Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pepi !!

Pepi !!

hja veš, jest zmeri čakam do zadnjega, pa iščem lukne, če mi bo ratal po najlažji in najkrajši poti do cilja .. na .. zdej pa mam :))) .. no pa se ni glih za sekirat, sej se bom znajdla.

lepo se mej zajči .. ampak .. zdej bo pa problem s hrano ane … sneg pa to … niso glih obetavni časi pred tabo 😉

pa lepo se mej … sej zebe te pa verjetno ne, ko maš tooook topel kožušček :)))))

B.

he,he barbi. Ta z hrano je pa res dobra ja. Če v gozdu ne bo nič, bom
pa tuki dobila papo.
Glede cilja smo pa menda vsi isti, če le gre, gre, če ne pa potem ukrepamo.

Lepo se imej in previdno vožnjo.

razumem Jani … si pa strog :)))))))

veliiiiiik snega tud zate 🙂 .. pa za vse ostale

B.

Barbara….. to si pa tkoooooooooooooooo lpo napisala… o kožuščku mislim….. da bi jest tud kuj bil zajček :))))

Klub vsemu….

He,he Jani ! Faca si.

Ah, Barbara… n’č strog… samo, za forumske pr’jatle je pa treba mal skrbet… a ne! Lep pozdrav na južno Gorenjsko! Z mrzlga in sneženega severa!

Seveda…. tud zate…..

Yupiiiiiiiiiii, je, je, je, yupiiiiiiiiiiiii je,
Yupiiiiiiiiiii, je, je, je, yupiiiiiiiiiiiii je,
Yupiiiiiiiiiii, je, je, je, yupiiiiiiiiiiiii je, ……….
a ne, ljubi zajček!!!!
Sem bila prepričana, da leta nekje pred menoj,
kot običajno, pa ga nisem mogla uloviti!!!! In zdaj ga najdem tukaj pri tebi.
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zajček… neeeeeeeeeeeeeeee noooooooo… zdej mi bo pa še nerodno… nooooooooo :)))) Ampak….. kolk to paše :)))) k te mal tkole počohajo….. po kožuščku.

Vseeno, glede na tvoj kožušček, pa na to, da maš futra dost tudi tuki……

Zajček je podivjal, ker sneži, pa še tale naš fant, ma zdej kmpjuter doma. Jest pravim kompjuterju kar “kostn “.

Mariči na kepo…………………………………buuuuuuuuuuuuuum !

Uffffaaaaaaaa, sem jo dobila prav na moj dolgi
nos, hej! Na, ujemi nazzaaaaaaaajjjjjjjjj!

Bemti, je šla okrog ovinka!!! Na še eno, paziiiiiiiiiiiiii
zdaaaaaaaaaajjjjjjjjjj!

Uf, hudiča, kako to, da se na pol poti raztrešči!

Zdaj pa zares: tri štiri zdaj, paziiiiiiiiiiiiiiiiii!

Evo ti ga na, pun pogodak! Smrček imaš zdaj bel!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pa še ves rdeč je ta moj smrček. Ta, ta druga kepica me je zadela……zdaj se grem pa skrit u snegec, varovalno barvo že imam, juhej….

Dober vecer zajcek,

Javljam se, da sem veterinarsko preiskusnjo uspesno prestal in dogovoril naslednje srecanje v zacetjku maja naslednje leto. .. Veterinar zadovoljen z mano in jaz z njim…
Bin je bil zaradi mraza evakuiran v kurilnico, in je ze bil v akciji; doslej pregriznil le cev od skropilnice, vec porocam verjetno jutri..

vecerni cmokec,

Mislite le mirne misli, Pepi

Pepi!
Da ne boš mislil, tole tvoje javljanje sem prebrala že včeraj, in sem več kot zadovoljna, da je bilo pri veterinarju uspešno. Pravzaprav sem zelo, zelo vesela. Mora biti tako!!!
Bini je evakuiran, super.
Cev je pregriznjena po pomoti. Ali pa je vzrok, da mu je bilo dolgčas.
Zadeva je zato povsem opravičljiva. Sicer pa, da nisi po pomoti morda le ti poškodoval cev?He, he, za vse pa ne more biti kriv ta pametni in lep kuža.
Če pa slučajno obstaja majhen indic, da je le to njegovo maslo, je čisto logično, da je po pomoti. Torej, žal ti moram povedat, da sem na njegovi strani.

