Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pegasti badelj

Pegasti badelj

Je kdo tukaj, ki je imel slabe jetrne teste? Namreč že par let imam slabe teste, ko vprašam zdravnike zakaj to, rečejo ah to je verjetno zaradi zdravil in tu se konča. Jaz bi pa rada to popravila. Si je dejansko kdo popravil teste oz jetra z pegastim badljem? Ali čem drugim?

Izloči vso živalsko hrano, 2x tedensko jej presno. Da izločiš strup in ostanke od zdravil.

v postu zgoraj, mogoče poskusiš še tole

http://www.preberite.si/olje-crne-kumine/

Predvsem izloci sladkarije in enostavne OH. Ni res da je potrebno izlociti vse zivalske izdelke. Pusto meso recimo puranje in piscancje prsi lahko uzivas pravtako tudi jajca in skuto. Predvsem skuta je zdrava. Slabe mascobe zamenjaj z zdravimi (ne uporabljaj soncnicnega, sojinega, koruznega olja).
Vsak vecer si namoci 4 suhe slive v malo vode in zjutraj zauzij na tesce. Ne konzumiraj ze pripravljene hrane, predvsem zmanjsej obroke ( porcija naj bo DO 250g). Vsak dan si privosci eno jabolko ali hrusko. Veliko zelene zelenjave.

Mesa že tako ne jem veliko, mogoče 2x na teden in še to samo piščančja prsa, pojem veliko sadja, zelenjave. Res pa so problem sladkarije. takointako bo treba na dieto ja, pa upam da bo bolje. hvala.

Sama sem počutila zastrupljeno od nepravilne prehrane in prebolelih boleznih in zdravil.
Potem sem se brcnila v rit in kupila detox tablete od medexa (počasno razstupljanje), občasno jem še pripravek iz ajdove moke in navadnega jogurta (ker nima potrebe po hujšanju). Zvečer tako zmešam dve žlici ajdove moke in 2 dcl navadnega jogurta, pustim čez noč v hladilniku in zjutraj pojem. Veliko tega je na netu.

Pred leti sem tudi jaz imela slabe jetrne teste. Vse sem zrihtala na ta način, da sem vsako jutro na tešče stisnila pol limone v 1 dcl mlačne vode in to popila. Čez ene 15 minut sem nato imela zajtrk in vzela še eno kapsulo pegastega badlja.
Pri hrani pa itak vedno pazim, da ne jem nekih pripravkov iz konzerv, paštet, salam, itd… Pa menda tudi pražena hrana ni glih idealna.

Pozdravljena, mene zanima kaj naj bi pomenilo počasno razstrupljanje? Ko sem omenila zdravnici detox je začela samo zmigovat z glavo in rekla: nekateri bi še mamo prodali, da bi prišli do več denarja 🙁 me pa vseeno zanima kaj oz. kako je tebi to pomagalo? si se počutila bolje bolje oz. kak je občutek ‘razstrupljanja’? hvala!

Ni reklama, jaz sem se odločila za tole http://www.medex.si/shop/detox-kapsule/
trenutno sem v zadnji tretjini in počutim se bolje, lažje, z nekaj več energije.

Čisto vseeno mi je, kdo je proizvajalec tablet za razstrupljanje, saj je vse umetno….me pa res zanima zakaj se razstrupljate s kemijo? Toliko naravnih možnosti je…

jaz pijem pegasti badelj olje,vsak dan 1 žlico na tešče.je boljš kot tableti.jaz sem začela lani,ko sem videla da sorodniku zelo pomagalo.naročimo ga pri podjetju car marketing. 070 766181, pa še eno steklenico dobiš zraven dodatno.imajo pa tudi ene razstrupljevalne obliže ki si jih 10 dni lepiš na podplate..
poklič pa mal vprašaj.

Ne nasedaj tem pripravkom za “razstrupljanje”. Izloči sladkor iz prehrane in se veliko gibaj.

ceba hvala za odgovor!
Ni mi jasno potem zakaj je zdravnica odkimavala z glavo in tisto rekla. Sem še kar v dvomih… kdo pa je tebi priporočil te kapsule oz. kako si se odločila, da jih vzameš? Sem gledala nek prispevek na pop-u enkrat glede dopolnil in niso imeli nič kaj dosti dobrega za povedat…

dr.med. ali lahko malo več poveste glede tega kot samo ne nasedaj tem pripravkom? Hvala

Nihče mi ni nič priporočil. Po mesecu dni jemanja raznoraznih tablet in AB, sem se počutila resnično slabo. Tudi slabo sem izgledala. Želela sem samo pospešiti čiščenje od znotraj. Lej nimam časa za čajke in precejanje in itd. Pač eni smo veliko časa v službi in mi zmanjka časa za te hece. Zato sem sem odločila za medexov detox. Nasplošno so medexovi izdelki ok. (sploh pohvalijo linijo iz medu,matični mleček, itd).
Ok, če je vse skupaj placebo pa naj bo, glavno da sem jaz sedaj počutim bolje, izgledam bolje, škodljivo pa zaenkrat ni toliko kot vse tisto, kar sem morala pojesti v času bolezni.

