Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek perilo intimissimi

perilo intimissimi

čau punce…
gledala sem spletno stran omenjenega…
Pa me zanima kako ste zadovoljne s kvaliteto in materialom in kakšne cene so….saj ne rečem, zadevce izgledajo zelo lepe, samo kaka reč mi pa deluje umetno, se motim?…jaz pa sem bolj nagnjena k kupovanju naravnega spodnjega perila

hvala in lp

eh ja, sem jest tud mal za luno že danes…
mislila sem spodnje perile iz naravnih materialov

Meni je zelo všeč. Tudi materiali so mi ok, cena je ta tudi v redu.

kje se pa da to kupit?

hja, če misliš okolica LJ, je trgovina v Mercator centru v Šiški…za drugje pa ne vem, žal.
No, bom šla kr tja pa se prepričala na lastne oči kako in kaj…

Jaz sama nisem še kupovala to perilo, mi je pa prijateljica rekla, da je kar OK in lepo tudi.
Bom šla še jaz firbcat in si kako lepo perilo privoščit hi hi…
…pa izzivat sevede

Priporočam. Sama kupujem samo še to perilo in sicer na raprodajah. Res je edina trgovina pri nas v Mercator centru v Šiški. Če si bolj z zahoda Slovenije, je ena možnost tudi Italija. Jaz kupujem v Gorici. Ponavadi so sp. hlačke okrog 12€. S kvaliteto in materiali sem zelo zadovoljna.

Sem zadovoljna, kupujem pa pole Mercatorja v Šiški tudi v Trstu v Torri d’Europa…..

Kje v Gorici pa to kupiš? V kateri trgovini? Včasih grem tja, a se ne spoznam najbolj.

tudi, to perilo kupujem v trgovini Intimissimi. Nahaja se prav na glavni ulici v Gorici (ne me spraševat po imenu ulice). To je tista ulica, na kateri je desno parfumerija Limoni, naprej na levi DM, Stefanel, na desni čez cesto Max&Co. Pa spet na levi Sisley, Benetton, Bata in čez cesto Oviese, Calzedonia. Skratka, na relaciji med Limonijem in Stefanelom na levi strani ulice (na desni čez cesto je en park), če gledaš v smer, kot sem zgoraj opisala.

Modeli so lušni in cenovno ugodni, vendar so modeli izključno iz umetnih materialov. Jaz si tu in tam tudi kaj kupim, ampak razlika med njimi in kvalitetnim proizvajalcem spodnjega perila je očitna.

Nekateri modeli so tudi iz bombaža – pravkar imam te tange na riti (kos iz zadnje poletne kolekcije). Sicer pa imajo tudi sp.hlačke, ki niso bombažne, na predelu lulice bombažno zaplato.

men so všeč sam majce, ampak ful predrage !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close