Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pesem ptic trnovk

Pesem ptic trnovk

Že ne vem kolikokrat se je odvrtela ta nadaljevanka pa jo vedno znova gledam. Se mi zdi kot Cvetje v jeseni. Nadaljevanka je bila posneta l 1983. Šla sem raziskovat in ugotovila tole; Richard Chamberlain, oče Ralph, je rojen leta 1934 in je več kot 30 let živel v gejevski skupnosti, bil je tudi poročen z njim (od l 1984), s svojim menadžerjem. Rachel Ward, Magie, je letnik 1957. Istega leta, 1983 se je poročila z 10 let starejšim Braynom Brownom, s katerim se je poročila tudi v nadaljevanki (Luke) zakonca imata 3 otroke.

Nadaljevanko sem gledala leta nazaj in takrat mi je bila zanimiva.

Zdaj je ne gledam.Sploh mi grejo pa zdaj takile pozpetniki, kot je bil ta Ralph na živce.Naredi otroka, potem pa spizdi.

Jaz bi vse take pometala ven iz cerkve in jih prisilila, da skrbijo za lastne otroke, kot je treba.

Smo vedeli. In pisateljica knjige je bila vneta zagovornica posiljevanja 12-letnih deklic, ker je bila to stara kulturna tradicija na otoku, kjer je zivela. Si ti vedela?

in s čim je to zagovarjala oziroma utemeljevala?

Avtorica, tudi jaz sem danes pogledala cel 5. del, čeprav sem rekla, da bom samo ff. Pa je tako fajn. Ne, nisem vedela, da je s tem tudi v resnici poročena. Oz. sem že pozabila. Mi ni simpatičen. Res lepa nadaljevanka. Fajmoštri pa imajo velik budžet, da se plačuje tem ženskam in otrokom.

Tako to gre. Poglej Urana in Rodeta….. Duhovniki seksajo ko zajci, eni z moškimi, drugi z ženskami, tretji pa napadajo otroke.

Nadaljevanko sem gledala leta nazaj in takrat mi je bila zanimiva.

Zdaj je ne gledam.Sploh mi grejo pa zdaj takile pozpetniki, kot je bil ta Ralph na živce.Naredi otroka, potem pa spizdi.

Jaz bi vse take pometala ven iz cerkve in jih prisilila, da skrbijo za lastne otroke, kot je treba.[/quote]

in s čim je to zagovarjala oziroma utemeljevala?[/quote]

Utemeljevala je s tistim, kar je boldano.

Potem si edini SLO kardinal tudi ne bi hladil jajc v Vatikanu , he he he he…….

meni je bil brown zmeraj bolj apetitlih kot chamberlain. tudi postaral se je lepše.

za chamberlaina sem vedela, ja, že pred leti…
kot otrok sem gledala nadaljevanko in brala knjige, v nedogled… pred par leti pa sem so vse skup ogledala še enkrat, kot odrasla oseba in sem bila kar malo besna.
na ta staro fiono in na maggie
obe sta bili kot materi katastrofa od katastrofe. kaj župnik, največje sranje sta onidve naredili… s tem, ko sta zanemarjali in sovražili tiste svoje otroke, ki sta jih imele z napačnimi moškimi.

New Report

Close