Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pekač za meso – da se ne prijemlje

Pekač za meso – da se ne prijemlje

Zanima me, kateri pekač je po vaših izkušnjah dober za peči meso v pečici, da se to ne prijemlje na dno.

Do sedaj sem uporabil modele večih proizvajalcev: Delimano me je zelo razočaral, Kaiser je bil nekaj časa v redu, potem se je tudi nanj začelo vse prjemat. Isto je bilo tudi z eno tretjo znamko, ki se je ne spomnim – ravno tako je bilo nekajkrat pri pečenju vse v redu, potem se je pa začelo prijemat.

Zanima me torej, kateri pekač je po vaše dober – torej da je praktičen, da se hrana nanj ne prijemlje in da ga lahko uporabljaš vsaj 3 leta. Lahko stane tudi 100 EUR, važno da se stvar obnese.
Hvala že vnaprej in LP!

Jaz imam AMT Gastrogus:
http://www.kochform.de/AMT_Gastroguss.htm?gclid=CIPc8KG2itICFROZGwodnz4LiQ
Zaenkrat je OK. Tudi lonca sta super in se res ne prijemlje. Moraš pa paziti, da je ne poskoduješ.

Najboljši je emailiran pekač. Meni se nikoli ne prime. Ti pa pečeš na suho in preklinjaš!

New Report

Close