Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pekač s pokrovom

Pekač s pokrovom

Prosim za malo pomoči. Pred časom sem v eni od reklam, ki jih dobivamo v nabiralnik, videla pekač, ki ima plastičen pokrov – za v hladilnik ali pa če pecivo kam neseš. Za živo glavo se ne morem spomnit, kje je to bilo. A mogoče katera ve?

Hvala in lep dan
M.

Hojla MaJa!

Te reklame sicer nisem videla, imam pa že dalj časa “na muhi” ravno takšen pekač, ki sem ga videla v našem mercator centru – ni tako zelo visok kot ostali klasični pekači, je malo nižji ampak še vedno dovolj visok. Čez ima nekakšen plastičen pokrov, ki je v takšni “megleni” barvi, in zraven se iz vsake strani “odpirata” še dve ročki, tako ga lahko cel pekač vzameš v roke kot košarico in ga mirno odneseš na piknik, vsebina pa je zavarovana pred nadležnimi žuželkami ali psički, ki tako radi kaj ukradejo :)….
Je to to? Upam, da, in kot sem že rekla, sem to videla v Mercator centru – tudi z mami ga boma kupili. Je res super, cena pa je, če se še prav spomnim, malo čez 2000 SIT.

LP, zala

Zala, hvala ti. To je to. Naslednji teden imamo zaključek šole (se pravi moja hči, 1. razred), en improviziran piknik, pa moram kaj sabo nest. Grem še danes v Mercator.

LP
M.

New Report

Close