petek
A veš, da sem tole prebirala…pa prebirala…pa nimam pojma…joj Sebi…da te dobim…jih dobiš po riti…in kaj sedaj to pomeni…prstan ali pra…stan…in veš kaj ….midva ne potrebujeva ne eno in ne drugo…kje drugje…pa potrebuješ….marsikaj…se strinjam…
Pri nama…pa je vse lepo uigrano…špičiva…kot po tekočem traku…in zakaj bi komplicirala;))…
ja po nagi…da bolj zaleže…le čakaj se…
Sebi…pa se menda ne boš zaročil…lepoooooo…
Kje me je moj zaročil…ja zanimivo…se smejim…saj takrat sem jokala…ja bila sva skupaj že mnogo let…in gradila se je hiša…vse je bilo na kupu…in mudilo se je in hotel je na vsak način, da pomagam tisti dan pri gradnji…samo pol ure…pa kaj ti je..zakaj…saj so delavci…pa prosim te…samo malo pomesaj ta cement…pa ne nori no…in na koncu…sem pomesala…in zasvetilo se je…in pristalo na moji roki…to je to…Poslušaj svoje srce…naj bo po tvoje…samo tvoje…daj zraven sebe…dragi Sebi in to bo tisto tapravo!
In solze sreče bodo na licih…cmoka
Ej…samo ne mesaj ga z vodo…bo zacementirana zaroka za vedno;))…hihihihih, jaz sem mešala v suhem…kot kura…čudno se mi je zdelo, zakaj šarim po suhem cementu…pa sem bila tiho…in ko sem že skoraj znorela…zakaj se dela norca iz mene…se je zasvetilo…in potem…je bilo lepo…zadane…in paše …še danes…
Moja prijateljica…je skorak izgubila zob…ob zaroki:
Fant jo je povabil na romantično večerjo…ona je jedla ocvrte kalamare…in seveda je prej kuharju dal prstan in servirali so hrano…in prstan je bil med kalamari…in ja…malo je ugriznila…še sreča, da je prej nehala…in dobila v ustih prstan…no precej nevarna in nerodna reč..ampak vseeno lepo…no jaz bi prstan dala raje v tatarsko omako…in ji polila po kalamarih in prstan bi kot v slapu poletel na njen krožnik…ja to je tudi ideja…bolj varna…malo umazana…ampak saj se poliže…
Okej…Sebi…bova kaj rekla o tem še po 5.5…ko se vrnem…se bom se kaj spomnila…da si bom res zaslužila ime tvoj špiček…lepo-lepo se imej te dni…uživaj…cartaj se…in sedaj pa res moram iti…saj kasneje se kaj preletim…predno grem…pa-pa..Sebi…cmokito ti popam…in objem…veliko lepega te čaka…