Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style perfect slim

perfect slim

zanima me če je pametno uporabljat gel proti celulitu ko nimaš še nič ali pa le malo pomarančasto kožo!rada bi uporabila perfect slim od loreala. kaj pravite imate kakšne izkušnje?kako je pa z vichyjevim gelom proti celulitu?ali je kaj boljši? hvala za odgovore!

lp
s

meni je bil boljši Perfect Slim, čeprav je cenejši. Ja, nič ni narobe če uporabiš, vednar ne vidim potrebe! LP

Hmm nimaš celulita ampak ti bi rada dala mal denarja ven in si kupla eno anticelulit kremico… daj raje si kupi navaden gel za telo… ki isto skrbi za kožo, pa raje pršparaj denar za eno kavico.

največja napaka pri vseh anticelulitnoh preparatih je ta, da ko jih enkrat začneš uporabljati jih moraš uporabljati skoz
kajti, ko enkrat prekineš se ti sojavi celulit še v večji in hujši obliki
zato ti priporočam, da če ga nimaš ravno veliko, raje več telovadi in pojdi na kako masažo, bo bolj učinkovito

Maša!
Od kod pa to,da ko se preneha uporabljati anti-celulitno kremo,pojavi celulit v hujših in množičnih oblikah? Me res ZELO zanima!!!

se strinjam z mašo, meni je tudi žal, da sem ga ko sem imela malo začela uporabljati kreme, sedaj pa je vsako leto slabše…

Po moje je boljše, da si kupiš niveino mleko za po sončenju. Jaz ga uporabljam skozi celo leto namesto drugih kremic za telo. Moram rečt, da je zadeva zelo dobra. Kožo naredi bolj prožno, posledično pa tudi celulit ni tako zelo opazen (seveda, če ga imaš malo).

ej, najbrž je pa vedno hujši zato, ker si ti tud vedno starejša al pa ne popiješ 3 litre vode na dan, al pa ne poješ dosti zelenjave in sadja
nisem slišala še nikoli, da bi se po tej kremi začel drastično pojavljat celulit
od kje ti ta logika?

TUDI SAMA IMAM MANJ CELULITA IN ME TUDI TO MOTI.JE PA POSLEDICA TEGA DA DELAM SEDEČE DELO ZDAJ ČEZ POLETJE IN TUDI JEM DRUGAČE KOT ČEZ LETO.KUPILA SEM SI OD AFRODITE CIMETOV GEL, KER SEM SLIŠALA OD VEČ PUNC DA POMAGA.SEM SE PA ŽE PRED LETI MAZALA KO JE BIL ISTI PRIMER IN KO SEM NEHALA NISEM DOBILA NIČ HUJŠGA VEN.ŠE NOBENEGA NISEM SLIŠALA DA BI IMEL PO PRENEHANJU VEČ CELULITA.POMEMBNA JE PREHRANA IN ZADOSTNO GIBANJE.PA OGROMNO VODE.DOBER JE PA TUDI ČAJ OD BREZOVIH LISTOV-V LEKARNI OK.600 SIT.

New Report

Close