Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style permanentni make up in vihanje trepalnic

permanentni make up in vihanje trepalnic

Nosim očala in imam zelo dolge in ravne trepalnica, ki mi stekla zamažejo v 10 minutah, tako da vidim en velik zmazek. Kupila sem si klešče za vihat trepanice, pa imam še vedno ravne kot koruzo:). Ali mi lahko poveste, kako to izvedete, ali je potrebno klešče segreti ali kaj? Zanima metudi, če ima katera permanentni make up. Kako je in koliko časa drži? Hvala in lep vikend vse:)).

Jaz ga imam že cca 3 leta. In sicer črtica na spodnji in zgornji veki in tanka obroba ustnic. Sem ful zadovoljna, čeprav že precej bledi, bo treba it popravit, samo trenutno ni denarja v proračunu 🙂

Mene pa zanima, če kaj boli, ko ti delajo permanentni make up?

V nekaterih ssalonih delajo tudi trajno kodranje trepalnic.

2XXL trepalnice si namaži in šele potem zavij s kleščami…sigurno bi mogle biti zavite.

Če rabiš kontakt za permanentni make up, povej. Moja kozmetičarka je super…sama ga nisem še preizkusila vidim pa na drugih.

Lp

Puppa, res bi potrebovala dobro kozmetičarko. Sem iz Maribora, od kod si ti?

Kje pa si ga dala delat?

Jaz sem okolica Lj. Potem pa na žalost kontakt ne pride v poštev. Vprašaj še na forumu kozmetika, make up

Vseeno hvala.

Priporočila bi vam trajno trepalnic,glede na izkušnje se pri nenehnem vihanju trepalnice veliko bolj poškodujejo.Moram povedat ,da so stranke bolj občutljive na barvanje kot pa na preparat,ki ga uporabljam za vihanje trepalnic.Končni rezultat je božanski.
kar pa se tiče permanentnega make up-a,pa se obrnite na Petro pod rubriko Kozmetika.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Branka, a za trajno morajo biti večje trepalnice ali so lahko tako, malo manjše? A nič ne peče? Ali imaš morda kakšno slikico, morda potek dela, kako to izgledain, koliko časa traja (potek dela)?

Hvala za odgovore!

New Report

Close