Pesem za poroko-voščilo na radiu
Pozdrav
Prosim za pomoč. Na radio bi dali čestitko za mladoporočenca, pa se mi tudi sanja ne, katera slovenska pesem bi pasal v to voščilo.
Če imate kake ideje bom vesela, pride pa vsaka zvrst v poštev, od rebeke dremelj, do saške in avsenikov, mora biti pa v slovenščini.
Prosim za naslove pesmi in izvajalcev, potem se bomo pa odločili
hvala
Čuki-Kraljestvo naše sreče (…našla sva ljubezen pravo, srečen sem, ker te imam…spomnim se, ko sva v belini pred oltarjem rekla DA, to res lepi so spomini…)
Alfi Nipič- Valček s teboj (…valček s teboj, plesal bi vse dni, le da z menoj si, v mojem objemu, ljubim draga te…)
Ansambel Petra Finka-Ohcet bo (…kakor rož´ca sred´ travnika, zacvetela je hčerkica, ata čuli so vse noči, snubce so odganjali. Eden bil je tako nabrit, da se znal je pred atom skrit. pa še hčerkici bil je všeč, kaj pa je še treba več. Ohcet bo, po vasi zdaj se govori, vsi že radi svatje bi bili…
Saša Lendero&Miha Hercog-Ti daješ mi krila (…ti daješ mi krila, da na njih letim, kot veter me nosiš, dvigaš do višin, ti moja si moč, moja edina vest, ki kaže pravo pot na razpotjih cest…ooo, daj reci mi da sva se našla že med zvezdami, ooo reci mi da nekoč, ko bo čas, skupaj greva v noč…)
.
.
.