Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pekač kruha

pekač kruha

Ali katera mogoče pozna pekač kruha. To je tista zadeva pri kateri namečeš notri sestavine in ti potem sam v treh urah speče kruh. Zanima me , če ste zadovoljne z njim?Ga priporočate ali ne?

Sem slišala,da je ful dober in ga imamo namen kupiti,in baje je kruh po naših željah fantastičen!!! LP melani

Mi imamo pekač z enim mešalcem od Ciatronik-a. Možno je dobiti tudi takega z dvema mešalcema, odvisno tudi od potreb. V njem lahko pripravljaš tudi testo za pizzo ali pa marmelado. Možnosti so različne. V glavnem smo ga mi kupili zaradi bolezni, ker moramo sami peči brezglutenski kruh, ampak sem pekla že tudi ostalo. Sama imam rajši kruh, ki ga spečem v pečici, ker ni tako škatlast, je pa avtomat super tudi zato, ker res daš noter sestavine, potem pa delaš ostalo, kruh pa medtem že diši in vabi ….

Iz vidika nabiranja kilogramov ga ne bi priporočala, drugače je pa uredu zadeva…. imaš vedno svež kruh…

LP
Maja

Pravkar malicam jogurt s koruznik kruhom, ki “sem ga spekla” čez noč.
V Sparu sem kupila poceni “varianto” kruhomata pre tremi tedni.
Ga ne dam več iz kuhinje. Res, da sem se prva dva tedna jezila, ker mi
je namesto “hribčka” naredil luknjo. Zdaj pa uživam!
Voda, moka (po želji-bela, črna, koruzna..), kvas, sol, malo sladkorja, malo olja – zapreš in zjutraj – mmmmmmm, diši po svežem kruhu. In zajtrk je
božanski. Mož in otroci zadovoljni že navsezgodaj. Ta pekač kruha ima
precej dobrih “stranskih učinkov”. :o))))

Jaz sem se ga strašansko vesellila, zdaj ko ga imam pa je navdušenje splahnelo. Nisem še odkrila kaj delam narobe, ampak kruh semi ne zdi ravno najboljši, preveč je lepljiv in tudi okus ni ravno mmmmmm… Poskusila sem z različnimi vrstami moke ,
najboljši pa se mi je zdel, ko sem uporabila že pripravljeno mešanico za domači kruh.

Jaz sem ga dobila od tašče, pa najprej nisem bila najbolj navdušena nad njim, ker mi kruh ni bil najbolj všeč, potem pa sem poskusila sama in moj kruhek je super! Po moje predvsem zato, ker vanj dajem različne vrste semen in oreškov.

Jaz ga priporočam!

Nisem katera, pa vseeno poznam zadevo, v katero namečeš notri…. Vsekakor kupi. Po nekajkratnih poizkusih boš ugotovila kaj in kako. Potem pa ne boš imela več problemov. Narediš si kruh po svojem okusu. Slabosti, ki sem jih opazil pa so – kruh ne ostane svež tako dolgo, kot kruh kupljen v trgovini, saj v tem kruhu ni dodatkov proti staranju. En dan star kruh se precej drobi. Oblika je rahlo nenavadna, to pa je tudi vse, kar imam za pripomnit. Glede na ceno aparata, cene kruha in pa cene sestavin, ki jih potrebuješ, se ti strošek za aparat povrne kaj kmalu. Vsekakor priporočam, moja žena pa dodaja, da pojdi na forum “PREHRANA”, kajti tam imaš precej mnenj o tem aparatu in ta mnenja se med seboj zelo razlikujejo.
LP

Jaz sem dobila ta pekač za darilo pred tednom dni, in sicer CLATRONIC z dvema metlicama (ta velik pekač za do 1250 g kruha).

Moram priznati, da kruh pečem vsak dan (pa tudi testo za pico sem že naredila) – kruh nam je boljši kot kupljen, res pa je bolj gost in ga ne moreš toliko pojesti.

Če ga imaš namen kupiti – pohiti, v Bing Bangu in v Merkurju imajo akcijo, stane (takšen kot sem ga navedla) samo 17.990 SIT. Besedico “samo” sem navedla izključno zaradi tega, ker prav takšen nekje že stane skoraj 30.000 SIT.

Moje mnenje: priporočam. Res pa je, da če se ti slučajno ne posreči, da ne smeš takoj vreči puške v koruzo, ampak moraš poskušati. Meni se je prvič malo preveč popekel (sem dala še dodatni program za peko, ker je imel presvetlo skorjo), no drugič pa je že bil enkraten.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close