Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Petek…

Petek…

Forumasi,ali greste danes kam zurirati?

Jas bi šel samo če bom tam dobil kakšno dekle ki se bi začela poljubljati .
Resnično se bomo imeli super lepo tudi seksali bomo lahko .

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2712, 17.07.2024 ob 12:28

Hvala bogu, da sem gej. Nikol ne bi bil strejt, ma ni šanse de se ukvarjam z mulci, pa temi podobnimi forami. Kakšen dober dar, kakšen dober čas bit gej res. To gledam kot dar od samega boga.

Noben mi ne bo govoril, da lahk kr tko mal izbereš. Sevede ja. Odrasel sem v ultra homofobni familiji, pa sem že zeloooo zgodaj vedel, da so mi všeč desci. Tud sam nisem poženščen, nasprotno, so mi v kakem ljubljanskem gay klubu ene parkrat rekl, da nej ne delam pizdarij, ker ni šanse da sem gej hahahaha. nas je 5 otrok, od tega jaz gej, sestra lezbijka, dva brata strejta, pa še ena sestra strejt. Mešana familija med Slovenci in Dalmatinci, tako da smo mel tradicionalno balkansko, beri: če ne boš ubogal bom tvoj karakter lečio šamarčinom, prefinjeno pravilno vzgojo. Ožja familija se je sprijaznila za širšo me pa mal boli kurac.

Jaz sam sem bil ultra navezan na babico, me je pazila, ko sem bil majhen in sva bila ful pohengana, tud kr velik časa sem bil pri njej, ko sem bil najstnik tud domov nisem hodil, ker sva zmer vse naredila in se zmenila in mi je rekla, da je vedla že dolgo da sem gej, predenj sem povedal sam, in da ne bo povedala mojim starim, matr te pogrešam nona res. Kaj bi dal, da te samo še enkrat v življenju vidim, samo za par minut, al pa da dan preživiva skupaj, kar sem bil pri tebi, je bilo premalo. In ni me bilo niti sram niti težko skrbet zate pred smrtjo. Vse bi dal da te samo še enkrat vidim.

“Anonimno 2712”,

 

uf tale del mi je zanimiv:

…………………………………

Tud sam nisem poženščen, nasprotno, so mi v kakem ljubljanskem gay klubu ene parkrat rekl, da nej ne delam pizdarij, ker ni šanse da sem gej hahahaha.

………………………………..

 

Dej razloži mi kaj je to kar se dogaja, ker jaz še nikoli nisem bil v nobenem gej klubu.

TISOČ moških mi je že reklo, da jih varnostniki ustavljajo pred vrati in jim to rečejo!!!

 

Torej vse moške, ki zgledajo “stereotipno streight” karkoli naj bi že to pomenilo, varnostniki ustavijo pred vrati. Če pa zgledajo še malo bolj opasni pa jih nekako zavrnejo.

 

Torej zaključek je sledeč:

VARNOSTNIKI, ki delajo v gej klubih/barih, nimajo pojma o gejih in biseksualcih. In imajo o gejih in biseksualcih zgolj klišejsko in stereotipno predstavo, ker se v teh barih zbirajo zgolj SPAKE, ki potrjujejo stereotipe o gejih.

 

Samo pri temu pa pridemo do hudo hude ironije(ali recimo raje do paradoksa). Mnogokrat geje privlačijo možati moški in gledajo tipe po cesti in si mislijo “kok je hud ta tip, ampak ziher je samo za babe”in ga niti ne ogovorijo (no jaz take ogovorim in sem tudi uspešen).

KAR POMENI, DA JIM VELIKOKRAT VARNOSTNIKI SPODIJO NAJBOLJŠE TIPE. 😀

 

Ker če vzameš nekega čefurja ali pa nekega kmečkega fanta iz tradicionalnega okolja, je jasno, da se bo obrnil in odšel, če mu bojo varnostniki težili, da ni gej. Jasno da mu bo nerodno že zaradi njegovega moškega ponosa, da bi vztrajal, da je gej in rinil med spake.

Ker saj so mu že pri vhodu pravi moški(varnostniki) določili, da je on tudi pravi moški(in torej ne more biti gej).

 

In kaj potem naj nek normalen moški(ki je gej ali biseks) počne med tistimi spakami, ki nevede odženejo stran vse dobre tipe, ki si jih po drugi strani želijo?

Enako je, ko jaz gejem omenim, da je več kot polovica moških biseksualnih in da so svobodni, da je cel svet njihov, da lahko dobijo moške, ki si jih želijo kjerkoli. Pederčine me takoj napadejo in se mi začnejo posmehovati.

Pa se vprašam, kaj je narobe s temi defekti, da se tako obnašajo, saj jim govorim nekaj kar je v njihovem interesu.

 

Ampak po drugi strani, to so pač človeške smeti, marginalci z roba družbe po svoji zaslugi.

Glasni so samo, ko so skupaj in zganjajo ekscese na svojih PARADAH PONOSA. (Pač takšni kot ta “hehe196”, ki vneto brani geje in transe.) Glasni so kot, da jih je stokrat več.

Glupo mi je samo, da se je tem izmečkom pustilo, da zastopajo in predstavljajo celo LGBTQ populacijo, ki noče imeti nič z njimi.

 

 

 

 

 

……

 

Pa to še ne pomeni, da bi kar pol žensk šlo z drugo žensko. Tudi polovica moških ne bi šlo z drugim moškim. Ti idiot sploh ne razumeš psihologije spolnosti. Logično če pa nisi sposobno seksati drkađija uboga.

Da o tvoji glupi teoriji, da jaz določim tipe, da so bi ker opazijo druge moške kot lepe ne govorim. Vedno bolj glupe zgodbe stresaš ven. Izvirajo pa zgolj iz tvoje domišlije. Biseksualca naredi to, da čuti privlačnost tudi do istega spola. Nauči se ločiti med privlačnostjo in občutkom za estetiko. P.S.: Veliko moških privlačijo moški manj kot tretjino. In to neglede na to kako uspešni so pri ženskah. Sem pa itak jaz vsem tipom prvi. Ampak zato, ker mi  že prej povejo, da jih to privlači in vzburja in čutijo minimalno privlačnost ali seksualni gon po temu. Lahko se jim tudi gabi, tako kot se gabi nekaterim najstnikom seks in jih ne privlači. Ampak vedno se je v njih oglašal spolni gon po moških, ki je bil močnejši od odpora. Ampak to je posledica družbe. (To čemur pravijo radovednost ali “bi currious” je izredno redko in zanemarljivo.) In tudi tvoja ideja, da si želijo vsi v rit porivati je glupa. Nimaš ti pojma o spolnosti, zate so spolnost zgolj luknje in porivanje.

New Report

Close