jutranji cmokec, Zajček

Dobro jutro zajcek,
Morda je bilo res iz dogcasa, vendar se je nadaljevalo tudi po sprehodu, na koncu me je Bin prisel pogledat v sobo…. Bil sem tako presenecen, da ga se okregati nisem mogel.. Pred tem je prevrnil pol kleti, skode ni posebne, za odpravo nereda pa je potrebno nekaj ur dela… koncalo se je z zaklepanjem v kurilnico (ocitno se spozna na odpiranje s kjuko) do jutra. Sedaj je na svobodi…

He, he pepi, evo ti ga na. Sem rekla, da ni neumen. V sobi je toplo, pa še opazuje lahko dogajanje okoli sebe. Strahovito grozno je, zaklepati živali v kurilnico. Kaj pa če pride vlomilec, ali nastane požar? Kako vas bo potem obvestil ali branil? Takoj odklenit!!
Bin želi svobodno gibanje morda ima klavstofobijo, strah pred zaprtim in osamljenim prostorom. Tukaj predlagam, dovoljeni vstop v predsobo, kjer lahko prenoči.
Za vso nastalo morebitno škodo, odgovarja sam lastnik, ker je neodgovorno ravnal!
Cmok, modri pameten zajček.

HIP , HIP HURRAAAA za mojega knofka !!!!!

srečna lisička

Kako, ce ne more bit niti minute pri miru? Tisto vceraj je naredil po 4 kilometerskem sprehodu.. Saj ti pravim, da je izbran iz policijskega gnezda in mora kar naprej nekaj raziskovat.. Sploh ne vem, kdaj spi…. Ce ne najde druge zabave, pa kotali kamen po pesjaku in renci vanj…..Ampak, ko biti videla, kako drazi sosedovega ovcarja, kot v risanki … Zdaj se vrnila domov hcerka in bo imel zato dvojne sprehode..Drugace pa lepo, da si mu ti zaveznica, hehe..

lupcka

Lupcka tudi tebi v zahvalo moja lisicka,

Tale moj Binci je fejst kuža. Takoj ko bo videl, da ima vso tvojo pozornost, bo ublažil nočni nemir. He, he, ja sem negov zaveznik, ja.

Lupčka, zajček

nocni nemir ….. juj …. moji dve muci se greta pa zenitovanjski ples .. pa pecata .. pa pecata … mackonov pa od nikoder …. cebelica pa ne spi :):))) pa tecna okol hodi :):))))

bzz bzzz
neprespana cebelica

Tile mačji nočni nemiri, so mi hudo poznani. Tu ni kaj naredit. Z mački se pač ne da. S kužki je lažje.
He, he , da mi je videt pepijevo kurilnico. Samo če bo Binčku falila samo ena dlakca iz teleščka, pol bo…….

Malo grozeči zajček

Na juriš, z mucki in kužki naprej!!!

Na juriš —— pod kovtr :):))) kako se muci radi skrivata tam … potem pa kar zaspita :):))))

bzz bzzz
cebelica

Danes sem za juris z Binom zelo pozen, ampak se vseeno odpravljam ravno sedaj.. Pri nas je malo manj snega in tudi manj mrzlo kot pri tebi. Tvoj Ken je vajen se hujsih zim, samo si ga ti razvadila, da je sedaj mediteranski sibirec, hehe… Zato pazi, da se ti kje ne primrzne na drevo, ce bo slucajno lulal.. Se naprej lep vecer in mirno spanje celi hisi, tebi pa vroco nocko…

pepi ma ne, Ken je doma iz Aljaske. Je podoben sibircu ja, ampak je razlika v višini in telesni moči.
Resnica pa je, da sem ga razvadila. To pa zato, ker se mi živali tako zelo smilijo.
Midva sva že bila zunaj, res je mraz, menda minus enajst.
Heh, čuvam ga ja, da se ne primrzne, he, he.

Poljubček, zajček

New Report

Close