Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petek…

Petek…

…. je 🙂 Torej je še upanje za izgubljene duše :))))

dobro jutro gmajnica!!!!!

oj, dobro jutro :-))
vidim, da si se kakšnih 5 minut prej kot jaz skobacal iz postelje:-)))
Si našel brez težav vrata v kopalnico ali pa je nastala na čelu kakšna buška?
:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jutro Jani. Pr men je še sobota za predavanje, tako da………

JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;o))))))))))))))

A jo imaš ti ;o))))))))))))))))))

Jutro

:-((((((((((
mam.
2.

Zakaj so včasih vrata tam, kjer ni treba ?????!!!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

no teh pet minut prej je blo tko.. da sem jaz tole pisal že iz službe :)))

vsa vrata uspešno našel in tudi pot do službe bp

dobro jutro štefi!!

dej dej.. to je čista relaksacija.. sobota na faksu :)))

dobro jutro seba!!!

Zakaj si včasih ti tam, kjer te ni treba ;o))))))))))))))))) pred vrati recimo

Sploh pa za računalništvo ker me baše s samimi neumnostmi

:-))))) a hočeš reči, da me luna nosi?:-))))))))))

ah, eno prednost pred teboj pa le še imam:-))
še zmeraj sem v toplih štumfih, pa noge immam na drugem stolu, pa belo kavo pijem, pa s pol očesa gledam kristusov pasion, ker je tko grozn 🙁

hočem reči, da niso vrata kriva da so tam. Ti pa tut ne. Krivda je 50:50

se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam z Janijem!!!

zdejle navszgodi?

mene pa ustrelit a ne

a si predstavljaš, da bi bila ženska 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} noseča?!
.-))))))))))))))))))))))

pr men se večino ta najbel pomembnih stvari zgodi od 05.15 do 08.30
potem je do 5 popoldan “tema”, ker sem v službi……..
17.15 pa spet začnem dihat, ko je morije konc in začnem delat tisto, kar MENI paše!

ustrelit ..? hm..to ravno ne, no………
treba te je pa prepričat, da je popolnoma isto, če greš za en dan na Havaje ali pa v soboto na predavanja :-))))))))))))))))))

ampak… še mal, pa boš tud ti mela mrzle noge pa sitne ljudi okol sebe.. :)))

neeeeee 🙂

sem se že navadla, da vsakega sitneža očara in začara moj “šarmantni” nasmešek :-)))))))))))))))))
:-))))))))))))))

:-)))))))))))

lahko, ker rabi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moške “nosečnosti” ;o)))))))))))) daje lahko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} noseča

težka bo

kristusov pasjon navsezgodi

my friend

New Report

Close