Najdi forum

PEPITA

A katera od vas bere Pepito???????????

Samo kadar grem h ginekologinji :-)) ( ona jih ima vendo na polici).Je pa dobra revija!!
LP

Ja, vem. Pa tud draga.

ja draga..pa ne sam pepita..tudi druge glamour al kako že jaz take revije kopujem edino poleti.-..za na plažo:)

Revije si sicer ne kupujem.Jih pa imam doma kar nekaj (jih dobim z zaostankom ponavadi) in moram priznati, da si jih za takšen denar ne bi kupovala, ker tako zelo zanimiva pa spet ni! Sicer je kaj za prebrat, ampak spet ni tako zelo zanimivo branje, da bi si jo kupovala vsak mesec! Si raje kupim kakšno drugo revijo – bolj zanimivo in cenejšo!
To je samo moje mnenje!

Pepita je močno predraga. Ne ponuja ravno veliko pametnega branja, zato pa toliko več bedastih reklam. Pa še to: Nekoč sem v Gei prebrala zanimiv članek o Križni jami. Potem grem jaz k frizerki in tam prelistam Pepito. Spet članek o Križni jami. Boste rekli kaj potem? Problem je bil v tem, da je bil članek popolnoma enak tistemu v Gei. Tudi fotografije so bile iste. Mislim, da je Pepita izsšla malo kasneje. Zanima me kdo preverja avtorje kam pošiljajo svoje članke. V dveh revijah popolnoma enak članek!
Manja

New Report

Close