Najdi forum

Letos nameravam potovati v Peru in me zanima kdaj je najbolj ugodno potovati tja. Predvsem me zanima, kje bi se dobile najcenejse letalske vozovnice.

Zdravo!

Tudi jaz šbam letos v Peru, najbrž koncem julija. Od decembra do aprila je baje deževna doba, za ostalo pa odvisno kje se boš nahajal, temperatura z višino hitro pada, tako da je dobro vedeti, kje približno boš hodil.
Za karte imaš razne agencije, jaz sem se zanimal preko agencije Oskar. Cena vozovnice pa je cca 635 evrov + 10000 do 15000 letališke takse, leti pa Let Iberija. Lete imaš iz Frankfurta (to je še za preveriti, ker sem na netu zasledil, da letijo iz Münchna) in Dunaja. Je pa veliko povpraševanje, tako da je potrebno vozovnico precej prej rezervirati. Rabiš tudi vizo, ne vem pa koliko pride in kakšen je postopek pridobitve (še poizvedujem).
Če imaš kakšne informacije mi prosim odgovori na mail.
Zanima me tudi, če mogoče veš, kakšna cepljenja so priporočljiva, o tem nimam še nikakršnih informacij?

LP Goran

mail: [email protected] ali [email protected]

Hoj!

Midva sva bila lani s sestro 5 tednov v Peruju. Vsekakor se splaca iti! Glede vize je malo problemov. Lahko jo dobis na Dunaju. Mislim da jo zrihta Kompas, kar pa nekaj stane. Ce slucajno nacrtujes se Bolivijo, potem bos moral iti na Dunaj sam.

Glede cepljenja. Obvezno je cepljenje proti rumeni mrzlici, priporocljivo pa se proti hepatitisu A. Ce gres v amazonski del je treba imeti tudi tablete proti malariji.

Ce te se kaj zanima pa vprasaj.

Rok

New Report

Close