Peterka
Vsi zacnejo zelo mladi trenirat. To je res. Ampak vecina se po koncani karieri zaposli, ustvari druzino in zivi obicajno zivljenje. Franci Petek je celo doktoriral.
Torej ni konec kariere tudi konec sveta.
Nekaj je slo narobe ze prej med vrhunsko kariero. Ze takrat je izstopal.
Razbijanje avtov in harlijev nima nobene veze s kariero. Bolj verjetno se mu je odpeljalo od silnih sponzorskih sredstev, ki so pritekala.
Nedvomno pa ni bilo nikogar, ki bi mu postavil mejo in pametno upravljal z denarjem.
Ampak bil je ze polnoleten in je pocel, kar je hotel.
Skoda je bila narejena ze davno nazaj. Zal je tale zadnji trenerski fiasko samo eden izmed mnogih.
Da zanika vzrok alkoholizem je pa znano dejstvo. Noben pijanec ne prizna da ga pije. Vsak rece … neham kadar hocem!
Japajade.
copypaste:
Nedvomno pa ni bilo nikogar, ki bi mu postavil mejo in pametno upravljal z denarjem.
in vendar so ga kot otroka “vodili” zelo dobro plačani gospodje.
med skakalci jih je bilo kar nekaj, katere so “navadili” na prekomerno uživanje alkohola…
[/quote]
Ob sebi sem vedno imel ljudi, prijatelje, ki bi lahko navadili kaj podobnega. Veš kaj, niso me, nikoli in me nikoli ne bodo, če sam ne bi mislil, da mi to paše ali da mi koristi.
Ob sebi sem vedno imel ljudi, prijatelje, ki bi lahko navadili kaj podobnega. Veš kaj, niso me, nikoli in me nikoli ne bodo, če sam ne bi mislil, da mi to paše ali da mi koristi.
[/quote]
se strinjam.
če bi pa začel, bi ti mnogi z največjim veseljem ponujali pijačo, potem pa s prstom kazali na te in se smejali, češ: glejte propalico.
otroku pa ni treba prav veliko, da zapade slabemu vplivu…
se strinjam.
če bi pa začel, bi ti mnogi z največjim veseljem ponujali pijačo, potem pa s prstom kazali na te in se smejali, češ: glejte propalico.
otroku pa ni treba prav veliko, da zapade slabemu vplivu…
[/quote]
Glede na to, koliko je disfunkcionalnih družin, res ne. Ampak vseeno je večina problema v tem in ne v okolici. Otrok bo vedno iskal potrditve zunaj družine, če je doma ne bo dobil dovolj.
Glede na to, koliko je disfunkcionalnih družin, res ne. Ampak vseeno je večina problema v tem in ne v okolici. Otrok bo vedno iskal potrditve zunaj družine, če je doma ne bo dobil dovolj.
[/quote]
in vendar bi se morali trenerji trudit, da bi ga spravili na pravo pot, ne pa da so ga silili v alkoholizem.
in vendar bi se morali trenerji trudit, da bi ga spravili na pravo pot, ne pa da so ga silili v alkoholizem.
[/quote]
Kako pa veš, da so ga silili? Kaj pa če jih ni želel poslušat?
vem.
jih je poslusal ☺
[/quote]
V redu, ampak družba, ki rada pije, pač takšna je, da želijo potegnit vse, ki so na kupu, noter v ta svoj svet. Tako je povsod. Saj smo vsi bili mladi in v družbi takih, ki ji pijejo. Eni se niti v letih ne zmorejo upreti “siljenju” drugih in se potem zgovarjajo, da so jo jih drugi silili.
V redu, ampak družba, ki rada pije, pač takšna je, da želijo potegnit vse, ki so na kupu, noter v ta svoj svet. Tako je povsod. Saj smo vsi bili mladi in v družbi takih, ki ji pijejo. Eni se niti v letih ne zmorejo upreti “siljenju” drugih in se potem zgovarjajo, da so jo jih drugi silili.
[/quote]
verjetno je tezko sestopit z vlaka, ko enkrat drvi v prepad, zato bi morali “vzgojitelji” pravocasno reagirat, ne pa potencialnega pijancka se vzpodbujat k pitju…
verjetno je tezko sestopit z vlaka, ko enkrat drvi v prepad, zato bi morali “vzgojitelji” pravocasno reagirat, ne pa potencialnega pijancka se vzpodbujat k pitju…
[/quote]
Hja, če si sam potencialen pijanček, potem ne rešuješ drugih potencialnih, ampak jih povabiš zraven, da imaš družbo, sebi enako. To je realnost.