Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perilo Huber

perilo Huber

Poznate? Danes sem si kupila en moderc od te firme,pa me zanima kakšno življenjsko dobo mu prerokujete, glede na to, da gor piše, da se ga lahko pere v stroju (je pa tak podložen s kostjo).

enako kot skiny

Jaz Triumphove modrčke s kostjo perem v stroju, včasih na 30, včasih na 40, sicer v vrečki in brez centrifugiranja, pa se ni doslej še noben uničil. Po letu dni pranja.

Koliko pa skinny zdržijo? So mi všeč, pa bi si morda kakšnega kupila.

SPODNJE PERILO VSE NA ROKE PEREM,kakšen stroj se uniči

Saj ne morem verjet, mary. Predvsem tega ne, da spodnje hlačke pereš na roke. Modrčke sem jaz prej nosila predvsem take brez kosti in sem jih tudi vedno prala v stroju. Zdaj sprašujem za tiste s kostjo, kakšne izkušnje imate, ker meni se zaenkrat lepo držijo.

No, sem pa poznala gospo, ki je res tudi perilo ven kuhala ‘na roke’, se pravi v velikem loncu na štedilniku, da se pralni stroj ni uničil. Samo na spiranje je potem žehto nosila iz lonca v stroj. Po stopnicah eno nadstropje višje.

Upam, da ti nisi mislila resno, da gre samo za provokacijo.

to pa potrjuje o ženski pridnosti…nisem lena pa zabrišem v stroj ampak vse take nežne stvari perem na roko majčke,tange sploh….navadne spodnjice pa grejo v stroj…vsak ma svoj način

sploh pa ti priporočam če želiš ohraniti lep modrček uporabi rokice

Za tvoje metode sem jaz definitivno prelena, sploh pa doslej še nisem ugotovila, da bi se kaj uničevalo v stroju. Čau

No nam je enkrat kost pogledala ven iz modrcka in se je zataknila v stroju in je crknil…tko da zdj vsaj modrcke nej bi prali na roke..drgac pa perem na roke kksno res lepo spodnje perilo..sploh pr nas ga kdo hitr zapere al pa da prat na kksno cudno temperaturo in potem se res unic.

www.studentarija.net

no,no pa so še take

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close