Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pej smo spet tam …

Pej smo spet tam …

… in Bgv si spet razbija glavo … ker je še vedno na smrt zaljubljena v svojega Miškota, v katerega se je včeraj še toliko bolj zaljubila … in on se je spet zaljubil vanjo in jo ima rad bolj kot vse na svetu … Po vsem kar sva prestala … vsem trpljenju … še ko sva bila skupaj … in potem ko sva šla narazen … po vseh pi*darijah ki so se zgodile … in po vseh poskusih, spodletelih, da se pozabiva eden drugega … mogoče celo zasovraživa … nama ni uspelo … oz. se je zgodilo ravno obratno … se ljubiva še bolj kot prej …

Kaj se je zgodilo? No … včeraj popoldan je prišel k meni, z motorjem, da greva, neznano kam. Najprej sva se vstavila na pijači (Dolga njiva) in tam so se začele prve debate … Videla sem ga kako je jezen … povedal mi je vse kaj je pretpel in kako mi zameri določene stvari in kako mi ne bo nekatere mogel nikoli oprostiti. Bil je jezen, na trenutke čisto hladen, vendar po drugi strani prav druga oseba … tista oseba, ki sem jo vedno videla v njemu, vendar se je skrivala globoko globoko v njemu … Bil je kljub vsemu sproščen … smejal se je … hecal … Bil je samozavesten in odločen … in odkrit … Kljub temu, da sem ob določenih besedah ostala slabo (kar je bio tudi prav) je njegov pogled povedal vse … povedal, da me še ljubi.
Nadaljevala sva pot tja do Mosta na Soči … tam sva šla na kratek sprehod okrog jezera … in nato si našla en miren kotiček … in se je začelo … Pogovor pogovor pogovor pogovor … res zelo dolg pogovor … o tem kaj je bilo … o tem kaj sva imela oba v sebi … in kaj vse sva skrivala eden pred drugim … Začele so teči solze … solze ob spoznanju, da sva zapravila nekaj najlepšega na tem svetu … da sva uničila tako veliko ljubezen … samo zato, ker se nisva več znala pogovarjat … samo zato, ker si nisva povedala svojih želja … samo zato, ker sva zaradi vse jeze, ki se je zaradi tega kopičila v nas, hotela prizadeti drugega … In zato nisva bila srečna … zato sva se stalno kregala, ker nisva videla prihodnosti za naju, vendar sva se toliko ljubila, da nisva mogla it narazen … Do tedaj, ko sem vsemu dala konec jaz … in to na tak način, da bi me moral on zasovražiti za vse večne čase … Pa me ni … Se je trudil … in na trenutke me je celo zasovražil … vendar, ko sva se zagledala, vedno, nama je srček poskočil … in pogled je povedal vse …
Včeraj sva si vse to priznala … sva si priznala tudi vse najine želje za prihodnost … in … začuda … niso tako različne, kot sva si vedno mislila … Ravno obratno … Kaj sva počela tri leta?????!!!! Imela sva vse … imela sva srečo na dosegu dlani … in namesto da bi jo zagrabila … sva jo odrivala kolikor se je le dalo … … … in uspelo nama jo je odriniti stran …
Včeraj sem ga spoznala še v drugačni luči … oz. je bil zopet takšen, kot je bil ko sva se spoznala … se rad poheca, smeji, naredi tu pa tam tudi kakšno neumno in naredi tudi tu pa tam kakšno romantično potezo … Ni bilo prisiljeno … Poznam ga predobro, da vem, kdaj se sili počet stvari … Včeraj je bil sproščen … ob trenutkih še skoraj preveč … kar me je čisto šokiralo … in je šokiralo tudi njega …

Rekli boste … kaj pa Sonči? Tudi o njem sva se pogovarjala, čeprav se Miško ni želel kaj preveč, ker je bil ljubosumen. Vendar ne moreva se delat, kot da ne obstaja … ker obstaja … in je tudi on v mojem srčku … V zelo kratkem času se je zelo močno zasidral v moje srce … in v teh dveh mesecih mi je dal toliko … in mi je hotel dati še več … še veliko veliko več … Vse kar je naredil je naredil zato, da me osreči … vsako dejanje, vsaka beseda … Imam močno rada tudi njega, čeprav najina ljubezen je še mlada … in … bom čisto odkrita … ni tako močna kot je do Miškota. Res je … on me resnično zna osrečiti z dejanji in besedami … vendar po drugi strani, Miško me osreči že samo s svoj prisotnostjo … Sonči mi nudi veliko … mi nudi celega sebe … Z moje strani žal ni bilo tako … sem mu nudila samo del sebe … nisem se hotela … ali … nisem mogla … se mu povsem prepustit … Mogoče zato, ker ga ne ljubim dovolj?

