Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pejte se solit… :))))))))))

Pejte se solit… :))))))))))

Zdaj, ko imam pa malo časa, pa nikjer nobenega.

Ja pru pa se grem, itak sm navajen da me zadne cajte vsi nekam pošiljajo…

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

JA JA KAJ PA MISLIŠ, DA BOMO KAR PRITEKLI, KO SI BOŠ TI ZAMISLILA….mal nas osvajaj, da vidimo, da si resna, pol pa mogoče…..

ampak, če si res kaj želiš to dobiš….in to je…..

pa-pa lubči…pa ne bit tak neučakana…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ne no Sharky, saj nisem mislila resno. Tok si slabe volje zadnje čase, kako bi te lahko razvedrili?

Solila se bom kasneje v banji, sedajle pa lahko malo čveka, povej…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ej Razo ne deri se!
Praviš, da se moram potrudti, kako pa?

uh a se je slisalo…..
saj te maram, samo domov moram…v drugo kletko…bolj hudo in ….ops……

lepo se imej, ti moja deklica…saj je še celo življenje pred tabo……
če bom doma kaj ušpičil, bom pa tako tebe krivo naredil….

cmok

leta letijo - iščem stevardeso.....

Uživaj še naprej!

Cmoka

Ne ne sej je ok.
In shaky drgač

– kolk stara
– izobrazba
– horoskop
– samska?

:))))

Hecam se no!!

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Shaky, naj ti pomagam, ko je najbolj napeto, naš tapravi moški lepo odkoraka, žal je tako. Si vedela to?

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hecaš se ja, firbec te pa matra, ane?
A ti prišepnem nekaj, samo obljubi da ne boš nobenemu povedal?

Ah nič novega, Razo pač ne more iz svoje kože.

Yes, greš kaj na sonček… Tako je lepo zunaj.

Mogoče bom šla res malo ven na sončka! Če bo še, ko pridem domov:((((((

Sharkon*, evo pri tebi se pa se posebno trudim, napisati pravilni nick, ker sem bila tako …..ko sem te preimenovala.Kaj če bi se ti nama malo opisal…Vsaj jaz sem firbec in Shakira verjetno tudi, ali ne?

Ne, ne Shakira dobro ve kako Sharkon izgleda:))))))

Skarkon nama je ušel, kaj bova pa sedaj??? Bova kakšen babji čvek udarili?

No potem pa ti povej… razen če ne smeš…

Očitno so že vsi odšli domov. Tudi mene matra, da bi prej skliznila iz službe in šla res malo ven.

Simpatičen fant, kaj več naj pa sam pove, da ne bo hud.

okej ni problema, pa naj bo skrivnosten še naprej…

ja sonce vabi in jaz se nekaj zakljucim in sibam, pa ti, imas se dolgo, noter za bit?

Ni mi ravno nujno, ampak moram na dan imeti 8 ur, pa mi še malo manjka.
ponavadi sem od 8-16.
Zdajle po radiu govorijo o karnevlu v Riu. Ali se boš kaj našemila?

Sedaj pi ti lahko odgovorila, da sem že itak ena šema, ja se bom kot vedno, uživam v tem, pa ti?

Že zelo dolgo se nisem, letos me pa nekaj trga. Malo se mi meša na stara leta, je ugotovil moj najdražji.
Ne vem pa še kaj bi se našemila, mogoče se samo malo umijem, pa bo :))))))

New Report

Close