Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pedri in lezbijke + 76 spolov

Pedri in lezbijke + 76 spolov

Sami sebi ste največja grožnja s temi paradami. Saj veste, če se nekaj vsiljuje (vi s svojimi paradami) to v ljudeh ustvari odpor do tega.

Odgovor na objavo uporabnika
Zdaj veste, 09.06.2025 ob 13:09

Sami sebi ste največja grožnja s temi paradami. Saj veste, če se nekaj vsiljuje (vi s svojimi paradami) to v ljudeh ustvari odpor do tega.

Videl neke slike z mariborske parade. Opazil dva spola! Kdo, kaj in kam komu not tišči pa me ne zanima. Jaz imam to urejeno. Morda komu čudno in nemoderno, ampak bejbe ne menjam.

Spola sta dva.

Če kdo ne ve, kakšnega spola je, naj pogleda med noge. In… bo vedel.

Od kje pa ravno 78???

bolj pravo ime je prada sramote

Od kje pa ravno 78???

Tako pravijo LGBTQ+. Ce pa vprasas AI, pa pravi, da je spolov neomejeno, da je spol spekter. Tako da preveri, kje na spektru si.

Za vse nas ostale sta spola dva.

76 spolov?! To je cinizem, kajne? Ker drugače smo že pri tem, da si od pasu gor ženska, od pasu dol pa moški, v glavo pa nebinaren?!

Če kdo ne ve, kakšnega spola je, naj pogleda med noge. In… bo vedel.

Caster Semenya, Imane Khelif so ob rojstvu pogledali zdravniki med noge in so rekli, da sta ženski, pa se je našlo cel kup ekspertov, ki trdijo, da to nista.

Tako da to ne deluje 😀

Kličem gospoda z mona, tema je alat za širjenje nestrpnosti. Zahteval bom IZBRIS! Tako kot bom zahteval izbris neproblematičnih tem, če so od INCELOVSKEGA bitja in nhegivega so trola. Oba opazna v tej temi. En ZA drugi PROTI.

Zakaj še ni izbrisa???????

Prosim za izbris. Ta tema je odprta za nestrpne komentarje.

Prosim za izbris preden začnejo idioti z nestrpnimi komentarji.

Saj vidim kar dva nasilneža v tej temi. En sicer podpira istospolne.

Hvala glede antiimigratskih tem.

Ravno ti še hvališ, da takim fafaš.

Koki🚪🛏️🛋️📺🪑🪟, 09.06.2025 ob 20:21

Prosim za izbris preden začnejo idioti z nestrpnimi komentarji.

Saj vidim kar dva nasilneža v tej temi. En sicer podpira istospolne.

Hvala glede antiimigratskih tem.

A nisi tudi ti govoril da si anti LGBTQ? Kaj zdaj? A sam sebe si tudi prijavljal, naj te brišejo? Pa kako so geji skoraj vsi po vrsti gamad, trans itd pa sploh, pa kako bi bilo treba pobit ne vem koga vse? A sam sebe prijavljaš kaj?

Hvala Bogu, da sem peder. Nikoli ne bi bil strejt, res nikol. Da bi se jaz ukvarjal s telimi sončki, pa rotavirsi pa vozički pa vrtci pa pičke materine.

Ok, imam drugo vlogo, kar se te familije tiče. Dajat keš nečakom in skrbet za tele stare mamce, predenj umrejo, no to pa znam. Zoprnih mulcev ne prenesem, dobr moji nečaki vejo, da pr men nema trme in teh for, če jih moram pazit, ja za ene 4 ure maksimalno in takrat imam star režim. Branje, ponavljanje kakšne snovi šolske in tako dalje, telefoni so prepovedani, prav tako Mcdonalds in podobna jajca. Pol pa če hočejo naj pridejo ali pa ne. Kuhamo doma in skupaj, da se zabavamo, če so pri meni, tamal od brata je navdušen nad tem režimom, od drugega brata tamaledva pa ne k sta ekran in mcdonalds žrtvi.

72 jih je

čak mal, 09.06.2025 ob 20:28

A nisi tudi ti govoril da si anti LGBTQ? Kaj zdaj? A sam sebe si tudi prijavljal, naj te brišejo? Pa kako so geji skoraj vsi po vrsti gamad, trans itd pa sploh, pa kako bi bilo treba pobit ne vem koga vse? A sam sebe prijavljaš kaj?

SAJ SEM PROTI!