Zvečer … ob 1h zjutraj … ko sem prišla domov … sem mu pisala SMS in mu napisala kako je bilo in da bom rabila čas, da premislim o vsem … čas stran od obeh … Takoj me je poklical nazaj … ker tako ali tako ni spal, ker je vedel kje sem … Ko sem mu povedala, s solzami v očeh, kako je stvar … sem začutila kako močno sem ga prizadela … ni mogel več govoriti … čeprav ga nisem videla, sem vedela da mu tečejo solze … in ko se je poslovil in rekel lahko noč … sem slišala kako se mu je tresel glas … in v tistem trenutku, preden je prekinil, sem zaslišala jok … jok, ki je verjetno trajal celo noč …

Danes zjutraj ne je klical … še vedno žalosten, vendar malenkost bolj pomirjen … Včeraj mi je rekel, da je bolje da se danes ne vidiva … Danes je rekel, da ne more brez da me vidi … tako da bova popoldan skupaj … Kar je tudi prav … da se pomeniva … na štiri oči …

Ne vem kaj naj naredim … … … Če se vrnem k Miškotu, bom res dobila nazaj tisto resnično veliko ljubezen in tudi vem, da tokrat bi bile stvari drugačne … ker naju ne bi bilo več strah si povedati, kaj imava noter … ker sva si priznala že vse … Vendar bi bila sama proti vsem … Moji starši in moja družina bi ga težko sprejela nazaj … ravno tako mene njegova mati in brat (oče me ima še vedno full rad in me tudi tu pa tam še kaj pokliče … edini ki je ohranil še stike z mano) … prijatelji, ki so sedaj dva meseca poslušali jokanje in skušali pomagati … ne bi razumeli …

… tako kot tudi vem, da Sprevržko ne bo razumel … In vem, da bo jezen … Kako lahko pozabim vse kar je bilo … vse trpljenje … vse ponižavanje … psihično in fizično martratiranje … … … Nisem pozabila … še predobro se spomnem vsega … Vendar sedaj veva vzrok, zakaj je do tega prišlo … zakaj je bilo tako kot je bilo …

Res je tudi … nekoč sva že šla narazen … in sva prišla spet skupaj, češ, tokrat bo drugače … Vendar nisva spremenila nič … Tako sva bila srečna in vesela, da sva spet skupaj … da nisva rešila problemov, ki so bili še vedno tam … oz. … saj je bil samo eden … POMANJKANJE POGOVORA!!!! Tokrat ni tako … ker sva pripravljena tudi oba popustit pri določenih stvareh …

Vendar še vedno ne vem … kaj naj naredim … … … … … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ojej, ojej…. ti moja Bugi, kaj delaš…..

……. neč več ne zastopim………. vidim, da si zmedena do fula….. in da te zna Miško zmest, znova in znova, in ti popustiš…. nikol se ne bo popravil………..

……….. navijam za Sončija……… sam to rečem……..

……. odločitev je pa tvoja, samo tvoja! naj ne bo napačna!

cmoka

daj že končno odrasti!!!!!

Ne morem biti tiho, ne razumem, kako lahko čez noč spremeniš mišljenje o nekom.
Bugi, vsaki je všeč pozornost, vsaka ima rada sladke besede. Mislim, da nisi dovolj zrela, da bi razumela, kaj bi napravila, če se vrneš k Mišku…… si sposobna biti brez tvojih domačih, prijatelji te bodo gledali postrani?! Si na vse to pripravljena?! Jaz vem, da ne! Čez dober teden te bomo brali, da smo ti samo še mi in Miško ostali…..
In potem se bo zaradi te osame začelo obtoževanje Miška, kaj je naredil in da te ne nosi več po rokcah…… Praviš, da veš, da boš Sončku zlomila srce. Vraga veš!!! Pa saj si mu ga že včeraj! Mislim, punca, če si prekinila z Miškom, kaj ga potem še klicariš in hodiš z njim na izlete?!
Oprosti, trdo se bo slišalo, vendar se mi zdi, da bi pri svojih letih lahko začela malo globlje razmišljati, saj nisi več najstnica, madona!!
Pa ne zameri preveč, želela sem te samo malo prizemljiti. Če mi bo uspelo, dobro zate, če pa ne, bo pa toliko slabše zame.
Dajte me popljuvati, le, čeprav v sebi veste, da imam prav!!!!

