Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pet milijonov evrov za obnovo bolnišnice Franja

Pet milijonov evrov za obnovo bolnišnice Franja

Zdaj pa vidim, da smo Slovenci res “ubrisani”. Za kakšne kozlarije razmetujemo denar!!!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Bolje pet miljonov za Franjo kot za “borčevske” penzije belogardistom.

stvarno smo “ubrisani”, za ta denar bi lahko v kakšnem kraju postavili ambulanto, ki bi služila namenu in pomagala “narodu danes”.
v bistvu bolj si ubrisan, težje ti je.

Narod si bo pomagal sam….bo šel na sveto pot v bolnico Franja…

Bolnico Franja je vendar treba obnoviti kot muzej bolnice NOB.Še več denarja bi morala prispevati vlada za obnovitev bolnice.

Partizani so jo takrat zgradili precej ceneje.

So jo morali zgraditi,ker so jim rane povzročali Nemci in belogardisti.

A ti si pa v osnovni šoli na ušesih sedel?

BTW, do katerega razreda ti je uspelo prit?

Kaj pa če bi ta denar porabili raje za gradnjo bolnice, ki bi komu koristila? Narava očitno Franje noče več, saj jo je že drugič sesula.

minister v moji šoli so nas učili o vsemogočnemu bogu TITU in njegovih priležnikih, ki so med drugim pobijali nedolžne ljudi…pa o bolnici Franja, kjer so reševali življenja ranjencem…da bomo pa sedaj plačevali obnove neke bolnice, ki jo vsake toliko odnese vode se mi pa ne zdi smiselno, še posebej, če moram jaz za to obnovo trdo delat….torej minister, če si ti voluhar pomeni, da moram še za tebe trdo delat in bi te prosil da ne klobasaš neumnosti….če se ti pa toliko gre za to bolnico, se pa stegni v žep in prispevaj….petem jo pa naj obnovijo

katastrofa, takšne kište skupaj zbiti in 5.000.000,00 € .
neverjetno.

Borci oz. “borci” naj naredijo nabirko med sabo, njihovi potomci pa na prostovoljno delovno akcijo. Pa bo. Druge, ki se ne strinjamo z obnovitvijo te bolnice naj pustijo na miru. Čisto dovolj bi bila ena spominska tabla. No saj, če bi “borci” dajali prispevke, najbrž še za to ne bi nabrali:-))

“borci” pa sej tem se je že v prejšnjem sistemu zmešalo od lumparij komunistične partije….tako, da sedaj ostanejo samo še “prvoborci s penzijoni da te kap”!? ti naj dajo, mogoče pa bo za tablo…

ejejej, saj ne morem verjet, kar berem:

bolnišnica Franja je spomenik svetovnega pomena, koliko ljudi jo je vsako leto obiskalo( ne samo Slovencev, največ tujih turistov), ali se vam sploh svita. Žalostno res, ko vidim kako bebasto nekateri razmišljajo, ali je žulj samo to, ker so se tam zdravili partizani.

Frančišek tebi pa svetujem, da nasloviš pismo s protestno noto na vlado in medije, bomo videli, kaj ti bodo odgovorili, če ti sploh bodo, ker te bo tudi ta vlada (bolj desno usmerjena) imela za totalnega bebčka, res.

Jaz pa mislim, da bi morala cerkev prispevati vsaj 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} denarja za obnovo bolnice Franje. A vi sploh veste koliko dušic so od tam zlifrali pred najvišjega sodnika? In to nekaj prav kosmatih…

ninej, se podpišem pod tvoje besede! Človek res komaj verjame kake bedarije so sposobni nekateri napisat…

ninej in njej podobnim sporočam, da je 5 mio €…..1.198 mio SIT, če sploh veste koliko je to denarja!?

za tistih nekaj lesenih brun!!!!

za ta denar bi lahko sanirali recimo tunel pod trojanami…tistih par brun bi pa kakšen cimperman naredil pa bi bilo….od opreme tako ali tako ni ostalo nič!!!!

frančišek, tukaj je ena modra misel, tebi napisana na kožo:

“If only closed minds came with closed mouths.”

Ker se imaš za zelo pametnega, sem preričana, da boš razumel tudi če ni prevedeno 😉

Hel ni treba bit pameten….da bi za par brunaric porabili 5 mio €…ti s verjetno tajkun in imaš prste vmes pri molzenju državnega proračuna…

Frančišek, A je to Janša odobril ta denar ali Bajuk?

Ja itak :))) če ne mislim tako kot ti, sem pa tajkun in molzem državni proračun :))
Oprosti, ampak to je še bolj slaboumno kot sem od tebe sploh lahko pričakovala. Škoda nadaljnih besed, tvoj um je zamračen od sovraštva, besa in zagrenjenosti.

Megabojček….da ti nekaj povem! Briga me kdo odobri…levi ali desni…moti me to da odobrijo denar za kozlarijo!

veš tiste barake so vredne 60x manj, ljudje pa nimajo predstave o tej količini denarja, torej vsa ta razlika je pripravljena za voluharje, ki se bodo pasli na tem projektu, oz. korupcijo.skratka plačeval jih bom tudi jaz.

v bistvu, če bi en s povprečno plačo 1000 eur neto mesec, odvajal 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dohodka
bi to moral počenjati 8333 let.

ali, trajnost barak je 25 let, tako znaša amortizacija 200.000 eur letno/barake….ali 547eur/dan….45 eur/dnevna ura.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Partizanska_Bolnica_Franja#Objekti

http://www.burger.si/Cerkno/Franja/seznam.html
http://www.burger.si/MuzejiInGalerije/MestniMuzejIdrija/Franja/BolnicaFranja_Operacijska2.html

New Report

Close