Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pejte se solit… :))))))))))

Pejte se solit… :))))))))))

Shakira, jaz te prav lepo pozdravljam in hitim na soncek. Upam, da ga boš tudi ti še kaj ujela.

cmoka za lep dan še naprej.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

čaooooooooooooooo!
Sonček uživaj na sončku.

Saj sploh ni važno kaj, glavno je, da se zabavaš…boš že kaj ušpičila in se našemila v nekaj pravega, ali ne?

Shaki, jaz sibam… uživaj…malo nižje sem ti že napisala za pa-pa, ker sem mislila, da si ti odšla že pred menoj.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Shaky čau!
Sem mogel dve uri prijatla pedenat!Mi je pa tak CD prinesel,da vam strga gate,sicer pa boste te slike itak vidli v reklamnih prospektih Adidasa!
Fenomenalno!
Lepa si!
Sp

P.s.:Kje je pa tvoj sinko?

preveri še enkrat

nekaj šteka, ko hočem pogledat kaj sem poslala, mi kar ene črke napiše, a tebi tudi?

Jaz sem tudi malo tu. Za kako minutko sem vas prišla pogledat…

Shaky!
Tvoj sinko je biserček!Upam,da ti ne nagaja tako kot moj.Pravzaprav hči nagaja,ta mal samo fehtari za nov računalnik in nonči mu je dal cash zanj,zdaj pa moram kaj kupit.
Hvala za zaupanje!
Sp

A potem si dobil?
zdaj pa šibam domov, čao!!

Dobil!Ampak manjka še 8 minut do konca tvojga šihta!(veš,včasih sem bil šef,pa sem na to bolj gledal,oprosti)
Drugače pa prekrasnega sinkota in moža pozdravi!
lepa si
Sp

Tudi jaz vas za minutko pogledam, potem pa še nevem kaj.. mogoče se izgubim ;))
Lp!

..dan, ki da ti vse in vse ti vzame.. naj te upanje ne zapusti..

heh si opazil tam na onem forumu maldih se ena pritozuje da ima premalao…kaj ce bi jo na nasega spravil….. bo imela poln kufer tistga kar ji manjka pa tistega kar se ne ve, da ji manjka…..
mogoce pa je lih prov mlada za kaksno traparijo…

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

O razocaran, kako kaj heheehhe.. Sem tud jaz ze mislil, da ko se pojavim, pa vsi izginejo, no ja saj večina je pejte se nekam 🙂 a majo kosilo, kaj pravis!? No, saj jaz sem bil zdaj tudi nekje tam…
ok. se mogoče še kaj beremo, pišemo, nikoli se neve..
Lep dan!

Ampak tele mlade ti pa ne grejo iz glavice kaj???

kam bežiš, samo da te zbudimo…potem pa lepo po svoje, nema, hitro povej kaj sta počela z zobarco…

Evo me sem že nazaj.. jaba daba du.. aha aha aha.. Kaku no, a si se napotepala po sončku!?
A kaj sva počela z zobarco? Najprej sem ji dal zdr. kartico, nato mi je rekla naj se uležem ops usedem na stol, potem sem pa rekel aaaaaaaaaa, ona je opedenala, jaz zaprem ustka, no malo še poplaknem in nato odidem… :(( Je pa luštkana, nimam kaj reči!!

A razočaranemu pa same mlade…

…dan, ki da ti vse in vse ti vzame… naj te upanje ne zapusti..

Si pa tole napisal v piko…

Ja od vceraj zvečer ja, sta se s sprevržkotom prav slinila nad mladimi…ampak mlado je očitno za njiju prevelik zalogaj, zato ker je ostalo samo pri sanjah…

ja-ja
ko bi ti vedela, kak si blizu resnice….ojoj…..
pa kaj moremo, pohotnezi stari…..vidimo mlad mesek..pa cisto ponorimo….pol pa nic ne moremo…in vse po starem…..ampak zakaj so mlade tak zahtevne..vcasih si jo mal prijel pa je ze blo konc..zdaj pa hocejo se to in to in to in to…kakor da smo masine ,ki vse zdrzimo…..grrrrrrrrrr…..saj bi lahko vedele, da se stroji z leti obrabijo….

ja kje a si ti..te cakam in cakam…ti pa netu bla in bla…spet bo isto kot doma….s trdnmo spat pa zjutraj spet v sluzbo……mater je zjeban tale svet….

pa-pa

Ja kje sem, tu …kar pa se tiče tistega, da moraš s tdim spat…dragi moj se boš moral malo potruditi doma ali pa kjerkoli drugje, pa boš lahko lepo zaspal.

Nocka!

p.s. Pa nič ne visim na netu…danes že celi dan letim sem in tja, kakor ti, saj veš kako je. Kava je bila pa dobra, ali ne???

GRRRRRRRRRRR..
A ZDAJ SE ME BOS PA SAMO PO KAVICI SPOMINJALA…..
prav ti je…ves tisto ura zamujena vrnjena nobena…prej bi mislila o tem…ne pa pol, ko sem ze doma s trdim……..in sedaj kar isci, ce se te bo kdo usmili…..

pa-pa

Dragi nič bat, saj je bilo vse lepo, kot vedno, samo o tem se ne govori…;)))

ops no pa sem spet pravi moski…ce je pupika zadovoljna, potem to ze drzi….no se moj meil preberi,pa sva kvit…hihihiih

lp

Saj sem ti že odgovorila, se nisi dobil…

New Report

Close