permanentni make-up obrvi
Eto, včeraj sem ga šla naredit – ma, kaj sem čakala toliko dolgo časa??? Super občutek! Danes izgleda tako,kot da sem si s svinčnikom malce bolj povdarila obrvi. Čez 3-4 dni ta intenzivnost zbledi in izgleda, kot da so obrvi naravne.
Pa glede na to, da se salon zapre ob 18.00, je lastnica vseeno ostala (naročena sem bila ob 19.00) in mi naredila make-up. Postopek traja cca eno uro in ni boleč (le majhne neprijeten).
No, toliko, če katerega zanima.
Cosmetic Line na Trubarjevi v Lj. Poglej na njihovo internetno stran in pokliči. Najprej te povabi na razgovor (15 min), da ti pokaže slike in razloži postopek. Potem mi je rekla, naj prespim, ampak sem se kar takoj odločila in mi je naredila.
Moje obrvi so bile prej redke in sem si jih vsak dan risala s svinčnikom. Pa sem kolebala – malo zaradi denarja (250 Eur), malo zaradi tega, da bi se to poznalo več dni (služba), pa sem se motila. Takoj po postopku sem imela malce rdeče okrog obrvi, danes je ok. Mažeš z Bepanthen plus ali ribji mazilom. Bolečina je malce večja, kot če si puliš obrvi.
Ej, ne bo ti žal! Zdaj imam lepo linijo, prej pa kar nekaj.