Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pesek za peskovnik

Pesek za peskovnik

Kakšen pesek imate v peskovniku? in kje se kupi?

Približno pred tednom dni je ena postavila enako vprašanje in zapomnila sem si, da je kupila v Obiju ali Baumaksu, kjer imajo prav za peskovnike in je prečiščena!
LP, Klavdija

Ja, imajo jih v Obiju in v Baumaxu.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Super; hvala vama!

Dober večer. Koliko pa stane tak pesek?

Menda da 25 kg tam okrog 1500 sit.

tak poceni? fajn no!

Ja kr, ne? Js sm bla tista, ki sem pred kratkim spraševala za pesek. Tašča je malemu kupila školjko za pokrit. Samo problem imam-mali že v vrtcu v peskovniku skoz pesek papca. In potem ga ima polna usta in škriplje z zobmi. Se bojim, da si bo zobke fental. Dopovedat pa si še na da. Nimam nič proti temu, če pač je ta pesek, le za zobe se bojim. Kak predlog?

Predlog? daj mu klobaso….hahahah,….ne zameri -hec!
Pojma nimam…moja pupa nima teh “problemov”.

V Merkurju je 25kg take mivke za otroke okoli 580 SIT!

Uf, to pa je razlika! A takšna razlika v ceni je med Obijem oz. Baumaxom in Merkurjem? Pa v Merkurjevo korist. Kdo bi si mislil! Hvala.
Kar pa se tiče peska v ustih, pa tudi jaz ne vem, zakaj nekateri otroci to počnejo. Tudi fantek moje prijateljice je to delal. On je imel nažrto sklenino na zobkih, tako da je imel take črne luknjice namesto zobk, pa so sklepali, da ga morda skrbi in mu zato paše. Ne vem, morda jim pa česa manjka, kakšne snovi v telesu. Moj bratranec je vedno hodil po kolenčklih do kuhinjske omare in lizal sol. Teta, ki je bila zdravnica, mu je to pustila, ker je rekla, da izgleda, da mu primanjkuje joda. Tako nekateri o teh stvareh.

V OBI-ju je tudi nekaj čez 500 sit in ne 1500. Preverjeno.

Sem se zmotila. V Merkurju na Viču je mož to mivko danes kupil celo po 480 SIT 25 kg.

Jaz bi pa imela raje prav pesek in ne mivko. Ali prodajajo tudi tako varianto?

New Report

Close