Bugi…….ko sem prebrala to, kar si napisala ti povem, da me je stresalo po celem telesu……..stresalo zato, ker vem, kako je biti v tvoji koži…..

Prosim….ne prenagli se……….

Vzemi si čas………

Mogoče sedaj res izgleda, da se je Miško popravil………Kaj pa bo naprej??? Ne bom ti več govorila kaj napravi…….ker je odločitev v tvojih rokah….upam in ti želim samo to, da bo odločitev prava….kakršnakoli že bo. Čeprav sama veš…za koga navijam jaz…

CMOKA

Hmmm! Kdor izbira, izbirek dobi ali pa nič. Ti bom povedala, kaj je moja kolegica rekla za neko deklico, ki je imela podobne popadke: “…..na koncu bo ostala sama in si bo svojo p* v steno metala, ven bodo pa molji leteli!” :))) Samo še to, pri teh letih se ljudje ne spreminjajo več. Se moram strinjati z žverco. lp

Po enem mesecu kar se nisva videla z Miškom, sva se v nedeljo spet srečala … in tako eden kot drugi sva ugotovila, da ljubezen med nama ni še minila … ampak da je kvečjemu še bolj močna, kot kdajkoli prej … …

Lahko sem res neodločna … lahko se vedem kot najstnica … Vendar vedno sem verjela v to, da moram iskati pravo ljubezen … … …

Prejšnji teden, ko sva bila s Sončkom na morju … … ko sva bila že dva tedna non stop skupaj … me je začela njegova bližina dušit … Čeprav je človek, ki je vreden vsega zlata na tem svetu in še veliko več … in ki bi naredil zame vse … ki bi premaknil svet, če bi lahko … ne čutim zanj to, kar sem vedno čutila in še vedno čutim za Miškota … …

Ne vem … a bi lahko sploh kdaj začutila tako do Sončija?

Biti brez domačih … brez prijateljev … … … To je tudi en velik problem, ki bi nastal, če bi se vrnila k Miškotu … … in o tem sva se tudi včeraj pogovarjala … … … Kolikor poznam moje starše, vem da si želijo le mojo srečo … čeprav … … … Miškota bi resnično težko sprejeli nazaj … Po drugi strani pa … enkrat so ga že … kljub temu, da ni bilo veliko sprememb (takrat ko sva prišla spet skupaj) … mogoče … … … … mogoče bi ga sedaj … ko bi videli spremembe … … mogoče bi ga sprejeli nazaj …

Da naj začnem globlje razmišljati … … … Oh … ko bi ti vedela kako globoko rrazmišljam … … … In ko bi ti vedela, kaj mi dela srce … in kako se mi mešajo misli … … … …

Ah … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hana … jaz nočem, da se Miško spremeni … nikoli nisem hotela, da se spremeni … Edino kar sem hotela je to, da je sproščen, da mi pove kaj čuti, brez sramu … in želela sem si, da bi se veliko veliko več pogovarjala … Želela sem si, da postane spet tak, kot je bil prvih 6 mesecev kar sva bila skupaj … ko sva bila najboljša prijatelja in ljubimca … Potem sem na žalost jaz naredila par velikih napak … on jih je naredil par … in potem se je zaprl vase … in ni več prišel ven … do sedaj …

Lp, Bgv

OJLA…bugica…..mislim, da so ti tele pupe samo nevoščljive……

kak sem srečen, ko vem, da si spet tako zaljubljena,da ti gredo kar kocince pokonci……………….

saj veš, da tako ljubezen srečaš samo enkrat …….

ma kaj jih sploh šmirglaš………naredi, kar ti veleva srce……….ki je vedno skregano z razumom…….
še sreča, da pupe in pamet….ops………..

bgv……povej, kakšni so bili občutki včerja na motorčku, ko si se stopila z voznikom in čutila samo tresljaje pod ritko….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Razo … ne vem ali naj te jemljem resno ali me samo špikaš … Je pa res, da sem spet zaljubljena … … … Čuden občutek je se zaljubit spet v osebo, ki jo ljubiš že tako dolgo … … ..

Praviš naj naredim, kot mi veleva srce … Moj srček me je vedno spravil samo v godljo … … 2 meseca nazaj sem tudi poslušala srce … je pa res, da je bilo takrat le-to zelo ranjeno … in nesrečno … in želela sem si ljubezni, pozornosti in nežnosti, ki mi jo je nudil Sonči … … … In sedaj … ko je srček prišel k sebi … ko je sproščen in srečen … zdej mi naredi to, da ponovno poskoči za Mišija … … In pol praviš, da naj poslušam srce???!!! Tako neodločno srce???

