Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Peter in Mina

Peter in Mina

Nič slabega ne mislim, samo zanima me, če sta Peter Prevc in Mina Lavtižar še v partnerski zvezi.

Sta še v vezi. Lih uceri sem ju videl kako se poljubljata v javnosti, sam tolk za info je.emti ti ti mater, cigo jedan nerazgledan

V partnerski zvezi nista in tudi nikoli nista bila.

Če te tako firbec matra, pa lahko sam poklikaš malo po FB, na njeni steni poglej zadnjih par objav in dobiš jasen odgovor.

Zakaj bi bilo nerazgledano, če se poljubljata v javnosti. Če sta v zvezi, to pomeni, da si lahko tudi v javnosti izmenjata kakšen poljub.
Res da sta razpoznavni osebi, zato pa ne pomeni, da bi njuno zvezo morala skrivati.

Facebook, Twiter, Instagram to je njuna stvar in stvar njunih prijateljev.

Če pa ga takole srečaš z njo, ko se poljubljata, pa normalno da osebo prepoznaš in boš pač napisal, da sta še partnerja.

Vsi te profili so lahko zasebni ali javni – en klik v nastavitvah. Glede na to, da ima večina ljudi na zasebno, oni pa na javno, mislim, da jih ne moti, če še kdo drug gleda njihove objave.

Konec koncev imajo pogosto zelo družbeno/okoljsko usmerjene, in radi vidijo, da dosežejo čimveč ljudi… tudi tale Mina. 🙂

V kakšni zvezi pa?

V kakšni zvezi pa?
[/quote]

Fant in punca, zaročenca….., v partnerski zvezi so pa samo istospolni.

[/quote]
Ups, pa res … se posipam s pepelom, res nisem vedela, da je to uradno tako definirano.
No zaročenca je pa tud trapasto, saj pojem zaroke pri nas nič ne pomeni.
Bi rekla, da sta v zunajzakonski zvezi.

Torej nista v zakonski zvezi ampak sta še vedno partner in partnerka.
Brala sem namreč, da sta se poročila.

Samo, da sta še skupaj. Slišala sem namreč, da sta se razšla.

Govorilo se je, da jo je zapusti, vendar med ljudmi je drugače. Orel orlice nikoli ne zapusti.

Tudi lani sta se razšla. Ampak posel je posel, tako, da s poslom prideta spet skupaj.

Če par ni res trdno povezan, ju neprestane ločitve tudi odtujujejo. Zelo pomemben je namreč telesni stik.
Ni vse v skypu, mobitelu in teh stvareh, ti športniki so pol svojega življenja ločeni od svojih najbližjih in odnos mora temeljiti res na trdni osnovi, da ostanejo skupaj, drugače …..

[/quote]

Ti imaš pa res vse pobrkano.

Ti imaš pa res vse pobrkano.
[/quote]

Ja?

V partnerski zvezi sta bila, če sta še, pač ne bi vedela.
Kar se ne ve, se na MONU izve.

Njegova partnerka je v veselem pričakovanju.

Da bodo zibali.

Ja, je potrdil Prevc sam na instagramu in fB.

New Report

Close