Mi lahko razložiš, od kdaj če podpiraš enakopravnost žensk moraš biti nujno “liberarni feminist”? Tudi tale feminizem sovražim.

Saj štekaš, da liberarni ni edini feminizem, ki obstaja?

Tako kot je “LGBTQideologija” samo neka ideologije in samo ena intrepetacija boja za enakopravnost.

A BO ŠLO ZDAJ PREPROSTI NEVEDNI ČLOVEK?

Zakaj se moram stalno ponavljati, torej še enkrat :

(še posebaj preberi 5 odstavek kjer pišem o pederskih izmečkih)

Koki🐔, 08.06.2025 ob 18:04

Itak295, 08.06.2025 ob 17:40

Se pravi, če se otrok rodi homo, najbolje, da že kar takoj stori samomor, ker ta svet je namenjen samo za “normalne hetero družine”, pa naj stane kolikor hoče a ne.

“ITAK295”,

Ma daj utihni ti baraba nestrpna, ki si vedno minimaliziral vso nestrpnost proti gejem.

Zdaj vidiš, debil usekani kako svinjsko  sovražno nekateri razmišlajo in so seveda to pripravljeni anonimno zapisati, seveda pa ne bi tega nikoli javno povedali.

Tebi idiotu pa se sploh ni zdelo tako hudo. Ne samo da je tako hudo, še huje je. Marsikateri od nas pedrov je doživel tudi grožnje in fizično nasilje, katerega EDINI POVOD je bila naša spolna usmerjenost.

Potem pa se čudiš, da privoščim tej usrani slovenski družbi SDS, da bojo vsi trpeli, tako kot so med korono, če nas je pa ta družba dvakrat izigrala in pustila, da je desnica zmagala kar na dveh referendumih proti istospolno usmerjenim. Slovenski narod je to dopustil navkljub temu kar smo istosopolno usmerjeni pretrpeli v preteklosti.

Obregnil si se vame, ker sem napisal, da je en del pedrov izmečkov. Ker imaš toliko malo pojma o življenju, da ne veš da tako kot pri ljudeh z dna, tako tudi pri ljudeh z zatiranih majšin je en del nizkotnih ljudi, ki svoje frustracije ne obrne proti zatiralcem, ampak povzroča zlo tistim, ki trpijo v isti situaciji kot oni(drugim gejom torej).

In predvsem pisaril si mi tako kot vsi največji homofobi na MON-u, da biseksualnost ne obstaja. Dajal v nič moje osebne izkušnje, ker kot narcističen psihopat verjameš, da veš več od ljudi, ki nekaj kar tebi nikoli ni bilo treba doživeti, oni doživljajo na lastni koži. Ampak ti veš več o temu.

Zanikal si torej celo skupino ljudi, ki je številčnejša kot geji. In mnogo bolj skrita, ker se zlahka zlije z okolico glede na to, da jih privlači tudi nasprotni spol in jih zato nihče ne posumi. Kar pa ne pomeni, da zato ne doživljajo travm in da iz tega ne izvirajo škodljivi učinki za našo družbo. Ker so skriti je kvečjemu več skritega trplenja zadaj.

Ne ti si samo okrutno zapisal, pa se naj postavijo zase.

Človek, kritiziraš tu homofobe, pa si sam veliko bolj brezobziren izmeček kot oni.

BO ŠLO ZDAJ?

Kokoši anonimno, 17.09.2023 ob 18:07. Pa ne brisati moderatorji, ker tudi na tujih forumih so teme ali podpirate smrtno kazen običajne. To je pač zahod. Vi pa itak na MON-u cel čas objavljate novice iz zabavne industrije Amerike, tam pa vemo, da imajo smrtno kazen.

Zdaj vam bom razložil, kakšni bi morali biti pogoji za množične usmrtitve, ki jih je potrebno legalizirati. Kar želim povedati, je žal to, da bi bilo dobro za našo družbo, da država te ljudi pobije.

Zato sem jaz sočuten do teh fantov/moških, ker razumem v kakšni družbi živimo. Za fantom, ki je resneje poškodoval geja se dostikrat stiskava in božava in on ima dostikrat ob temu erekcijo. To pa je največ kar je pripravljen počet. Sovražim jih in preziram. In če bi videl, da katerega od teh gejov pretepajo bi samo dvignil glavo in odšel mimo kot, da nisem ničesar videl. Tako zelo jih preziram.

ZDAJ PA KOGA BI BILO POTREBNO USMRTITI.

