Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pepi !!

Pepi !!

Pred mano je dolga pot( s snegom dekorirana) umor bi strokovno in zelo krvoločno izvedla in ga spretno podtaknila drugim , lačna sem pa itak že zdaj :))

lisička Nikita

“klici M za umor” je rekel Alfred 😉

bzz bzz

Lisička, ti se le fest najej, umor pust za zvečer 😉 na dolgo pot s seboj pa ketne!

Pol metra snega! Vsem

snežni Jani

Sej imaš prav , bilža se Božič , čas miru , he , he , se bom mal umirila :))
Ampak , spiske za likvidacije pa ne bom vrgla še preč , nikakor !

z vsemi v miru lisička

Velik pirhov.. ups 🙂 no, ja.. mal prehitevam 🙂 a ne…. ja… mal me je zaneslo.. danes je en prov lep dan

Pol metra snega! Vsem

Jani

hoj Jani … a s’ ti tud u lukno padu? .. pa ni blo kej dost teme, če si nazaj našel :)))))

… tudi sneg bi bil že dobrodošel …..

lep dan .. pa pozdrav .. vsem … Barbara.

Ojla, Barbara… sicer res nisem visel non stop tuki gor… vendar se mi zdi, da si ti tud notel padla…. in da si danes po nekaj časa ponovno tle gor pogledala :))) Ma kok sem jest don vesel :)))))) Pozdrav vsem!

.. ja, samo pokukala … pa spet naprej … na delo veselo .. kuhat juhco za bolnika :))) tamalga sončka …

ostani vesel .. pa še kej snega pridelaj 🙂

B.

Da bi se ti sonček čimprej pozdravil…. Ostalim pa.. glej spodaj ;)))))

Pejt dam !
heheheheeheheh

a zame tud vela .. glej spodaj 😉 ??

B.

zdravo zajcek,
izpolnjujem tvoj ukaz in se ti tretjic javljam. Ne vem, kako je v tvojem gozdu, pri nas je enkraten vecer…, snega za pokusino, ravno prav mrzlo, jasno, zvezdnato…
eno nocko in lepe sanje, pa nec ata zajca brcat, raje se k njemu stisni, noc bo menda grozno mrzla.. hehehe

Mislite le mirne misli, Pepi

Še bolj priden. Vidiš, da budno spremljam tvoje javljanje. Pravkar sem iz sprehoda nazaj, res je mrzlo, čisto malo sneži…..Pravijo, da bo jutri kar – 8, me kar malo skrbi.
Eno lepo nočko tudi tebi!!
Zajček

Hehehehehe, sej sem doma 🙂

Mašina, kaj je pa zdaj to?
Sigurno imam privide, ker je pozno.

Ob tejle pozni uri…. Barbara zate kar cel meter 😉

tud men je sapo vzelo, prisel je izgubljeni sin, bi rekli po svetopisemsko,
Lepo noc obema, zdaj grem pa zares spat

Mislite le mirne misli, Pepi

Nočko, pepi !!

Dobro jutro, ldje božji…. Tolk sem vas pogrešu, da sem si kupu PC, da lahko še zvečer kej napišem… Zdej pa mate… se me ne boste več znebili :)))))))

Pepi, to si pa tko svetopisemsko lepo povedal, da boš moral prevzeti še to vlogo… Bog te živi… in cel svet! Dobro jutro pa

Jej, sem vedu, da bom pozabu… Kakšno vloga, a ne :)))) Namesto gozdarske.. no ja, lahko tud zraven te, boš moral prevzeti še svetopisemske zgodbe…. jih obvladaš :))) Sicer pa

Yuuuuuuuuupi!!

Jani hvala no, mislm … cel meter bi bil fajn … sam nej počaka do sobote noooooo, je treba k zdravniku, pa nimam zimskih gum :))) … ga je že ene 15 cm, pa še kr pada, pada, pada ……

lepo se mej-te !!

pa dobro jutro vsem 🙂

Barbara.

Tudi ti se imej lepo barbi ! Zimske gumice pa le dej gor, da ne bo kej narobe. Po cesti drsise mi zdi.

Ja Barbara, ni za kaj, ni.. 🙂 zgleda, da sem kar trofil tole :))) no, pol metra.. ja sej bi blo res luštno :)))) samo, Barbara….. Kuj, ama ne kuj, ČIST KUJ zimske gume gor… Da si nauš kej nardila! No, pa….

New Report

Close