permanentni make up

Znaima me ali ima morda kakšne stransku učinke oziroma pušča na koži kakšne posledice.
Imam ga na ustnicah (obrobljeno + šatirano) in veke (zgornja+ spodnja).
Kozmatičarka, ki mi je permanentnega delala mi je rekla da posledic na koži ni, da so barve naravne,… mene pa vseeno zanima še eno mnenje.
Zanima me tudi to, na koliko časa menite da je priporočljivo da se ga obnavlja?
Hvala in lep pozdrav!
Pozdravljena!
Sama delam trajni make-up že deset let in moram reči, da ni nikakršnih posledic na koži, ter ne povzroča stranskih učinkov!Za to ste lahko resnično brez skrbi.Obnavlja pa se ga po potrebi in po vaši želji!Odvisno je tudi malo od kože, saj se ena prej obnavlja, kot druga.Ko se vam zdi, da je permanentna obroba zbledela do meje, ko bi si jo mogla dodajati z navadnim make-upom, takrat je čas, da se ga obnovi!Ponavadi stranke, ki imajo rade močan make-up, bolj viden, pridejo že po kakšnem letu in pol, ostale malo kasneje.
Tako jaz svetujem svojim strankam, vse pa pridejo še v času, ko se vsaj malo še vidi, ker je korekcija lažja, hitrejša in za pol cene cenejša, tako, da vzdrževanje ni tako drago, saj vemo, da tovrstni posegi le niso poceni!
LP!
Pozdravljena!
S trajnim make-upom se da obrobiti(začrtati) oči,ustnice in zgistiti obrvi,kot z navadnim make-upom, le da ta ostane na obrazu dve leti!Leta niso določena,tako da si lahko to naredi vsaka povnoletna oseba!
LP!
Pozdravljena!
Trajni make-up se vidi od daleč isto močno kot navaden make-up!Ko se ličimo si lahko nanesemo ličila po volji veliko na obraz, kakor se v njem počutimo in za kakšno priložnost gre.Pri permanentnem make-upu, pa se oči, ustnice in obrvi lahko z tanko črtico nežno povdari, ali pa na željo stranke rahlo močneje, katere so se ponavadi tudi bile navajene močneje ličiti!
OČI 48 000, sit
OBRVI in USTNICE 40 000,00 sit
LP!

Mene pa zanima trajno ličenje oči,…zanima me,če želim zelo tanko črtico, se da to narediti med trepalnicami oz. čisto tik ob njih? Rada bi imela naravno rjave barve in sicer zgoraj in spodaj. Je cena vseeno 48.000 ali je potem dražje? Zanima me še, ker ste nekje omenila, da se poleti to ne dela, do kdaj je možnost za permanentni make up (trenutno sem precej zasedena z izpiti, bi se pa odločila recimo konec junija,..je to prepozno)? Zanima me še koliko to boli? Tako kot tetoviranje ali manj, ter koliko časa je ta make up obstojen?
Se opravičujem za toliko vprašanj, samo zelo resno razmišljam o tem posegu. Hvala za odgovore.
Pozdrav!
Postopek je preprost in dokaj hiter, zato bi priporočala, da se ga naredi prej, saj ga je treba tudi dodelavati, korekcija pride po 10 dneh, zunaj pa je sonce poleti tudi na sprehodu zelo močan!
Za vaš natur make-up bi potrebovala dvakrat po dobro uro časa, tako, da še si ga lahko najdete , bi bilo zelo priporočljivo priti čim prej!
Način make-upa je stvr izbire in strankine odločitve, sena pa ostane ista!
Ta make-up se pred postopkom omrtviči tako, da se praktično ne čuti, drži pa od 1,5 do 2,5 leta!
Za podrobnejše informacije me lahko pokličite v salon!
LP!

Pozdrav!
Cena je za vsako posebej, obrvi stanejo 40 000 sit, ustnice pa tudi 40 000 sit!Plačati je možno v dveh delih, polovico ob prvem obisku, polovico pa čez 15 dni, ko se pride na korekcijo in se trajni make up tudi dokonča!
LP!

Jaz sem pa nad svojim peramnentnim make-up om razočarana. Imam ga na ustnicah in očeh (zgornja in spodnja veka).
Oči so super, ustnice so pa čisto preveč poudarjene, obroba je široka, ponekod kar nekoliko iz linije, ko so pa še dobro prekrvavljene (recimo v toplicah) je pa obroba tako vidna da sem prav slabe volje.
Želela sem tanko, v barvi med nežno roza in rjavo, tako naravno, imam pa temno rdečo, debelo.
Nisem ga delala pri vas, da vam ne bom delala slabe reklame.
Če bi se še enkrat lahko odločila si ga sigurno ne bi dala izdelati. Komaj čakam da izgine, je že več kot eno leto, pa je še vedno izjemno viden.
Pozdrav!
Vem kako ke počutite, pa čeprav sem zadovoljna s svojim trajnim make-upom, sama si ga delam!Srečala sem že tudi nekaj nezadovoljnuh strank in sem jim popravljala s kožnimi barvili, da so sedaj spet za med ljudi!Tudi pri tem delu se lahko zgodijo napake.Pri nas to delamo postopoma, zelo počasi in stranka to spremlja, da je ne bi bilo preveč.Vedno se da dodati, teško pa se zbriše!
Pridite se k nam samo pokazat, morda se bo dalo kaj popraviti!
LP!