Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek peeep peeep peeep

peeep peeep peeep

peeeep peeeep… Samocenzura ;).

No, v bistvu se mi trenutno niti malo ne smeji… Vrag pa ceste pa avti pa semaforji pa zastoji – bo treba mogoče spet kdaj na vlak ali avtobus. No… Teoetično. Praktično na dolgi rok skoraj bankrotiraš. Čeprav…

Pa me ne muči to… Muči me… mučijo me… Hmmm…

Motoristi!! (Evo, Sp, a udariva spet kakšno debato?) Vsakič znova eno in isto. Pa ne rečem, če divjajo, ko ni prometa in tam kjer ga ni. Pa naj se ubije, kdor se hoče. Ampak ne na račun moje slabe vesti!

Situacija: prazniki v Avstriji in vse seveda pelje (kot babica) na jug. Polne ceste. Nabito polne. Sami W pa G pa GU pa še en kup drugih bi se našel. In seveda vsi gastarbajterji. Pa ajde: sem pač spet naletela na slab dan za na cesto it.

Ampak…! Rondo. Najbolj prevozen, ker mora vsak, ki se vozi od meje skozi MB tam mimo. Ni druge variante (no, razen drug mejni prehod). In te budale od motoristov (sorry Bugi, ampak ti so pa res ekstremni) gredo sredi največjega prometa dirkat. Idioti!!! Kaj naj drugega rečem… Ko mu bo pa “spodrsnilo” ali bo pa precenil svoje šoferske “vrline” (tokrat je šlo predvsem za mlade pubece), pol se bom pa jaz celo žiljenje sekirala, ker mi je slučajno pod kolesa zletel… Ma… In to vedno in vedno znova. No, pa ne samo z motorji… Tudi z avti se da baje lepo dirkat… No… Nimam besed. Razen vsega, kar pade pod najstrožjo na cenzuro.

Facit: če se že hočeš ubit – daj kamen okoli glave pa v prvo reko. Mene pa lepo prosim pustite na miru.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

kaj naredi…če ti zamažejo šipco,….

vključi brisalce in pljusk..pljusk…..

in ni jih več…hahahahahahhahahahah

ps…miši…smerk…a ti si pa še kej moja???…mam pršutka…dva…če grem še enga kupit…hihihihihii

leta letijo - iščem stevardeso.....

Mmmmm…

PPPPPPPPPRRRRRRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠŠUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTT!!! :)))))))))))))))))

Hehe, razo, a sem sploh kdaj bila tvoja? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Mishi … sem sicer motoristka (in to dobro veš) in bom v bistvu blatila “svoje ljudi” … ampak takih norcev tudi jaz ne prenesem. Ne moti me to, da peljejo mimo … ponavadi se jim še lepo umaknem na skrajno desno, da me lažje prehitijo … Ne moti me tudi če peljejo mal bolj hitro … ok … z motorjem je pač tako (saj tudi mi ne peljemo po omejitvah) … Ampak to kar opisuješ … to je pa mlada in neumna glava (no … saj ni mus, da je mlada, da je neumna … na žalost se dobi tudi veliko takih starih norcev) … In pol se zgodi nesreča … Huh … In pol avtomobilisti pljuvajo čez VSE motoriste … motoristi se spet bunijo nazaj … in rata cel kažin. In to zakaj? Zato, ker se je en mulo brezglavi ubil na cesti, zato ker mu je tata kupil motor, ki je veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko premočen zanj.

Je pa res … Taka dirkanja so tako z motorji kot z avtomobili … samo da z motorji se da “fajn dirkat” tudi v gneči (pač … pelješ slalom) … medtem ko z avtom je vsaj to onemogočeno …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Evo, tokrat sva pa na isti valovni dolžini, kar se motorjev tiče 😉 :))))). Se čisto strinjam… So me pa res iz tira vrgli, priznam.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Tisti pezde,ki se mi bo v avto našponal….in,da ostanem ob tem živ(kar je malo verjetno)…..ustavim prvi 20 tonski kamion,ki bi šel mimo in ga prosim,da naj še čezenj ene 10 x gor pa dol zapelje!!!!
Mater,kako sovražim te prepotentneže…..
Ah,Bugi bo že pojedla to reč…saj ima zdaj Octavio!

da bi bila čist lahko…………vsaj kakšen dan…hahahha

pa si preveč zaspana……..sem živ kot lesen teč….hahaha

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close