Veliko gibanja, zelenjave. Cim manj sladkarij, alkohola. Nezzdrave mascobe omejiti in nadomestiti z recimo olivnim oljem. Pa ne bo treba nobenega pegastega badlja ali drugih kapsul. Tako preprosto je to. In to vedo tudi tisti, ki sprasujejo za taksne pripravke. Je pa bolj udobno zatiskati si oci in misliti, da bo pomagalo ne spremeniti prehrane in rezima gibanja, ampak samo jemati nekaksne kapsule in bo vse OK. Problem je samo, da nobene kapsule ne bodo pomagale, ce bodo ljudje jedli tako kot prej in se premalo gibali.

Hvala za odgovore, jaz sem spraševala zato, ker trenutno se nisem v stanju gibat zaradi mojega stanja in se mi meša, prav tako moram jest zdravila. Lahko se zgodi da bo tako skoraj še kako leto. Zato sem mislila da si s čim pomagam poleg zdrave hrane seveda. pegasti badelj kot sam pa ni pripravek je rastlina zato se mi ne zdi sporen ali neka čudežna tabletka.

Matični mleček od medexa je pa baš kvaliteta! NOT! Kot prvo je to kitajska roba in kot drugo je zraven polno dodatkov.
Če želiš kvaliteten matični mleček, greš lepo do čebelarja, ki ga sam pridibiva. Je neprimerno boljši, kot pa ta uvožena jajca iz kitajske.

Fascinantno mi je, da je kar naekrat vse kitajska roba.
A olivno olje je tudi kitajsko s….?

Ti si potem pac ena redkih izjem, vecinoma gre za zasedene ljudi s slabimi prehranskimi navadami, ki mislijo, da bo nek pripravek (in ja, pegasti badelj je natanko to), cudezno izbrisal posledice njihovih slabih navad.

Ce jemljes zdravila, se moras pa itak nujno posvetovati s svojim zdravnikom ali vsaj farmacevtom pred jemanjem raznih prehranskih dopolnil, ce ne gre ravno za nedolzne vitamine. Ce je nekaj rastlinskega izvora, se ne pomeni namrec, da nima moznih interakcij s kaksnimi zdravili. Sentjanzevka je ze en tak primer, ki lahko povzroci precejsnje probleme v kombinaciji z ne tako malo zdravili.

Kar lahko ti naredis, je potem zdrava prehrana, dokler je stanje taksno kot opisujes, da je. Glede pegastega badlja pa moras dobiti mnenje zdravnika ali farmacevta, ki pozna zdravila, ki jih jemljes. Ne pricakuj pa cudezev, tako da bo edini omembe vreden ucinek najbrz tisti v tvoji denarnici.

Če bi pripravki resnično delovali, ne bi bilo toliko bolanih ljudi. Ko boste proučili, kako deluje človeško telo, boste videli, da so taki pripravki čisti nesmisel. Telo zastrupljate več deset let (verjetno imate več kot 40 let), po tem pa pričakujete, da boste v parih mesecih popravili stanje in se čudežno razstrupili? Žal ne gre tako.
Noben tak pripravek ni bil medicinsko potrjen, da v resnici popravlja že narejeno škodo.
Brez gibanja pa žal ne bo šlo, ne iščite izgovorov. Še ležeč človek, priklenjen na posteljo se vsaj malo razgibava, tako da se lahko tudi vi. Vsaj 15minut dnevno časa ima vsak človek, pa tudi vi. Vaje ne rabijo biti zahtevne in mučne. Gibajte se v okviru svojih zmožnosti.
Še enkrat poudarjam, čim manj sladkorja in izdelkov iz bele moke, tudi izogibanje vseh škrobnatih izdelkov.

S pegastim badljem ni nič narobe in ne more biti narobe, niti ne vpliva in nima kaj vplivat na zdravila. Seveda ni zdravilo, niti približek tega, ima pa pozitivne učinke na delovanje jeter, kar pomeni to da jim malo pomaga pri delovanju (in s tem razstrupljanju telesa), nikakor pa sam p. badelj telesa ne bo razstrupil. Če so pa jetra čist u k., pa itak, da en bo učinka. A če so še ok, a zgolj preobremenjena, pa jim lahko le pomagajo (koliko pač varira od posameznika do posameznika), škodit ne more. Idealno bi bilo, da kupiš semena, jih zmelješ, zmešaš z npr. olivnim oljem (maščoba je obvezna), daš v hladilnik in ješ. Pa ne premalo, ker žlička na dan, bo tudi efekt mizeren, recimo 3x žlička. In še kakšen deci kefirja za povrh. Potem bo učinek. Zgolj suhi pripravek, ki je v večini kapsul, ne bo ok.

ceba hvala. Sem mislila, da si imela kak vzvod za odločanje in po tem sem spraševala. Glede medexovih izdelkov pa tudi sama nimam več dobrega mnenja, čeprav ne verjamem, da so iz Kitajske.

Ne vem za olivno olje, ker lahko podam mnenje samo za izdelke, o katerih imam informacije.

je mogoče za napisano dobiti kako podlago ali je to izročilo babice?

New Report

Close