Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Peterle

Peterle

Šesti NOSCE TE IPSUM – Spoznaj samega sebe na temo Quo vadiš Slovenija.

Študentke in študenti teologije v sodelovanju s Študentsko organizacijo in Študentskim svetom Teološke fakultete v okviru projekta NOSCE TE IPSUM gostimo g. Lojzeta Peterleta, poslanca v evropskem parlamentu. Gost se nam bo pridružil 17. 05. 2007 ob 16 uri v veliki dvorani Teološke fakultete v Ljubljani.

NOSCE TE IPSUM, je projekt, preko katerega se študentke in študentje TeoF ukvarjamo z aktualnimi temami, ki jih v obliki predavanj in okroglih miz posredujemo širši publiki.

Šesti NOSCE TE IPSUM se bo zgodil kot predavanje. Gospod Peterle nam bo spregovoril o svoji viziji prihodnosti tako Slovenije kot Evropske unije. Naš gost bo odprl bolj in manj svetle vidike te prihodnosti. Predstavil nam bo tudi nekatere poudarke iz svoje kandidature za predsednika Republike Slovenije.

Vabljeni!

Svetle ali svete?

Blazno duhovito!!!!!!!!!

A zdaj bodo pa reklame še tu gor??

Saj ničesar ne prodaja. Obvestila še nikoli niso sodila med reklamah. To da nekoga moti g. Peterle, je njegova stvar.
ajda* hvala za obvestilo. Bilo bi prav zadevo snemati za arhiv.

Reklama so tudi reklamna obvestila zakar se ne sme uporabljati forumov.Drugače bodo najrazličnejši kandidati oglaševali svoje programe tu gor.Če to lahko delajo potem naj se odpre nova tema iz katere bo razvidno da so to oglasi.

lojze peterle je kot drek vedno priplaava nazaj na površje.

Svetilnik01 daj povej no prosim kdo je za tebe v Sloveniji sploh normalen, če sploh je kdo, da ni prevarant, lopov, itd. Pa vzemi to res samo kot vprašanje in čisto nič drugega.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

kaj zdej sprašuješ kdo je normalen ali kdo jew lopov? to dvoje namreč ne gre skupaj kot rit pa srajca. no kdo je nornalen ne vem, se ne ukvarjam s tem, kdo pa ni lopov pa vsaj malo skorumpiran-takega pa menim da ni v slo.

Vsak ima svojo vizijo. Tudi jaz. Pridite na moje predavanje. Samo ne smem napisati, kdo sem, ker bo Primož takoj brisal. Nisem na Teološkem faksu, torej nisem blizu. Blazno RESNO!!!!!!!!!!!

Tvoja nesramnost nakazuje tvoje travme,ki izhajajo iz časa otroštva.
Hudo,hudo,Povprašaj mamo in očeta kaj se je dogajalo.

LP

New Report

Close