Pejte se solit… :))))))))))
Saj sploh ni važno kaj, glavno je, da se zabavaš…boš že kaj ušpičila in se našemila v nekaj pravega, ali ne?
Shaki, jaz sibam… uživaj…malo nižje sem ti že napisala za pa-pa, ker sem mislila, da si ti odšla že pred menoj.
Evo me sem že nazaj.. jaba daba du.. aha aha aha.. Kaku no, a si se napotepala po sončku!?
A kaj sva počela z zobarco? Najprej sem ji dal zdr. kartico, nato mi je rekla naj se uležem ops usedem na stol, potem sem pa rekel aaaaaaaaaa, ona je opedenala, jaz zaprem ustka, no malo še poplaknem in nato odidem… :(( Je pa luštkana, nimam kaj reči!!
ja-ja
ko bi ti vedela, kak si blizu resnice….ojoj…..
pa kaj moremo, pohotnezi stari…..vidimo mlad mesek..pa cisto ponorimo….pol pa nic ne moremo…in vse po starem…..ampak zakaj so mlade tak zahtevne..vcasih si jo mal prijel pa je ze blo konc..zdaj pa hocejo se to in to in to in to…kakor da smo masine ,ki vse zdrzimo…..grrrrrrrrrr…..saj bi lahko vedele, da se stroji z leti obrabijo….
ja kje a si ti..te cakam in cakam…ti pa netu bla in bla…spet bo isto kot doma….s trdnmo spat pa zjutraj spet v sluzbo……mater je zjeban tale svet….
pa-pa
Ja kje sem, tu …kar pa se tiče tistega, da moraš s tdim spat…dragi moj se boš moral malo potruditi doma ali pa kjerkoli drugje, pa boš lahko lepo zaspal.
Nocka!
p.s. Pa nič ne visim na netu…danes že celi dan letim sem in tja, kakor ti, saj veš kako je. Kava je bila pa dobra, ali ne???