Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Persen Neo – že kdo poskusil?

Persen Neo – že kdo poskusil?

Me zanima, če deluje.

Deluje tudi čisto navaden bombonček,če verjameš vanj. 😉

zakaj se vsi tako k tabletam zatekate? dajte kakšen čajček popit in na sprehod…sem prepričana, da se tudi pomiriš

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Si že probala? Nisi? Potem pa ne pametuj. Ženska sprašuje po izkušnjah, ti pa nabijaš, samo da neki napišeš v vsako temo tu gor. Dosadna si do amena.

Za avtorico, nimam izkušenj. Baje pa res pomaga čaj iz šentjanževke.

Persen so zeliščne tablete in delujejo! Pa še navadiš se jih ne. Neo je pa po moje samo marketinški prijem, saj na določen procent ljudi beseda “novo” deluje bolj ,kot “dobro”.

Si že probala? Nisi? Potem pa ne pametuj. Ženska sprašuje po izkušnjah, ti pa nabijaš, samo da neki napišeš v vsako temo tu gor. Dosadna si do amena.

Za avtorico, nimam izkušenj. Baje pa res pomaga čaj iz šentjanževke.[/quote]

Si probala šentjanžev čaj,al kar nabijaš kr neki na suh.Baje pomaga.WTF mene jebeš???
Tečka si pa še butast nik imaš,ker se bojiš stati za svojimi besedami. :)))))

Persen forte je name vedno deloval pomirjevalno.
Tako da mu zaupam.
Mislim, da je na osnovi šentjanževke

Za avtorico, nimam izkušenj. Baje pa res pomaga čaj iz šentjanževke.[/quote]

Spij eno šalco, pa poročaj če pomaga, mislim, da bi ga ti tud rabila eno dozo 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Li@n@ in Gunnar, tako bolano predvidljiva sta, da kar boli.

take the painkiller 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

A bi ti rada eno na gobec?

kaj se oziraš na komentarje drugih…avtorici daj pameten nasvet ali pa STFU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

za tebe, živčkica, je 50 mg apaurin plus 50 mg leksaurin

omg, človek nekaj lepo vpraša, pa potem med vsemi komentarji komaj najde koristne. Hvala za odgovore tistim, ki ste jih dali. Ta Persen pa me zanima zato, ker pravijo, da po njem nisi zaspan, kar jaz po P. Forte sem. 🙁

Persen je zeliščni pripravek na osnovi zdravilne špajke (Valeriana officinalis), z dodatkom melise in mete. Vse to so zelišča, znana po pomirjevalnem (ne pa uspavalnem!) učinku. Deluje popolnoma enako, kot če si iz teh zelišč skuhaš čaj ali pripraviš tinkturo, le da so količine učinkovin vedno enake, česar se pri čajih ne da zagotoviti.

Šentjanževka (Hypericum perforatum) pa med drugim deluje kot zelo dober antidepresiv (ne pa pomirjevalo). V obliki kapsul se dobi pod imenom Deprim.

Tablete, ki vsebujejo izvleček zdravilne špajke in hmeljevih storžkov in torej delujejo blago uspavalno, se pa imenujejo Hova.

Hvala, enaNika!

A bi ti rada eno na gobec?[/quote]

Pa kaj ste sami psihiče že tule na forumu? Kr tepli bi se že,…ajoj,….

Od kje imate eni idejo, da ste blazni simpatični s takimi breveznimi komentarji??

Živjo!
Neo persena še nisem puskusila, mi pa zelo pomaga Dominor. Narejen je na bazi mleka, za katerega je znano, da zelo pomirja dojenčke. Ker imamo odrasli drugačno prebava pri nas več ne deluje. Dominor je narejen tako, da pomirjevalni učinki mleka delujejo tudi pri nas..jaz zaspim kot dojenček 🙂

Sem pozabila dopisat 🙂 Po Dominorju nisem zaspana, sem pa bolj pomirjena in lažje zaspim… Če se ti po Persen Forte zeha se ti bo po Neo še bolj, ker ima skoraj sestavine, le nekaj je še dodanega. Pa ne pozabi..vsako razpoloženje enkrat mine, tako dobro kot slabo in tudi tale živčnost bo… 🙂

New Report

Close