– Torej homofobe, ki so heteroseksualci. Lahko jih se preveri kar s poskusom, ki ga zgoraj omenjam.

– in moralne avtoritete na položajih ali takšne, ki imajo so medijsko prepoznavni. KI so torej homofobični, ali pa nasprotujejo LGBT kar nasplošno in nas vse mečejo v isti koš in obenem poveličujejo heteronormativnost in zagovarjajo tradicionalne vrednot.

(najhujše LGBTQ šoviniste pa bi jaz zgolj zaprl)

TO JE NUJNO POTREBNO IZVESTI.…TOREJ KAZEN ZA VSE TO MORA BITI!!!

Saj razumem, da so mnogi homofobi že mrtvi(še zlasti če govorimo o genocidih v prejšnjem stoletju). Ampak še vedno pa lahko s krvjo za njihove zločine plačajo novi homofobi(heteroseksualni, ljudje na položajih, medijsko prepoznavni).

Poleg tega mnogo starčkov, ki so včasih pretepali ali zapirali geje uživa mirno starost(pa čeprav so svoje žrtve doživljenjsko čustveno pohabili). Smrt takšnih ljudi je pač upravičena. Če mi jih pač ne bojo mogli vrniti pa bom imel vso etično pravico tega sveta, da jih pokončam! Torej množična usmrtitev nekaterih ljudi je potrebna. Da ne bom potem jaz kot STARČEK v dalnji prihodnosti kakim vnukom “ruknil” dedka ali babico. Ali pa, da ne bom kakega ostarelega LGBTQjevca tako razburil, da ga bo infakt. (aja pa preden se me briše, naj samo poudarim, da sem prej napisal, da se najbolj šovinistične LGBTQjevce ne usmrti, ampak le zapre.)

Hvala IZ ARHIVA:(neutropat1, cavecanem, woke-destrukcija…), da si potrdil moje besede, DA SEM TAKO GOREČ ZAGOVORNIK LGBT LJUDI(lgbt ljudje niso isto kot lgbt ideologija / človek ni isto kot ideologija) da celo pozivam, k usmrtitvi vseh, ki so povzročali probleme lgbt ljudem.

Torej sem kar ekstremen pri svoji borbi za njih.

In celo tako razumevajoč, do lgbt ljudi, da sem celo napisal, da želim, da se “šovinističnih” problematičnih lgbtjevcev, ki so del problema in ne rešetve ne usmrti, ampak se jih samo zapre.

HVALA “iz arhiva” DA SI POTRDIL MOJE BESEDE! 🙂

Verjetno si kot defekten in avtističen mislil, da mi kako škoduješ ali da mi delaš blamažo s citatom mojega starega komentarja.

Ampak pojma nimam kaj si hotel povedati s tem, ker za razliko od tebe razmišljam logično in potem ne razumem kako defektni in avtistični kot ti razmišljate.

Lepo in koristno, da si objavil to. Morda zdaj “čak mal” bolje razume.

ČAK MAL“,

Boš zdaj izpuhtelo s svojo meglo v glavi in z svojo demenco in me čez par tednov vprašalo isto?

Ubogi tvojo svojci.

Pa šokantno da ne obstaja samo en feminizem in ena pogled na pravice gejev, biseks…, a ne, šokantno?

Zdaj veš nekaj novega. V wikipedio poglej koliko je feminizmov, boš presenečeno. In tudi LGBTQ ideologija ni edino videnje, pa čeprav je na zahodu edino poznano glede borbe za lgbt ljudi.

ker za razliko od tebe razmišljam logično

Logika ti je bila vedno tuja. Zaradi odsotnosti logičnega razmišljanja, ki jo zahtevajo naravoslovni predmeti, si OŠ zapustil v 6. razredu.

Marsikateri od nas pedrov je doživel tudi grožnje in fizično nasilje, katerega EDINI POVOD je bila naša spolna usmerjenost.

Noben peder v Sloveniji ni doživel grožnje in fizičnega nasilja zaradi homoseksualnosti, ki pa ni “spolna usmerjenost”, ampak razvojna motnja oziroma psihična bolezen.

Pogosto si tepen ker:

– si socialno neprilagodljiv in agresiven

– težiš neznancem o svojih pederskih nebulozah

– mladino napeljuješ k spolni zlorabi

– vsiljuješ se družbam, ki so 30 let mlajše od tebe…

Če bi imel kanček logike, ne bi bil nikoli tepen.

objection, 09.06.2025 ob 21:33

ker za razliko od tebe razmišljam logično

Logika ti je bila vedno tuja. Zaradi odsotnosti logičnega razmišljanja, ki jo zahtevajo naravoslovni predmeti, si OŠ zapustil v 6. razredu.

