Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PETEK

PETEK

…… dan za “metek” al kej še bulšega …. :)))

……………..jaz bi kar metek……….magari v glavo……hahahaha

Ma ne v glavo, dej….. veš kako packarija potem nastane….. kdo bo pucal za tabo……hahahaha

:))))))))))))))))))))))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

..hahahahahah………hja……….samo nisem rekla kakšen metek……..

…. ej, a si že kej pila ….. metek je v navednicah ….. :)))))

Kako si slavljenka – kolko poljubov si “fasala” danes ?

Ma kaj v bistvu pomeni ta metak….:)

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Hja, to pa ni moj problem, če nisi jasna…..:)))) Razumem pač po svoje….:)

…. ma kej se delaš monu, si matasta al kej tretjega ….. :))))

Ne, res ni Jasna je Acjom ….. :)))))

Ma to ni važno…. dej mi ti odgovori pa bo vse ok….. :))

Se delaš monu ali si matast? hahaha

hahahahahahah

vem.dragi, da je bv navednicah.in zato sem tudi tako napisala…………

***….*****
:))

…. ta parola izvira še iz stare Juge – se je reklo “petak, dan za metak” ….. alora, konec tedna, vikend pred vrati, žurke, punce ….. štekaš zdej

…. gvišno, štekaš, gvišno …. :))))

ona ni…Acjom… ona je …acjoM

:)))))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

:)))))))))))))——-še res ja………

..ma to so rekli bosanci ko so šli za vikend domov.. he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ma to vse štekam…… mislim sklepam….. ampak zakaj “metak” ….. sej metak pa res ni kej ….. kakobi rekla….. wauuuuuu….. Štekaš? :)))))

Ja….. imaš prow , ko sprašuješ…… kaj je to???????????????????

metak…………..da te trofne kamor želiš……ali želi…
:))

…..je že to fajn,,,,,,,,da je petek,če bo še kaj zraven,,,,,,,toliko bolje,,,,,,,,,,,,,

New Report

Close