Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek permanentni make up – zelo ugodno!

permanentni make up – zelo ugodno!

Prosim, ne jezite se, gre za dobronamerno stvar: Danijela, odlična in priznana kozmetičarka, ter izjemna oseba, ima “jesensko akcijo permanentnega make-upa.

Cena za enoto (ustnice, obrvi ali veke) je 100 evrov.

Salon ima v Šenčurju. Res jo hvalim, a je res super, k njej hodim že 15 let… še dlje pa imam permanentni make up (prvič sem ga dala delat drugje), z njim sem zeeelo zadovoljna … in ravno zato sem to tu napisala, ker, če ga katera želi, bo to tu dobila zelo ugodno in kvalitetno. Nekateri s cenami permanentnega res pretiravajo….
lp, ANA

še kontakt, če katero zanima:

Salon Danijela

Delavska cesta 26

telefon: 04 251 14 28

gsm: 041 531 477

Joj, a moraš tako očitno sama sebi delat reklamo? :))))))

lej, res nisem Danijela, sem njena stranka, prejšnji teden sem bila na obnovi obrvi, naslednji teden pa grem na obnovo ustnic… in ko sem jo kontaktirala je rekla da ima zdej akcijo za permanentnega … nisem Danijela – če ima katera predlog kako to dokazati, povejte!

Še to, kolikor vem ima to akcijo od septembra, imenuje jo “jesenska akcija”, jaz pa ji zdej tu delam reklamo po 3 mesecih .. najbrž bi si jo Danijela naredila že prej ?!?
Pa šla bi stavit da Danijela Mon-a sploh ne pozna. Je zelo posebna ženska.
In namenoma sem se podpisala s svojim pravim imenom: ANA.

Tudi jaz sem si dala delat permanentni make up- na zgornji veki pri Danijeli. Narejeno je res lepo in natančno. Kapo dol!!!

sm vesela da se je še kdo oglasil … Danijela je res 1A kot oseba, predvsem pa izkušena kozmetičarka – kar pa je, glede na to temo, najbolj pomembno. Se pa že od včeraj sprašujem koliko je sploh na internetu .. jo pa naslednjič vprašam.

New Report

Close