Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Persen Forte

Persen Forte

Ali se dobi brez recepta kakšno močnejše zdravilo kot je Persen Forte.

Ne.

Brez heca tudi sama sem preživljala težke trenutke in se borila sama s sabo.
Pejt ven na zrak pa čim več med ljudi,preberi kakšno knjigo za samopomoč pri težavah s psiho(umirjeno dihaj)PA NE RABIŠ NOBENIH POMIRJEVAL.Želim ti veliko dobre volje ČAU.

Prosim, ne govori oslarij. Samo še pozitivno mišljenje privleči na plano, pa boš vse naredila.

Rabim samo zaradi enega pogovora, ki vem, da bo zelo čustveno obarvan in bom takoj vsa solzna.

Kolikor jaz vem, ne. Sem tudi sama iskala, pa nisem dobila. :((( Na koncu sem si pomagala z Metinim čajem. 🙂

Pojdi gola na pogovor, boš v ogromni prednosti.

Iz svojih izkušenj ti povem, da žal persen forte ne pomaga. Pomaga kaj močnejšega. Poskusi pri kakšni prijateljici, da ti da ene dve tabletki.

Jaz vedno vzamem, če grem na poroko, pogreb, slovesnost.

Najbolj bi ti pomagal apaurin, če imaš možnost ga dobiti. Persen ni nič.

Kaj pa Dominor?Apaurin nikakor,znanka je bila po kratki rabi Apaurina na detoksikaciji.

NAJEJ SE ZDRAVIL,ČE TI JE TO LJUPŠE,BLAGOR LEKARNARJEM,DA OBSTAJAJO TAKI K SI TI.

Ja tvoja znanka je morala ogromno tega pojesti. Isto kot če bi ti spila liter šnopca.

Eno uro pred tistim sranjem vzelo apaurin in sigurno prime. Naredi probo enkrat prej in boš videla.

Če to narediš 3 x na leto, sigurno nisi zasvojen.

Ljubi bog, kakšni komentarji. Forumovkam predlagam, da če nimajo pojma o dotični temi, naj je ne komentirajo, bo bolje za vse…. Persen forte se seveda da dobiti brez recepta, to so zeliščne tablete oz. kapsule kolikor vem in zanje ne potrebuješ zdravniškega recepta. Če je anksioznost prevelika, pa je morda najbolje da očiščeš zdravnika in opišeš svoje težave. Nekaj se z zdravili da rešit, veliko pa moraš sama naredit, spremenit mišljenje, poglede na svet in podobno.

ilgghdg, nauči se brati potem pa komentiraj.

Prav malo ga ni spila, če je morala na detoksikacijo. Lahko spiješ tudi 1 Helex 25 mg.

New Report

Close