Najdi forum

pegice

Zanima me,če katera ve ali se pegice res da “odstranit” s tekočim vodikom?
hvala in lp

mislim da, vendar se potem lahko spet pojavijo!

Ma sej so lepe pegice, a ti (če pišeš o sebi) bi si jih dala odstranit???

Joj, xy, pegice so pa ja srčkane. Ko sem bila majhna, sem bila pegasta pa mi je šlo to ful na živce. Zdaj so mi pa pege skoraj izginile, pa bi z veseljem imela še kakšno več. :))

Jaz jih imam kar nekaj po nosu, pa se se spomnim ne nanje…sem se jih cisto navadila…..sem pa ze slisala, da ce si jih mazes s sokom od svezih kumar, da zbledijo, sama pa tega nisem testirala!

lp, Jessy

No ja.. pegice in pege.. po tolikih letih se človek navadi tudi na to. Sam sem pesgast povsod.. ni da ni. Sicer me je v otroštvu to res motilo, sošolci so znali pošteno nagajati, vendar se je z leti to spremenilo. Danes me pege ne motijo več, mogoče kdo še kdaj bolj čudno pogleda, vendar 🙂 je potrebno povedati tudi to… da mi sedaj še pašejo. Torej xy, pusti pegice, men so full luštne, tud večina fantov nima nič proti temi lepotnimi dodatki.

Jani

Meni osebno so pegice všeč, ker deluje obraz bolj igrivo.

Če si jih hočeš na vsak način odpraviti, potem poskusi po naravni poti s sokom limone (večkrat mazati), kemije pa je dosti na policah.
Preizkušeno poznam le “BRIGHT IDEA” – sredstvo za posvetlitev kože kozmetike ARTISTRY, ki uspešno odpravlja to tegobo in je uporabno tudi za starostne pege npr. po hrbtni strani dlani. Pomaga posvetliti in izenačiti barvo kože, ki je izpostavljena soncu ali jo je poškodovala svetloba.
Oglasi se na e-mail!

Lep pozdrav!

Draga xy,

to odstranjujejo v Termah Rogaška. Najprej se naroči pri dr. Slivnikovi, dermatologinji.

Za posvetlitev in doseganje sijočega tena polti vam svetujem Bright idea sredstvo za posvetlitev kože.Informacije na strani (http://www.si.vebso.com/ )v polju “Vaše ime” odtipkajte svoje ime,v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav!

ARTISTRY™ BRIGHT IDEA™ sredstvo za posvetlitev kože je lahka, mlečna esenca, ki posvetli in izenači barvo kože, izpostavljene soncu ali poškodovane na svetlobi.

Lastnosti in prednosti
Vsebuje patentiran posvetlitveni kompleks, ki izenači nepravilen odtenek kože in spodbuja mladostnejšo, popolnejšo polt. Popolnoma naraven kompleks vsebuje: izvleček gornika, limone in kumarice, ki dajejo koži sijaj, ter NUTRILITE™ izvleček antilske češnje, ki pospešuje naravno luščenje kože in deluje proti prostim radikalom. Edinstven patentiran izvleček iz grenke oranže, ki ustvarja obrambeno plast, pomaga preprečevati temne lise, nepravilno obarvanost in neenakomerno polt, ki jo povzročajo prosti radikali. Neodišavljeno, ne povzroča ogrcev in aken. Primerno za vse tipe kože. Dramatično izboljša ten, čistost in enakomernost kože v samo štirih tednih. Pomaga doseči in vzdrževati še bolj enakomerno in svetlo polt. Uporabimo ga lahko v kombinaciji z ARTISTRY™ izpopolnjenim vlažilnim sredstvom za obnavljanje kože (št. izdelka: 8006). Oftalmološko testirano, zato izdelek lahko nanašamo tudi na občutljivo področje okoli oči. Primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Uporaba
Nekaj kapljic sredstva za posvetlitev iztisnite na konice prstov in nanesite po celem obrazu, posebej skrbno na temnejše lise in področja s pegami. Uporabite dvakrat dnevno po uporabi ARTISTRY™ izpopolnjenega vlažilnega sredstva za obnavljanje kože in pred ARISTRY™ kremo.

kaj pegice ostanejo večno al ti z časom zginejo ?

Tjaša

jst mam tu pegice pa jebi ga sej me ucasih zajebavajo zarjevela pegica sam ce tko gledas sej to ni nc tazga pegice mamo sam carji ane

New Report

Close