Marsikateri od nas pedrov je doživel tudi grožnje in fizično nasilje, katerega EDINI POVOD je bila naša spolna usmerjenost.

Noben peder v Sloveniji ni doživel grožnje in fizičnega nasilja zaradi homoseksualnosti, ki pa ni “spolna usmerjenost”, ampak razvojna motnja oziroma psihična bolezen.

Pogosto si tepen ker:

– si socialno neprilagodljiv in agresiven

– težiš neznancem o svojih pederskih nebulozah

– mladino napeljuješ k spolni zlorabi

– vsiljuješ se družbam, ki so 30 let mlajše od tebe…

Če bi imel kanček logike, ne bi bil nikoli tepen.

Seveda ni noben peder doživel v Sloveniji grožnje ali nasilja zaradi homoseksualnosti. 😵‍💫

Veš kaj si mislijo vsi bralci, ki te zdaj berejo? Mislijo da si debil, ki nima pojma o svetu. Ne samo da sem jaz to doživel in veliko teh, ki jih poznam, tudi mediji so dostikrat poročali o takih primerih.

Logika meni tuja? Ti pa tako zelo avtističen in prizadet v glavo, da si prej objavil citat, ki mi je koristil in pomagal v debati in potrdil moje besede, hotel pa si mi narediti blamažo. Ker si mislil kaj? Pa to normalen človek ne more razumeti, kaj ti defekten nelogičen avtist razmišljaš.

In še glede teme o PARADI PONOSA V MARIBORU🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏴‍☠️,  kamor si lepil svoje propagandne neumnosti.

Zanima me ali si ti tisti fant, ki ga je od njega starejši gospod zvabil v spolni odnos, potem pa je fant ugotovil, da ni gej in ima zaradi tega doživljenske travme?

A to da si ugotovil, da nisi gej je bilo zato, ker si začutil privlačnost tudi do žensk, seks z moškimi se ti pa je zaradi tistega gospoda zagravžal? Ampak če si šel v to, pol si že moral imeti nek instinkt do moških.

A zato tako strastno trdiš, da biseksualnost ne obstaja, ker si dam biseksualec? In si ne zmoreš priznati lastne biseksualnosti? Zato si zapadel v stanje blaznosti, kjer zanikaš obstoj biseksualnosti. Ker seveda biseksualnost je taka siva cona, ki izove prepričanja in poglede na svet ljudi kot si ti. Ki bi radi vse razdelili na črno in belo, na prav in narobe… Pač imbecilni avtisti, da tako zabito enostavno vidite stvari.

Torej ti ga ni tisti gospod samo pofafal glede na to, da je bilo gobora o spolnem odnosu? Si ga torej tudi pofukal? Ti je pasalo? Kaj je tvoj duhovnik rekel na to?

Zdaj mama skrbi zate? Njo kriviš, da si zapadel v to, ker ni znala biti mama kot se spodobi?

Ali jih ni 75?

Kurjek, bog ne daj, da izbrišejo to temo, kje bi mi potem lahko brali miselno drisko psihično bolne Kure?

Koki🧶🪩🧶🪩🧶, 09.06.2025 ob 21:17

ČAK MAL“,

Boš zdaj izpuhtelo s svojo meglo v glavi in z svojo demenco in me čez par tednov vprašalo isto?

Ubogi tvojo svojci.

Pa šokantno da ne obstaja samo en feminizem in ena pogled na pravice gejev, biseks…, a ne, šokantno?

Zdaj veš nekaj novega. V wikipedio poglej koliko je feminizmov, boš presenečeno. In tudi LGBTQ ideologija ni edino videnje, pa čeprav je na zahodu edino poznano glede borbe za lgbt ljudi.

Se pravi tisto, kar ti sovražiš, lahko napadaš in psuješ in jim groziš s smrtjo, recimo enega transa ali geja, ki ne misli kot ti. Ali pa pač kogarkoli, ki ne misli kot ti.

Če pa nekdo drug to isto naredi in napada nekoga, za katerega on misli da je izmeček, škodljiv za družbo, ga je pa treba brisat in prijavljat policiji?

Vse ostale, samo tebe ne? Ker ti v svojem žaljenju in psovanju misliš pravilno? Drugi pa ne!

Si lahko še bolj blesavo in noro?

New Report

Close