Pet milijonov evrov za obnovo bolnišnice Franja
minister v moji šoli so nas učili o vsemogočnemu bogu TITU in njegovih priležnikih, ki so med drugim pobijali nedolžne ljudi…pa o bolnici Franja, kjer so reševali življenja ranjencem…da bomo pa sedaj plačevali obnove neke bolnice, ki jo vsake toliko odnese vode se mi pa ne zdi smiselno, še posebej, če moram jaz za to obnovo trdo delat….torej minister, če si ti voluhar pomeni, da moram še za tebe trdo delat in bi te prosil da ne klobasaš neumnosti….če se ti pa toliko gre za to bolnico, se pa stegni v žep in prispevaj….petem jo pa naj obnovijo
ejejej, saj ne morem verjet, kar berem:
bolnišnica Franja je spomenik svetovnega pomena, koliko ljudi jo je vsako leto obiskalo( ne samo Slovencev, največ tujih turistov), ali se vam sploh svita. Žalostno res, ko vidim kako bebasto nekateri razmišljajo, ali je žulj samo to, ker so se tam zdravili partizani.
Frančišek tebi pa svetujem, da nasloviš pismo s protestno noto na vlado in medije, bomo videli, kaj ti bodo odgovorili, če ti sploh bodo, ker te bo tudi ta vlada (bolj desno usmerjena) imela za totalnega bebčka, res.
ninej in njej podobnim sporočam, da je 5 mio €…..1.198 mio SIT, če sploh veste koliko je to denarja!?
za tistih nekaj lesenih brun!!!!
za ta denar bi lahko sanirali recimo tunel pod trojanami…tistih par brun bi pa kakšen cimperman naredil pa bi bilo….od opreme tako ali tako ni ostalo nič!!!!
veš tiste barake so vredne 60x manj, ljudje pa nimajo predstave o tej količini denarja, torej vsa ta razlika je pripravljena za voluharje, ki se bodo pasli na tem projektu, oz. korupcijo.skratka plačeval jih bom tudi jaz.
v bistvu, če bi en s povprečno plačo 1000 eur neto mesec, odvajal 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dohodka
bi to moral počenjati 8333 let.
ali, trajnost barak je 25 let, tako znaša amortizacija 200.000 eur letno/barake….ali 547eur/dan….45 eur/dnevna ura.