Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek peskovnik modra školjka – izkušnje?

peskovnik modra školjka – izkušnje?

Tisti, ki ga imate, mi lahko prosim poveste ali se vam zdi dovolj velik (90 cm ena stran)? Ali se da tako zapreti, da pesek po dežju ni moker? Ali se vam zdi da je dovolj kvalitetno narejen (ni ostrih robov) za to ceno (cirka 4900 sit)? Dobili naj bi ga za darilo, lahko izbiramo tudi med malo dražjim peskovnikom (6900 sit) v obliki sončka, ki ima tudi sedalno poličko, pa nevem če ima smisel dajati malo več, res pa je da je sonček malo večji (110 cm)?

Mi imamo školjko.

Izkušnje so OK. V primeru dežja se ga ne da zapreti tako trdno, da bi mivka ostala suha. Ampak packanje po mokri mivki je pa ja najboljše!!!!

Zadovoljni!

Nataša

Jaz pa imam pripombo na ta peskovnik zdi se mi malo prostora v njem. Sin je star 18 mesecev pa ko ga posadim noter ima prostor za igranje samo med nogami pa dobro za silo gre. Pa ful na živce mi gre ker je pesek suh in se grozno kadi in malemu potem pade kaj v očke in si še potem s prašnimi rokicami riba oči-kriza no!

Mi ga imamo in to že drugega. Prvi je klonil po nekaj letih. Če je hud naliv, je tudi mivka malo mokra, sicer pa ne. Prostora je dovolj za naša fanta, sedita na robu. Notri imamo mivko za peskovnike (50 kg cca. 800 sit v Topdomu). Mi smo zadovoljni.

prijeten peskovnik, mi imamo enega za bazen in drugega za peskovnik.

Mi zvečer, ko se igra zaključi pesek malo namočimo, da je ravno prav vlažen, ne preveč. To se delajo potičke. Res ni fajn da je mivka suha.

Hčerka je stara štiri leta in ima v peskovniku še vedno dovolj prostora za igro- pa še prijateljčki se spravijo poleg, tako da ni krize. če je res hud dež že kaj pride notri, sicer ga pa zapremo in zvežemo, da ga veter ne odkrije in je okey. Smo zadovoljni.

Močno odsvetujem. Ob vsakem močnejšem dežju bo školjka polna vode. Če pa je dlje časa ne boste uporabljali, se bodo še kakšne živali zaredile. Mi smo ob ograjo postavili kar m3 drobnega peska in sta otroka zelo zadovoljna.

Ne vem no, naša školjka ni bila nikoli polna vode, če smo pokrov lepo zaprli, pa še muci si mivke niso sposojali za stranišče (bljak). Je pa treba pazit da dete ne leze na zaprt peskovnik – plastika po kakšnem letu na soncu rata malce bolj krhka in pri nas se je nogica udrla (seveda je bilo prej potrebno kar nekajkrat poskočiti) in nastala je seveda luknja v pokrovu. Tako da smo mivko stresli ven in preostalo polovico uporabljamo samo še kot bazenček, peskovnika pa kot kaže naš otrok pri skoraj 6 letih ne pogreša več.

lp tinca

Mojedva lumpija sta stara 8 in 9 let,pa še vedno rada lezeta v ta peskovnik.Lumpika dela potičke,Lumpi pa rad dviguje prah z avtomobilčki :))
Ob hujših nalivih se res malo namoči,ampak ni sile.Mi ga imamo že 4 leta in smo zadovoljni.

Lep pozdrav.

kje se ta peskovnik kupi?

Res čudno, da elaine piše da je bil peskovnik poln vode, ker nam se to še ob zaprtem še ni zgodilo. Mi smo ga kupili v Baumaxu v akciji, ne vem točno koliko je stal, a je bil cenejši kot kjerkoli takrat.

Tudi mi smo ga kupili v Baumax-u.

Lep pozdrav.

v obiju stane 3.980

Sploh mi je pa fino poleti, ko se otroci polni mivke lahko najprej sperejo kar v bazenčku, šelenato pa tudi notri pod tušem heheh.
In tisto o polno vode…. pri nas na Krasu je kar konkretna burja, pa je pri zaprti školjki pokrov vedno na mestu, mivko pa pred uporabo še navlažimo,ker se preveč izsuši, pa naši gradbeniki ne morejo kopati jarkov in cest…..

raglja

New Report

Close