Občutki na motorju? Hm … full čudno je bilo spet se vsest k njemu na motor … Najprej se ga skoraj dotakniti nisem mogla … čeprav … lepo je bilo se spet vozit z njim … ampak hkrati mučno … Za nazaj pa … sva se vračala objeta …

Mimogrede … … … v petek pripelje baje domov nov motor … Full sem vesela zanj, ker si bo končno kupil motor njegovih sanj …

Lp, Bgv

Ja, jaz ne vem kaj naj ti rečem. Očitno je pri vama bilo nekaj nepremostljivih razlik, kolikor se spomnim tudi neke sorte nasilja in to sem hotela rečt, ko praviš, da je sedaj čisto drugačen, da se ljudje ne spreminjajo kar tako čez noč. Odločila se boš tako ali tako sama, a ne! Srečno!

Hvala ti, Hana … Odločila se bom sama, ja … in upam, da bo odločitev prava … … ..

Ni mi žal, da sem ga pustila 2 meseca nazaj … ne obžalujem tega, ker če ga ne bi, bi ostal njegov pravi jaz vedno skrit v njemu … Tako kot je skrival pred celim svetom kdo je, tako je skrival tudi pred mano … Dokler ni doživel dobesedno šoka, ko sem ga zapustila … … … … Bil je tako na dnu, da je začel piti zelo močne antidepresive … in ko res ni mogel več, se je odločil celo za profesionalno pomoč, ki jo je do tedaj tako zelo zavračal … … …

.. … … in se je odprl … Pa ne samo meni. Odprl se je vsem … Celo s starši oz. očetom je razčistil določene stavri, ki so ga mučile od otroštva gor …

Ne vem … saj vem, da zgleda sedaj, kot da ga na veliko opravičujem in da se prepričujem, da je tako … … … Mogoče tudi je tako … ne vem … Vendar vidim veliko razliko na njemu …

Dostikrat so bile obljube … mnogo prevelikokrat … da se bo spremenil, da bodo stvari drugačne … obljubljal mi je vse … in ko sem popustila, ni naredil nič … …

Sedaj pa niso samo obljube … sedaj so tudi dejanja … dejanja ki sem jih pri njemu tako zelo pogrešala …

Ne vem … nisem se še odločila in mislim temeljito premisliti kaj naredit … … Tudi da vidim kako se bodo stvari odvijale sedaj naprej … Tako s Sonijem kot z Miškotom … … … in da vidim, kaj mi bo pravil srček, ko se mal umiri …

Lp, Bgv

hmmmmmmmmmm kakšen čuden občutek?????????

bugi ampak ko boš do motorčka prišla….a bi mene tudi malo zapeljala???

mogoče bi se pa spet …….

cmokka

Oh ljubavi moja kje so tisti cajti.A pole s kravami nau nec?

Samo tole …… GET A LIFE!!!!! Pa mal si preberi, kaj si pisala pred slabim mesecem. Aaaa, ne veš, ti majčkeno pomagam?!

Pa lep dan ti želim!

hmmmmmmmmm še en dokaz, kako moški lahko hitro zmeša pupo……………..ma preberi, se je pač zaželela malo friškega meseka in boga revica podlagla lažnivim obljubam, ki jih ni spregledala in ta preklet dec, ji je pihal na dušico, tak da ni več vedela kaj je prav………….

maj daj, ti ki si jih že toliko dala skozi,,,,,kaj ne velja reklo za pupike: PRVEGA NE POZABIŠ NIKOLI???? niniinin
pa veš zakaj, ker te samo eden ljubi….

ne je mešet še ti….saj vidiš, kako trpi, revčka…me pa, da bi kar k njej prištopal in je malo pobožal…ops…..tolažil………….

spel se…… če ne znaš nič druzga…..hihiihih

ps… pa lepo pozdravljena med nami……mislim, da je tvoj nick ravno pravšenj za požvint naja s sprevržkom……….

čuj kak si???

PRVEGA NE POZABIŠ NIKOLI. My ass! NAJBOLJŠEGA ne pozabiš nikoli! Tako, da se bridko motiš, dragi moj razočaran. Očitno se še nikoli nisi prav izkazal, ko pa take kozle streljaš! :)))

Kar se tiče bugnavile …. je tako moje menje in ga ne nameravam spremeniti, po vsem tem, kar sem prebrala. Porajajo semi take misli …. oh, pa kaj ti bom govorila …..

