peščene plaže HR
jaz tudi iščem kaj ugodnejšega.
peščena plaža, polpenzion, blizu za peš (da z otroci ne tovoriš kot vol), dovolj dogajanja: otok RAB naselje San Marino (? v glavnem tam ko so vsi hoteli): RAJ, samo zelo drago. vsem priporočam.
letos si bomo tudi mi težje to privoščili tudi jaz zbiram variante. nekaj kjer ni skal in velikih kamnov na plaži? za otroke. lahko hotel (da so otroci zastonj) ali apartma.
Greva z avtom tako da tudi če je malo oddaljeno, ni problem. Sva bila lani na Braču pa nisva bila navdušena nad gužvo na Zlatnem ratu in sva raziskovala “skrite” zalivčke pa sva našla super lepe plaže in sva bila nadušena tako da bi letos tudi se nekje nastanila pa raziskovala malo.
Hvala za predloge do zdaj, bom pogledala malo po netu.
Te lahko prosim za malo več informacij glede dopusta na Dugem otoku? Smo hodili tja, ko sem bila otrok, z avtobusom do Zadra, potem z ladjo (ne trajektom) do otoka. Tam smo bili v enem naselju, kjer je imelo mamino podjetje svoje slamnate hiške.
Tale plaža mi zgleda fantastično, sploh če ni gužve…se mogoče da kupit vsaj kakšen sladoled, pijačo in si izposodit senčnik? Koliko stane vlakec do tja? Prosim, če ti ni odveč, da podaš malo več informacij. Hvala.
Mi smo šli z avtom do Zadra in potem na trajekt. Mislim, da je vozil dvakrat ali trikrat na dan. Mi smo bili v hotelu v Božavi, tako da ponudbe apartmajev oziroma hišk ne poznam. Vlakec je stal, če se prav spomnim, 10 kun za odrasle, za otroke je bilo zastonj. Pa mislim, da je bil nek popust, če si se vozil vsak dan. Na plaži je lokal s pijačo, sladoledom, tudi kakšno malico se je dalo dobiti. Senčnik in ležalnik si lahko izposodiš, je pa zraven tudi borov gozdiček in si lahko senco najdeš tam.