Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Perverzno

Perverzno

Na kaj pomislite ob tej besedi? Kaj je za vas perverznost? ( seveda imam v mislih sexualno perverznost )

uffff en kup stvari…..men je perverzno ze to…da sva oba uiber zrajcana in da se lotiva z jeziki en druzga povsod, da slina tece v potokih in potem seveda….analno je pac fenomenalno…..:-))

Ti…ti pokvarjenka.

ha,ha.Analno je fenomenalno.Si slišala Acjom.

sprašuješ za nasvete, da boš presenetila al kar tak..hahah

preverzno..čak mal……recimo…

šampanjc in jagode?….

leta letijo - iščem stevardeso

za ene je perverzno že sexanje v pasjem položaju:)
za druge pa ni nič dovolj perverzno;)

Zame je perverzno vse, ob čemer čutim še posebno vznemirjenje, kar podžge domišlijo in zrajca do konca….naprimer :)))) ne ne bom:))))

moram pridna bit:E

zakaj si nehala, pa ravno zanimivo je začelo postajati, boš pridna čez vikend, zdaj si pa daj duška

zmanjkalo idej…saj veš…..te gospodinje…samo doma……se učijo…

no..mogoče pa ne veš!?….

lp

:))))

men nikol ne zmanjka

sam tolk vam vsega povem, da….po moje že vse sosede vedo, kako pr nas najraj sexamo in kolkrat:)))))

mene kurijo recmo kake take packaste besede, pa šeškanje, spenkanje po ritki, mal vlečenja za laske…..

sam spet za alenko in podobne….ne vedno….včas paše vse bl na nežno, počasiiiii, muckanje in lizanje……ko se sliši samo pritajeno stokanje;)

zdej pa res ne smem več:)

revica boga…….sicer pa…pravega dedca še čakaš…hahah

glede na tvoja leta………ni bojazni…..

hehe, ni sam to, sem rekla, da ne smem preveč pisat:)

pol se zgražajo ldje;)

:))))))))
sem vsa zgrožena!
hehe

Nevem zakaj ampak pomislim na saxofon…

nisem mislila da bi bili zgroženi nad tem kar naj bi se počelo ampak nad tem, ko jaz, kot ena mama pišem na takem forumu, ne starševskem pa nikol kaj o otrocih ne vprašam;)

Drugače daleč od tega, da bi jaz mislila, da sem opisala kake zares perverzne zadeve:)

A veš da en vem?!?!?!?!?!?!?!
Nikoli ne maham s to besedo okoli…

Po moje bi blo perverzno to, kar se ne sklada z zakoni narave… kar je človek v svoji zblojenosti in zdolgočasenosti začel počet… čeprav baje gre tu že za bolezenska stanja….
Pedofilija, nekrofilija… ma ja, tudi sodomija se mi ne zdi glih naravna….

Veš kaj, takole bom rekla – vsako dejanje, kjer se ta drugi partner ne strinja z aktivnostjo, je prevezno!
Pedofilija – otrok se – VALJDA – ne strinja…
Pa truplo se tudi ne….
Žival pa tudi ne bi tega počela, če je ne bi pretentali s kakimi vonji ali pa kaj vem s čim…

Ah, ja…. bljak…..

Ti kar napiši in nam zaupaj.saj gremo v demokratičnio Evropo in velja svoboda govora.Na ljudi se pa požvižgajmo kaj si mislijo o nas.

Kje pa ti si super ženska.Nihče od tu ni zgrožen ,saj zato je namenjen ta forum vsem,ki radi pišejo vse o sexu.

:))) o, ti mama packasta!
ma daj, saj veš, da se hecam. Mene je sam hec. Pa sem tudi mama. :))

Ti si zelo rena ženska…..postala.Tak.

Seveda. saj sem pa že toliko stara, da moram biti resna. 🙂

Slaba mama si, sory.
Si bla čist vredu mama prej, ko leto dni nisi seksala in si se posvečala zgolj otroku!
Zdaj pa bluziš o seksu in…. hja, si pač slaba mama!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aja, včeraj mi je bilo pa žal, da si se preselila, ker sem šla mimo tvojih prejšnjih vrat, pa eno uro cajta sem morala zabit!

Nisi stara še toliko.Stara boš ko jih boš štela 70,80 in boš premišljevala če prav šteješ zaradi morebitne skleroze.Tak.

Lunca zelo dobro preceniš človeka.

:)))))))))))) veš, kje me najdeš! Dobrodošla!
Ej, kupujem stanovanje………..če dobiš kakšno info, javi!

Dvosobno ali večje?
Kvadratura? Od oka….

New Report

Close