Tisti “spelji se” …. hmmmmm ….. recimo, da sem ti pripravljena spregledati, ker se še ne poznava, ampak pazi se … nesreča nikoli ne počiva ….. :))))

Drugače sem pa v redu, malce zdolgočasena, ampak v redu. Pa ti?

Kar pa se tiče tistega poživinjenja … ti pa lahko rečem samo YOU WISH!

hahahh dobrodošla v klubu: NAJBOLJŠIH……….

sedaj pa da vidimo, če si …………res………
.

.
.

.

.

.

.

.

.
.zanimanja vredna????????

ker.
.

.

.
.
greh pride kasneje…hhiiihiih

Joj, bgv…. Ni ti pomoči… Oziroma tvojemu srčku… Če te je vedno na napačne poti peljal, ga pač ne poslušaj več (vem, da je to nemogoče)…

Poglej… Če te je Miško kakorkoli psihično in fizično maltretiral, tega ne bo odtehtala nobena ljubezen. Tega ne boš pozabila in on se (99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} verjetno) tudi ne bo nikoli spremenil (vsaj do tebe v teh pogledih ne), kasneje pa se boš samo sekirala in klela pa sama sebe pomilovala… Tudi če ti prisega, da bo bolje (a ti ni že tolikokrat??), bo vedno ostal isti človek. Spremeni ga lahko kvečjemu tragedija ali pa druga ženska. Ob tebi bo vedno isti, vedno “tvoj” Miško…

Ne govorim na pamet… V ožji družini je bilo enako… Ona se je zaljubila. Poročila sta se, dobila hčerko (ona je eno že imela). On je zelo vzkipljiv, jo v javnosti nikoli ne pohvali, jo prej zaničuje, podcenjuje, daje na “drugi tir”… Za domačimi vrati jo psihično (morda tudi lažje fizično?) maltretira. Velikokrat je hotela stran od njega, a ji ni “uspelo” – vedno se je vrnila (prazne obljube, kako se bo poboljšal). Pogovor med njima je drenje drug na drugega. Vsake toliko “ljubezen” spet zagori in takrat sta kot rit in srajca. A vse to je vedno samo zatišje pred nevihto. Zdaj, po toliko in toliko letih (res veliko) se ona (meni nič, tebi nič) preseli na svoje. Za sabo pusti odrasle otroke, vse, kar sta si v teh letih ustvarila. Ker ji je bilo enostavno preveč. Ker je pri svojih uuuh letih končno “odrastla”.

Zato: ne poslušaj srca, če te hoče peljati nazaj k nekomu, ki te je kakorkoli psihično (in fizično) maltretiral. Naredi ta korak in ga pusti za seboj. Predvsem zaradi sebe. In ker verjamem, da Miška še dolgo ne boš pozabila, naredi to tudi zaradi njega (ob kakšni drugi se bo morda res spremenil).

Pa verjemi: prav nič ti ne zavidam. Jaz za sebe vem, da si 1. ne bi nikoli zbirala nekoga, ki bi me potencialno lahko kakorkoli maltretiral in 2. da če bi se maltretiranje kdaj morda res začelo, isti dan spakiram kovče in grem naprej… Pa na srečo nimam teh težav (ja, že trkam na les).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A če popizdim…..in bom kar tiho…pove vse!?
:-(((((((((((((((

Podpišem!
Sp

http://med.over.net/krtjavendan/read.php?f=8&i=27869&t=27869

… in si misli … PI*DA!!!!!!!!

Lp, Bgv

Ja … in še prov maš … … … Sam pol se oztreš še malo nazaj … še kak mesec nazaj … in vidiš, da sem vse to čutila tudi do Miškota … … in še vedno čutim … … In doma gledam njuni sliki (ena ob drugi) … in si želim obeh … in se tolčem z glavo ob zid … Kaj naj naredim????? Ko ljubiš dva … in si z obemi srečen (tudi z Miškotom sem srečna, ja) … kako izbereš … …

… Zato sem pa zdej obeh prosila, da mi pustita čas, da premislim … čas, da si pospravim podstrešje … Tisti čas, ki si ga žal nisem vzela dva meseca nazaj … … In ko bom en čas stran od obeh UPAM!!!!!!! da mi bo malo bolj jasno, katerega si resnično bolj želim in s katerim bom lahko bolj srečna … … …

Je pa kur*evo težko za vse!! :(((

Lp, Bgv

New Report

Close