Peljati mamico na morje
Pozdrav.
Vem da tema ni trenutno aktualna pa vendar je zdej v moji glavi.
Mamico bi rad peljal na morje, je v penzionu in dolga če ne predolga leta ni bila na morju. Zakaj? To je za drugo temo.
Zamislil sem si nekje da ni predaleč nekje v HR in da je v kampu, v MH, prva ali bližnja vrsta do morja, z lepim dostopom in da je plaža na dohvat. Raje izven sezone. Kuhali ne bi kaj preveč, vsaj kosila ne, da bi bila tudi kakšna dobra restavracija v kampu.
Lahko kaj pomagate s predlogom kje bi bilo zares lepo?
Poznam
Čikat – lepo, plaža nula
Ježevac – lepo, plaža nula
Stara forumašica, 10.11.2024 ob 15:19
Hitro si se spomnil, sredi novembra 🙁
Jaz mojo mamo, ki ne vozi, očeta ni več, vsako leto peljem na morje, prej sta hodila z očetom.
Za prvomajske za en teden, konec junija, začetek julija za en teden, pa še vmes med marcem in novembrom za kak vikend ali podaljšan vikend.
@Stara forumašica: poleg hvalisavosti je tvoj nasvet avtorju – kaj?
Avtor, nekaj dobrih nasvetov si že dobil. Starejši raje gremo na dopust bližje domu. Savudrija, Fiesa, Izola … Pa nekje do Pule. Recimo kamp v Fažani je zelo prijeten. Kopati se zdaj itak nikjer ne bo mogla. Je pa sprehod po soncu ob morju lahko izjemno lep.
AjdeBre, 10.11.2024 ob 15:10
Pozdrav.
Vem da tema ni trenutno aktualna pa vendar je zdej v moji glavi.
Mamico bi rad peljal na morje, je v penzionu in dolga če ne predolga leta ni bila na morju. Zakaj? To je za drugo temo.
Zamislil sem si nekje da ni predaleč nekje v HR in da je v kampu, v MH, prva ali bližnja vrsta do morja, z lepim dostopom in da je plaža na dohvat. Raje izven sezone. Kuhali ne bi kaj preveč, vsaj kosila ne, da bi bila tudi kakšna dobra restavracija v kampu.
Lahko kaj pomagate s predlogom kje bi bilo zares lepo?
Poznam
Čikat – lepo, plaža nula
Ježevac – lepo, plaža nula
Njivice – otok Krk
Namesto kampa predlagam apartma.Ker imaš v njem normalno posteljo, nekaj kuhinje, kjer lahko kaj pogreješ ali skuhaš kavo, kopalnico in predvsem wc, da ne hodiš ponoči po vsem kampu do wc- ja, kar je zoprno…Predlagam Maredo ali Umag.Ali Izolo( Hotel Delfin)…Predvsem pa junij mesec.Dnevi so že lepi, dolgi in ni prevroče.
spet pametuješ, 10.11.2024 ob 17:41
@Stara forumašica: poleg hvalisavosti je tvoj nasvet avtorju – kaj?
Avtor, nekaj dobrih nasvetov si že dobil. Starejši raje gremo na dopust bližje domu. Savudrija, Fiesa, Izola … Pa nekje do Pule. Recimo kamp v Fažani je zelo prijeten. Kopati se zdaj itak nikjer ne bo mogla. Je pa sprehod po soncu ob morju lahko izjemno lep.
Zdaj je sicer nekje v zavetrju na soncu prijetno, drugače pa ravno no za neke dolge sprehode, veter zna biti kar neprijeten, tako da iskreno dvomim, da bo mamica navdušena.
In glede na to, da se zdaj ne da več kopati, ni pomembno, ali ne res prva vrsta do dobro dostopne plaže. Razen če imajo kake zaprte bazene, teh pa v kampih spet zelo verjetno ne bo našel. Prej v kakem hotelu ali termah.
In ja, še vedno mislim, da bi se avtor lahko spomnil že kako leto, dve ali več nazaj na to, da bi jo peljal na morje.