Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pesem ptic trnovk ( kje na netu nadaljevanke )..

Pesem ptic trnovk ( kje na netu nadaljevanke )..

Pozdrav!

Kot v naslovu: So kje vsa nadaljevanja, ki se jih da pogledat? Kot npr. te Turške, Španske…na “Na tabanu.com”??

Hvala za pomoč!

Na partisu imaš celotno serijo.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Hvala! Lp

ta nadaljevanka pa mislim da ponovno prihaja na tv slovenija

Je že – ob torkih ob 20h na SLO1. Včeraj je bil že 2.del.

samo tole se bo vleklo ker je veliko delov

Menda je 10 delov, torej se niti ne bo toliko vleklo…..

Niti se ne bo tko vleklo. To je nadaljevanka z repom in glavo, sem jo gledala že ko so jo prvič predvajali.
Ker menda tale novodobna mehiška in turška in ne vem kakšna še sranja menda kar sproti snemajo, neskončno delov, se vlečejo kot kurja čreva… Pa še brez neke pametne vsebine…

z raznimi mehiškimi sranji. je zelo gledljiva. ima samo 10 delov.

včeraj je bil prvi del! Čeravno je stara 30 let mislim, da je vredna ogleda ….

včeraj je bil prvi del! Čeravno je stara 30 let mislim, da je vredna ogleda ….[/quote]

Sem gledala.

Hvala vsem!

Vem, ja, da je ob torkih na TV SLO in včeraj je bil 2. del.

Tudi jaz sem jo že 2x gledala in vedno se me dotakne, vedno jo gledam zbrano in čutim z njo… 😉
Pri novodobnih telenovelah to preprosto ni mogoče, mogoče sta mi bile gledljive 2, pa še to sta bile obe turški.

Hotela sem samo včeraj nekaj preverit naprej v nekje 6. delu in sem pomislila, da se da to kje na netu videt. Si bom potegnila dol s Partisa in gledala čez vikend.

Hvala vsem in Lp

New Report

Close