Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Peg Perego Pliko P3 – pranje

Peg Perego Pliko P3 – pranje

Živjo!

Če ima katera ta voziček, bi jo prosila za nasvet. Ker je pri nas zelo uspešno prestal zgode in nezgode naše punčke, zdaj pa ga pripravljamo na prihod novega člana me zanima, če je katera oprala v pralnem stroju njegovo prevleko oz. “strešni” del. Spodnji del je snemljiv in se mi že suši , za strešni del pa ne vem ali gre na kak način stran od tistega ogrodja ali ga naj operem na roke. Navodil pa žal nimam več. Ampak kolikor se jaz spomnim, je bilo rečeno, da je komplet pralen v stroju.

Pa še to: Navette (košare) sicer nimamo, me pa zanima, kako je s čiščenjem in pranjem le te, če bi se odločila kupiti rabljeno.

Hvala in lep pozdrav!

Sicer ne vem natanko, kater model je naš voziček (kupljen je leta 2001), ampak smo popolnoma vse prali, večkrat, saj je dal skozi dva otroka. Tisti zgornji del, streha, se sicer malo težje sname, ampak z malo potrpežljivosti gre tista plastika ven in potem brezproblema opereš, recimo na 30, na programu za občutljivo perilo.

Aja, če misliš strehico od športnega dela, gre pa še bolj simpl dol.

Mi ga imamo, pa sem strehico vedno prala na roke. Če pa se res da sneti, bi bila zelo vesela:))))
LP Punček

Imam Pliko P3 l. 2003 in perem vse v pralnem stroju, tudi strehico kompletno z ogrodjem.

Hvala za odgovore.

Jaz pa strehice kar ne upam dat v stroj, se bojim, da bi se kaj polomilo.

Lp!

New Report

Close