Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petek 13-mi je dal vetra

Petek 13-mi je dal vetra

LP.

Včeraj mi je dal vetra in veeeeeliko jeze petek 13.
Dopoldan grem v trgovino,hočem plačat s kartico visa in glej ga zlomka,ni možna transakcija.Za mano gužva,ljudje tečni,meni nerodno češ folk si misli,da nimam dnarja,….
Potem pa izvem po tel.,da je bil kuršlus glede plačila po celi Evropi.
In to še ni bilo dovolj.
Zvečer pa je prišlo do drugege izpada oz.kuršlusa preko T-2.Nisi mogel gledat TV-ja,internet je bil tud v temi.
Ali sem imel samo jaz tako slab dan,ali ste imeli tudi drugi podobne probleme??????

tudi mi smo popolnoma izpadli iz sistema, zgleda da je imel T2 včeraj slab dan:(
saj bo

Imela sem lep dan, v trgovini sem bila v četrtek, TV pa gledava preko Telekomovega signala in tudi ni bilo nobenih motenj. Vse ostali je teklo kot namazano 🙂

Nam je včeraj T-2 delal.

Idealno za sex.

Zame je bil pa najsrečnejši dan.
Dobila sem izvide amniocenteze in je vse ok. Poleg tega sem še zvedela, da bomo dobili punčko. ( doma imam že fantka)

to pa je novička čestitam *mamica**

tudi imamo par 3 leta in 1 leto

drugače pa včerajšnji dan pri nas normalen in tudi T-2 je delal

pa lep dan vsem

NO ja, ataa, če se ti je zgodilo samo to, pa res ni vredno reči, da si imel slab dan …
Tudi meni se je že zgodilo, da kartica ni šla skozi, sem pač dala drugo. Kaj si mislijo o tem drugi, me ne obremenjuje.
Če ti pa internet in TV nista delala, sem pa pomislila isto kot elaine – mogoče je bil pa to namig od zgoraj, da se bolj posvečaj ženi …

Včeraj, na petek 13. sem dobila prvo redno plačo v življenju. Poleg tega je točno eno leto, odkar sem diplomirala.

Zgleda, da mi petek 13 ni tako namenjen. Zame je slab dan v letu samo 4.4..

New Report

Close