energijo ki jo ni mogel na hči pokurit pokuril na prostitutke in na napade/otipavanje žensk, ki so mu prišle na pot. Ker veš je čist ok zašlatat neznanko na cesti če si “slaven”.
O Jezus, tole je pa do amena bolno. Me kar zmrazi, posebej ko vidis, kako je tem malim bitjecem nelagodno, on pa totalno izrabi svoj polozaj. Ne podpiram ne levih ne desnih kapitalistov, ker so vsi isti, ampak tole se pa ne more primerjati s slatanjem prostitutk. Btw, odrasla zenska tako vedenje prepozna in se zna nadlegovalcu zoperstaviti, otrok pa samo ve, da je nekaj narobe, pojma pa nima kaj naj naredi. Vem ker sem to sama dozivela. Bruh.
Ker Maršal Twitto ni sposoben priznati kakršnegakoli kiksa.. kaj šele diplomatske katasrofe (in nesposobnega odziva na pandemijo)… je potrebno PREUSMERITI POZORNOST.
A ne inteligentno, načrtno.. in smiselno (ker potem bi imeli tudi zmožnost planiranja za pandemijo).. temveč z lažjo, dezinfomracijo.. blatenjem.. najemu huliganov.. finte v levo.
Zakaj?
Ker je najceneje.. mentalno in sicer.
Kar se mi zdi še posebej strašljivo je to, kako so deklice v popolnem šoku in nelagodju, eno ob 2:05 (klik) in potem še eno ob 2:13 zgrabi za dojko in otipava:
https://youtu.be/_H5NJZMDumY?t=126
starši pa ne naredijo nič da bi ga zaustavili.
Če si to upa početi pred kamerami, kakšen je šele za zaprtimi vrati?
Ima fetiš na lase. https://en.wikipedia.org/wiki/Hair_fetishism
Kar je posebej skrb vzbujajoče pa je to, da ga vzburjajo lasje mladih deklic, katere brez sramu voha pred kamerami, jih poljublja in jih otipava.
Jezus blagoslavlja otroke
(Mt 19,13–15; Lk 18,15–17)
13 Prinašali so mu otroke, da bi se jih dotaknil, učenci pa so jih grajali.
14 Ko je Jezus to videl, je postal nejevoljen
in jim je rekel: »Pustite otroke, naj prihajajo k meni, in ne branite jim, kajti takšnih je Božje kraljestvo.
15 Resnično, povem vam: Kdor ne sprejme Božjega kraljestva kakor otrok, nikakor ne pride vanj.
16 In objel jih je, položil nanje roke in jih blagoslavljal
Je imel Jezus še srečo, da je živel v tistih časih. Sedaj bi ga še zmerjali z pedofilom.
Klik na posnetek, da vidite kako mlado deklico pred kamerami zgrabi za dojko in ji skuša drgniti bradavičko (opozorilo: potreben močan želodec, ogabno)
https://youtu.be/_H5NJZMDumY?t=130
Se mi zdi, da imaš sam(a) hude psihične težave, da se toliko ukvarjaš z Bidnon. Imaš morda ti pedifilsja nagnjenja, ta te tako rajca iskanje teh, s strani skrajnih desničarskih medijev sproduciranih posnetkov?
Zdaj ste Trumpovi verniki spoznali, da ni bilo nepravilnosti na volitvah in se na tak nizkoten način spravljate na zmagovalca. Ampak to pove več o vas, kot o njem,to je jasno vsakomur, ki ima vsaj gimnazijsko znanje psihologije.
Kako vas ni sram, da branite starega slinastega trumpla, ki ga je vsaj 30 žensk, poleg tega pa še par mladoletnic obdolžilo spolnega nadlegovanja, ki je hodil po Epsteinovih orgijah in ga je 13 letnica obdolžila posilstva, vi pa tu neke zmontirane fake posnetke limate gor. Mislim, res ste patetični.