Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pedofilski politik iz Poljčan

pedofilski politik iz Poljčan

Policisti 37-letnega moškega, ki je rop v okolici Poljčan prijavil, sumijo, da naj bi se dogovarjal za spolni odnos z osebo, mlajšo od 15 let. Po poročanju časnika naj bi se moški za zmenek dogovoril z mlajšim mladoletnikom, ko naj bi prispel na kraj dogodka v okolici Poljčan, pa naj bi ga jezni fantje napadli iz zasede, mu odvzeli telefon in avto ter ga prisilili, da se je slekel.

župan Dornave je v krimi preiskavi, pa nočejo povedat zakaj

SDS, kaj pa drugega!

Dornavski župan Matej Zorko priznal vpletenost v dogodek z mladoletnimi osebami

Fuj, ogabno do kraja!

Pa kaj je s temi moškimi zadnje čase? Orgije, pedofilija, radiatorji,…kaj jim špila v glavah? Počasi se mi začenjajo upirati vsu po vrsti. Grozno.

Pa to ni ta človek! Ta je globoko veren, kaj vam vendar je. Kakšno lepo poslanico je napisal občanom za novo leto 2022:

Ob Božjem detetu odprimo svoja srca, in občutimo lepoto tega, da imamo drug drugega. V novem letu združimo najboljše, kar je v nas, in se potrudimo, da bo svet okoli nas lepši. Vse dobro.

Prej raje preverite, kdo je kdo. Sploh, če postopki še tečejo!

Ne vem, zakaj je moral iti pod 15 let ko pa imajo 15-letni fanti čisto dovolj tesne ritke. Pomembno je ostati na pravi strani zakona. Pa si lahko kakšnega tesnega mulota čisto legalno položiš na avtomobilsko havbo.

Dajte mir, ta župan je eden boljših! To ni ista oseba.

“Korak za korakom, stopničko po stopničko, brez ukrivljene hrbtenice, brez oportunizma, čez nešteto ovir. Danes je zmagalo tisto, kar bi v politiki moralo zmagovati vsak dan. Občani Dornave so danes jasno povedali, da si želijo politike, usmerjene v prihodnost, razvoj ter ljudi, kar bodo zagotovo dobili. Matej Zorko ni samo dober prijatelj, ampak je človek, ki v sebi nosi občutek za pravico in resnico, vedno in povsod! Ob krivicah zna udariti po mizi in vztrajati, dokler je treba! Brez heca! Odlično ste izbrali! Dragi Matej, tebi pa iskrene čestitke, vsi, ki te poznamo, smo danes ponosni nate, na tvojo pot in na tvojo zmago. Zmagal si za vse nas. Odličen župan boš,”

Odgovor na objavo uporabnika
Ker, 22.11.2024 ob 13:38

Pa to ni ta človek! Ta je globoko veren, kaj vam vendar je. Kakšno lepo poslanico je napisal občanom za novo leto 2022:

Ob Božjem detetu odprimo svoja srca, in občutimo lepoto tega, da imamo drug drugega. V novem letu združimo najboljše, kar je v nas, in se potrudimo, da bo svet okoli nas lepši. Vse dobro.

Prej raje preverite, kdo je kdo. Sploh, če postopki še tečejo!

Seveda je on, preberi članek na linku zgoraj.

Za vse motence, pedofile in posiljevalce je stranka SDS edina prava izbira da se uspejo nekam preriniti , oni vzamejo vsakega takega že zato, ker imajo Gorenaka že vsa leta in so tega navajeni.

O, fuj. Upam,  da ni poročen in da nima doma sinov.

Canterbury, 22.11.2024 ob 13:57

Ne vem, zakaj je moral iti pod 15 let ko pa imajo 15-letni fanti čisto dovolj tesne ritke. Pomembno je ostati na pravi strani zakona. Pa si lahko kakšnega tesnega mulota čisto legalno položiš na avtomobilsko havbo.

Zato, ker sta pederastija in pedofilija zelo povezani.  Veliko pedrov ima nagnjenja pedofilije, v skrajnem primeru so dobri tudi mladi fantje, a morajo biti zelo suhi (da nimajo moške postave) in imeti morajo lase (plešavost je pokazatelj odraslosti).

Ko sem prebral ta članek, sem najprej pomislil, da gre za Mateja Tonina.

