Pest reject-top shop
zdravo
jaz sem ga naročila,vendar ga dobim okrog 15.9…..vem mal pozno…
skratka vprašala sem če res deluje,pa mi je zagotovila da je super,ker itak ga lahko v 30 dneh vrneš in dobiš denar nazaj.
Je pa svetovalka še rekla,da če imaš etažno hišo oz. stanovanje,da je dobro da daš v vsako etažo enega,ker drugač gre vsa “golazen” v etažo kjer tega nimaš…
če pa že ima kdo izkušnje s tem aparatom pa le naj pove še nam
lp
Fak, kako ste nekateri glupi da me kar oci pecejo, ko berem te kretenizme. Grem raje spat, bo boljse. Avtorica – samo ne cez 2 dni, ko ga bos dobila jokcat in kukat kako so te nategnili in kako to sploh ne deluje, zapomni si – edina ti in samo TI si kriva, da se pustis nategnit ker si ocitno rahlo retardirana in verjames stvarem, ki jih povedo v top shopu. Zdej grem pa v kristalno kroglo pogledat koliko otrok bos imela in kako jim bo ime. Kontaktiraj me, ce te zanima, samo za 299,99€ ti bom spremenila zivljenje!
Moja mama ga je narocila, ker pade na skoraj vsako reklamo. Ko je dobila to cudo, sem prebrala navodila in tam pise, da golazen odganja z ultrazvokom in elektromagnetnim sevanjem. Hm, nimam pojma o fiziki, ampak kolikor mi je znano, obstaja najmanj dvom o neskodljivosti elektromagnetnega sevanja.
V navodilih tudi pise, da se aparata ne sme uporabljati v blizini televizije. Hm…
Mami sem rekla, da naj raje zadevo poslje nazaj.
Naj še sama povem mnenje od tem čudežnem pest rejestu.ko sem videla reklamo mi je bila zadeva všeč, ker bomo dobili dojenčka čez par dni, doma smo pa na barju in imamo v hiši gdaj kakega pajka, komarja, muho več kot drugje.Ker žuželke ne bi rada srečala na svojem prvorojencu sem se odločila naročiti to zadevo ker v trgovini vtičnice ali kaj podobnega,neškodljivega dojenčku, ne dobiš.pravijo da odganja podgane in ščurke,sem si rekla da če pa to golazen odganja bo pa komarje pa pajkce z lahkoto a ne.No imam ga že tri dni vklopljenega 24 ur in maloprej ob 02:10 me je dlan tako srbela da sem se prebudila in si šla z alkoholom roke natret kajti očitno se je nekaj sprehajalo po moji roki in me pičilo,no pa me v tistem zasrbi tudi komolec kjer je ravnotako očitno da me je nekaj pičilo. potem pa grem pogledat vtičnico da vidim če gorijo lučke-to pomeni da deluje, pa vidim da gorijo.no in zraven vtičnice pajek lepo stoji in uživa, pa še komar jo obletava kot da bi bila polna krvi ne pa odganjalec za le te.zdaj pa lepo prosim ne nasedajte in ne kupujte tega ker je tudi en evro preveč, ne pa 20e+poštnina+provizija za položnico, skupaj znese 25e.upam da ste zadovoljni z obrazložitvijo.Jaz se pa počasi odpravljam spat z srbečo roko.
Ne nasedajte in ne kupujte tega, ker preprosto NE DELUJE!
Imamo ga nekaj dni muhe se ne odmikajo proti odprtim oknom in prav tako hodijo na mizo, letijo ti okrog glave in jih prav nič ne moti.
Res jih je lahko sram, da prodajajo tak izdelek.
V ponedeljek gre v škatlo in se vrne prodajalcu.
Mislim da je bolje namesto tega prižgati aromatično lučko s svečo, kjer izgoreva 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lavandino eterično olje.
Lep pozdrav.
Jaz pa mislim da deluje mam dva enega v hiši drugega v vikendu v hiši ni pajkov sem ter tja pride kakšna muha pa tudi gre. V vikendu ki je na planini pa sem ga dal zaradi miši in polhov pa mi verjamete ali ne vsi so izginili. Tam mam dud krompir sprvljen pa je bil kot nov no nekega dne pa pridem in evo ti krompir objeden. seveda sem takoj pogledal kaj je z pestom in ugotovil da je mrtev. Reklamirel sem ga in sicer po mesecu dni dobil novega in povem vam nazaj po starem ni ne polhov ne miši če kaj deluje pol je to to. Morate pa paziti da je original z tremi lučkami plus svetilka. lp.
Pri nas lahko kupite originalni Lopar proti komarjem Foetsie. Preden greste spat se po sobi sprehodite z loparčkom in z dotikom mrežice z 1785 V ubijete večje pajke, veše in komarje. Prav tako lahko ubijete tudi muho, čeprav so muhe hitrejše kot bi mi želeli.
Ker se ukvarjam tudi z elektroniko bi vam odsvetoval nakup zgoraj navedenega elektronskega aparata Že tako se okrog nas vrti veliko Frekvenc, kot so radijski, televizijski in telefonski signali.
Če je ta frekvenca škodljiva in odganja mrčes, polhe in ostale glodalce, se sprašujem ali potem ne škoduje tudi ljudem.
NAKUP LOPARJA
No ja berem vaše izkušnje in mnenja, vendar vam moram povedati, da zadeva začne delovati šele po približno 3 tednih. Upam da to veste. Mislim, da piše tudi v navodilih.
Sosed je kupil podobnega (RIDDEX). Celo pajkov nima več. Jaz imam sicer navadnega z ultrazvokom (LS-919) in z njim sem se znebil polhov na podstrehi. Ni jih več. Za vsak slučaj bom pa kupil še tega na elektromagnetne impulze.
Verjamem pa tudi, da vsi niso OK in se hitro pokvarijo. Potrebno je biti pozoren pri izbiri. Nekateri imajo kar navaden kartonski zvočnik, kar pa se mi zdi da ni ravno v redu in frekvence so vprašljive.