Pekač za meso – da se ne prijemlje
Zanima me, kateri pekač je po vaših izkušnjah dober za peči meso v pečici, da se to ne prijemlje na dno.
Do sedaj sem uporabil modele večih proizvajalcev: Delimano me je zelo razočaral, Kaiser je bil nekaj časa v redu, potem se je tudi nanj začelo vse prjemat. Isto je bilo tudi z eno tretjo znamko, ki se je ne spomnim – ravno tako je bilo nekajkrat pri pečenju vse v redu, potem se je pa začelo prijemat.
Zanima me torej, kateri pekač je po vaše dober – torej da je praktičen, da se hrana nanj ne prijemlje in da ga lahko uporabljaš vsaj 3 leta. Lahko stane tudi 100 EUR, važno da se stvar obnese.
Hvala že vnaprej in LP!
Jaz imam AMT Gastrogus:
http://www.kochform.de/AMT_Gastroguss.htm?gclid=CIPc8KG2itICFROZGwodnz4LiQ
Zaenkrat je OK. Tudi lonca sta super in se res ne prijemlje. Moraš pa paziti, da je ne poskoduješ.