Eh, kaj pa ti veš o tem. Dost tipčkov v SŠ ima sissy nagnjenja. Oni se lepo brijejo in oblačijo v žensko lingerie pa tut makeup si nardijo. In potem se objavljajo na dating portalih ker hočejo biti pofukani kot bejbe. Pa potem kakšnega pobereš, ga pelješ v gozd pa mu rečeš da se prepogne čez havbo. Lahko mu kar strgaš nylonke na pravem mestu in mu ga uturiš. U bistvu niti ni velike razlike al fukaš 15-letnico ali pa 15-letnega sissy tipčka. Lohk ga pa na konc komot nabrizgaš, ker ne more zanosit.

Pedofilski pederavs MATEJ ZORKO SDS je že v Slovenskih novicah.

SDS falanga na X-u pa je TIHO KO RITI.  Prasice pokvarjene se delajo, kod da ta nič ne vejo kaj se dogaja s tem njihovim članom, pedofilskim zlikovcem.  Tipično za SDS kletno falango, ki sicer cele dneve in noči trola po X-u.  Ves čas delajo dramo pri drugih politikih in drugače mislečih ljudeh, jih napadajo z raznimi insinuacijami, lažmi, pisarijo pod nešteto kopriva profili in napadajo ljudi….  Na zadnje pa se izkaže, da so največji gnoji, zlikovci, lažnivci, posiljevalci, pedri in pedofili ravno oni.

Oni sami, SDS so pokvarjene zlikovske prasice.

Jaz pa težko verjamem. Primera ne poznam toliko, a pomislim, da je možno, da so mu to podtaknili. Znan človek v svojem okolju in stranki je, menda ne bi padel na tako finto. Če že ima ta nagnjenja, bi to počel diskretno, v tujini, ne pa v domačem okolju.

Težko verjamem, 22.11.2024 ob 20:41

Jaz pa težko verjamem. Primera ne poznam toliko, a pomislim, da je možno, da so mu to podtaknili. Znan človek v svojem okolju in stranki je, menda ne bi padel na tako finto. Če že ima ta nagnjenja, bi to počel diskretno, v tujini, ne pa v domačem okolju.

Aja, diskretno, v tujini….. tako je to diskretno in v tujini počel Gorenak, ha?

Pa kje se najdete taki idioti, ki ste pripravljeni zagovarjati take izmečke samo zato, ker biznisirajo na teh ruranih območjih z namenom, da kanalizirajo denar za vašo stranko SĐS?

Fuj, smradovine licemerske.

A bo un smrduh, Požar kaj napisal o tem pedofilu?

magar v stilu “pisali so mi” ali “govohi se” ali vsaj “obstaja možnost”????

Mislim na tistega pezdeta s povešenim učem, ki se gre novinarja.

odhebi, 22.11.2024 ob 21:23

Aja, diskretno, v tujini….. tako je to diskretno in v tujini počel Gorenak, ha?

Pa kje se najdete taki idioti, ki ste pripravljeni zagovarjati take izmečke samo zato, ker biznisirajo na teh ruranih območjih z namenom, da kanalizirajo denar za vašo stranko SĐS?

Fuj, smradovine licemerske.

Sploh ga ne zagovarjam, seveda, se mi zdi grdo. Ampak normalno razmišljujoč človek se ne bi šel kaj takega v svojem okolju. Če bi se jaz npr. ukvarjala s prostitucijo, ne bi ordinirala v svojem domačem okolišu, ampak bi šla v Koper ali Lendavo, še raje čez mejo, pa sem no name oseba.

požah hepoht, 22.11.2024 ob 21:50

A bo un smrduh, Požar kaj napisal o tem pedofilu?

magar v stilu “pisali so mi” ali “govohi se” ali vsaj “obstaja možnost”????

Mislim na tistega pezdeta s povešenim učem, ki se gre novinarja.

Kje pa, od Požarja ne bomo nikoli brali kaj slabega o članih SDS. On se spravlja samo na levake…

Ko bi bil član SDS ali desni na sploh bi bil sigurno vidni član.

spet SDSovci ga serjejo? Kako presenetljivo!

Res je,  verni pa res ne bi otrok fooookali, kje ste pa še to videli?

A o tem koprive in sadne jogurtašice nič ne pišejo? Naj  kdo pokomentira idiotizme na X-u in povpraša, kako to, da v stranki SDS tako radi podpirajo pedofile.

998

Pa kaj je z vami v Polčanah, da rojevate takšne čudake?

17-letniki resujejo pedofilsko problematiko, ker je sistem ne. Kaksna ovadba nasilnistva? Zasluzijo nagrado, ne ovadbe.

Slekli so ga 😂 In vzeli avto in fon. Kako je potem nagec klical na pomoc policijo 😂 😂😂😂

New Report

Close