peroj pri puli
prodam parcelo v velikosti 250 m2.Parcela je v celoti velika 500 m2, vendar jo prodam samo pol, ker drugo polovico koristimo mi, ker hodimo dol čez vikende. Od morja je oddaljena 200m. na njej stoji lesena hiška, ki je potrebna obnove (temeljite), ker so v njej nekaj časa bivali polhi. Parcela še ni zazidljiva, kar pomeni, da je brez vode in elektrike. Mi imamo hladilnik in kuhalnik na plin, vodo pa nam vozijo v 1000l cisterni.

ti pa si šaljivec…če te zanima 225 €ur se lahko kaj pogovarjava…

hahahahah

za kos nezazidljive zemlje s hiško za polha? vso srečo z isaknjem naivneža..

rigevidon, pisal sem vam na zs.

Potem je pa cena res primerna…..NE
napaka…tebi srečno, ampak mislim da je najem prostora za kampiranje precej cenejše…
[/quote]
mislim da je najem prostora za kampiranje precej cenejše…[/quote] Pa kje ti živiš? Kaj veš, koliko je pavšal za prikolico na leto?

Sem iz Ljubljane, ker te že zanima.
Še nikoli nisem bil celo leto na morju…
če hodite malo na morje, se vam res bolj splača it drugam kampirat, to ni za vas. Srečno

Ja celo leto res ne morem biti, saj tudi delam v službi.
Še vedno sem mnenja da manjši vrtiček za polhe ni vreden toliko denarja…mogoče se pa najde kdo, ki ima res rad te živali…
o.k. Če boš kdaj dol, pa lahko vseeno prideš na kavo, te mogoče kaj prime. Srečno.

Torej je prodaja preklicana?

Kdo pa toliko ponuja?
a ne ponujaš 225€, to je še manj kot 1 €. Moraš računat, da vstop v živalski vrt tudi ni zastonj. Polhi,veverice, kobilice, čebele,…

A je prodaja kaj povezana s tem?

A je prodaja kaj povezana s tem?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,5451066%5B/quote%5D
Se pravi zemlja je dejansko samo za polhe? Umikam ponudbo!
boljše, da jo umakneš za tvoj ponujen denar. Prosim te, da se ne oglašaš več na to temo. Žal, mi deluješ preveč socialec.

Socialec, ker me ne zanima kup zemlje ali zato, ker smo ugotovili, da poskušaš najti naivneža?

Na katerem koncu Peroja je ta parcela? Blizu lučice (torej po cesti iz vasi proti Barbarigi) ali na poti ob cerkvi proti morju?

Je to Ulica Zeleni bor ali parcela pod kampom?
Forum je zaprt za komentiranje.