Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Penis ring

Penis ring

Penis ring. Ali ga imate? Kje, na začetku ali na koncu? Ali poveča užitke? Kdaj si ga nadenete? Kateri je boljši, plastični, gumijasti ali kovinski?
Me matra, da bi si ga kupil.
Par cevk in palčk za v penis že imam, zdaj pa me zanima še obroček.

Jaz ga nosim na začetku … oziroma na koncu. Seveda poveča užitke, drugače ga ne bi nosil.

kurčnike.tolk ga nadrkaš da je približno trd in z njim ustaviš kri.ne.jaz ga e uporabljam.ni treba.n

sem odpikala tisti hip, ko je s tako rečjo rinil vame.

Presneti impotentneži!

Ti pa imaš nos za posebneže 😉

Imaš tudi vibra ringe – za njun užitek.

Jaz ti predlagam, da daš za probo najprej vezico na tiča, pa boš videl kako to izgleda.
Lahko probaš tudi z gumico za lase, katero parkrat prekrižaš, da dobiš pravi premer.

Karkoli že daš na tiča bo bolje, kot če ne daš nič. To ve vsak.

Jaz imam najrajši penis kot je, brez dodatkov, z naravnim vonjem, pa da mi špricne v usta. In tisti kiselkast okus po spermi.

Lačna ljubavi.

Prek urologije prodajajo strokovni pripomocek za erekcijo, ki ne stiska secnice. Ce pa ostane na penisu vec kot 30 minut, kljub temu zagotovo nepopravljivo poskoduje brecili. Kaj sele gumica. Tega se vsi zavedajte. Max rok nosenja gumice ali pac boljsega pripomocka je 30 minut!

V 30 min. še ženske ne najdem.

Jaz ti predlagam, da daš za probo najprej vezico na tiča, pa boš videl kako to izgleda.
Lahko probaš tudi z gumico za lase, katero parkrat prekrižaš, da dobiš pravi premer.
[/quote]
Bom predlagal partnerki. Mislim, da bo navdušena, saj ima dosti teh gumic. Ona strašansko uživa, ko me zveže na posteljo in mi ga začne masirati. Ko ima oblečeno samo majčko se ji prav vidi kako ji nabreknejo bradavičke.

Bom predlagal partnerki. Mislim, da bo navdušena, saj ima dosti teh gumic. Ona strašansko uživa, ko me zveže na posteljo in mi ga začne masirati. Ko ima oblečeno samo majčko se ji prav vidi kako ji nabreknejo bradavičke.
[/quote]

pač reagira na prihajajoči seksualni užitek.

[/quote]
Ali Aleny ni več v virtualni igri?

Inja Zalta je po Los Angelesu prodajala nekakšne masažne vibratorje. Bi bilo prav zanimivo videti to predstavitev.

Kako to mislis? Vpisi v google urologija obrocek penis. Odpre se spletna stran z opisom in sliko pravega obrocka. Nadeti si ga je treba takrat, ko je penis trd in ze pripravljen na zdruzitev. Ne pa nekje v zacetku ali na sredi. Poveca uzitek in zagotavlja varno ohranjanje trdote, ker zadrzuje kri v penisu, ampak, nositi se ga sme do 20 minut. Sicer poskoduje obe brecili. Ce pa penis ne otrdi ali otrdi le delno, pa ponujajo tudi crpalko. Tako da svetujejo najprej crpalko in potem obrocek.

Se opravicujem, obrocek sme biti nadet max 30 minut, ne 20

https://urologija.si/izdelek/osbon-zazemni-obrocek-b/

Tukaj.

Ali Aleny ni več v virtualni igri?
[/quote]

O ja, je seveda. Ko moje ni doma oblečem njene tangice, najlonke, petke, …… in potem mislim na Alenny kako me …….

Jaz mislim na Alenny celo takrat, ko pišem razmišljanja o Korona virusu.

O ja, je seveda. Ko moje ni doma oblečem njene tangice, najlonke, petke, …… in potem mislim na Alenny kako me …….
[/quote]

…… te posoli, ko polže na vrtu in potem se ti smeji, ko tebe boli.

Ali pa popopra.

Fantazija ti ne da miru, kajne.
Ali si že kaj probal z obročkom, ali si še kar v cunjah od tvoje punce?

New Report

Close