Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Peter Wagner-udobni čevlji

Peter Wagner-udobni čevlji

To je v prvi vrsti vprašanje za Mariborčanke, ki gotovo poznajo trgovino Peter Wagner, Cesta k Tamu 6. No, pa tudi za ostale, ki so se že kdaj srečali z njihovimi izdelki in jih celo kupili. Dobila sem namreč njihovo reklamo, pokukala na net in ugotavljam, da morajo biti ti čevlji res odlični, izgledajo zelo udobni pa tudi njihova cena je visoka in kot pravijo, da cena ne laže.
Prosim, če katera nosi njihove čevlje, da mi pove iz svojih izkušenj ali so res tako kvalitetni kot jih v reklami opisujejo in ali so vredni nakupa?

Hvala!

http://shopping.peter-wagner.si/

mogoče se pozanimaš še na forumu “starejši so modrejši”.

:)))))))))))))))))))))))) ena boljših danes!!!!!!

Tole je pa sigurno prikrito oglaševanje…

Joj, pa ni!

Še pomislila nisem na oglaševanje..torej jemljem vprašanje nazaj!
Čisto instinktivno sem postavila svoje vprašanje, ker na tem forumu veste vse in še več:-))

Prosim, da mi torej ne odgovorite!

Lej, če napišeš še naslov, pa link, pa “cena ne laže”. Kaj naj si mislimo? A ni link popolnoma dovolj? pri tvojem postu manjka še samo delovni čas:))))
Odgovorom pa se ni potrebno odpovedat:)

Jaz sem tudi dobila to reklamo in so mi bili čevlji všeč (starejši so modrejši – špičaste mučilne naprave niso zame!) – pa tudi mene zanima, če jih katera ima – a so vredno svoje cene?

Najbrž so kvalitetni, ampak meni se zdijo za občane nad 70 let, pa nisem več mlada, ampak tega pa ne bi dala nase. So tako krumpasti, da ti popolnoma pokvarijo izgled.

Ja res si naredila reklamo:)Morda bi bili kupcev več, če bi bili modeli vsaj približno prebavljivi.Tako pa res za kakšnega ata in mamo nad 70 let in kakšnega s pregloboko denarnico in brez okusa za modo.

To pa ni res. Sem res stara 40,a ne nosim pet in špičakov,raje imam udobne čevlje. In tu dobiš kakšne tudi čisto spodobne čevlje, le da bi se težko odločila za nakup čevljev po katalogu,jih je le treba probat…

Ja no, jaz vedno rečem….100 ljudi 100 čudi:))

čevlji so res udobni res je pa da niso za vsako nogo…

New Report

Close