Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PETERLE NE BO PREDSEDNIK

PETERLE NE BO PREDSEDNIK

PA KAJ JE Z VAMI, OD KJE VAM TE IZJAVE, DRUGI KROG BO, ZMAGAL PA BO LEVI KDORKOLI ŽE TO BO. NOBENIH ANALITIKOV PA OSTALIH BREZDELNEŽEV NE RABIM JEST ZA TO NAPOVED

Lej, jaz sem leva, ampak ti recem, da bo Peterle zmagal. Vsi moji levicarji se o tem strinjajo.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

seveda bo zmagal. Tudi z mojo pomočjo. Predvsem pa zato, ker ima desnica bolj disciplinirano volilno telo, več ljudi smatra , da so volitve njihova državljanska dolžnost, to pa iz razloga, ker so toliko let živeli v totalitarnem sistemu.

Žal bo zmagal, a ne z mojo pomočjo.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Vam je res lahko. Ni vam treba spremljat kampanje, anaizirat, razmišljat in se odločat. Vam kar župnik pove koga je treba volit.

Boom , a ni čudno da bom volila Lojzeta, pa ne hodim v cerkev?????

SEVEDA BO ZMAGAL “PETERLE” – kdo poje (igra na orglice) slabo ne misli. Gaspari je le bankir, Turk pa je preveč rdeč.
Sicer jaz sem bolj naklonjen Jelinčiču (žal z 14{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glasov ni favorit).

– moje mnenje pač.

Ne hodim v Cerkev, volila pa bom vseeno g.Peterleta. Zdi se mi
eden redkih poštenjakov in kot tak, pravi za predsednika države. Funkcija itak ni bogvekaj … tako, da ga je zanjo skoraj škoda.

Kajne?

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Je cudno, ja. Poglej si: http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070930_3106537_60051505.php

Se vaske stare gospe se bojijo, da bo Peterle delal za Cerkev in ne drzavo, da bo cela Slovenija pripadala Cerkvi.

Mar ni nekoliko čudno, da bi župnik delal tako reklamo za g. Milana Kučana, da je bil izvoljen za tri mandate?

Se mi zdi, da vajina trditev ravno ne drži. Bom odslej bolj prisluhnil pridigam kadar bom pri maši, doslej sem politične napotke očitno preslišal. Ali pa sem pri napačnih mašah.

Ampak levičarjem je pa res lahko. Enostavno verjamejo v dogmo, da Peterleta volimo, ker so nam tako naročili v Cerkvi in to je to.
Zanimiv obrambni mehanizem, ki jim preprečuje vpogled v argumente, zakaj Peterleta volijo tudi ljudje, ki v cerkvev ne hodijo. Škoda za njiih!

Peterleta bodo volili periferija, kmetje in verniki. Torej vsi tisti, ki nimajo pojma koga bodo volili, zaradi tega bo res verjetno dobil.

Saj že vidiš s podporo katerih dveh strank kandidira.

PETERLETA bom volil preprosto zato, KER JE ČLOVEK od besed

Z drugimi besedami: volili ga bomo Slovenci. Taki z veliko začetnico.
G.minister, vedi pa, da je veliko kmetov pametnejših od marsikaterega ministra. Pa naj bo prejšnje desne vlade ali pa sedanje desne (ne, ne gre za lapsus).

Kmetov je le še nekaj procentov prebivalstva v Sloveniji… In ti zelo dobro živijo. Tako, da se mi zdi butasto, da svoje komplekse sproščate na njih.

Sicer bom pa Peterle zmagal, kar je tudi prav.

Peterleta bodo volili periferija, kmetje in verniki. Torej vsi tisti, ki nimajo pojma koga bodo volili, zaradi tega bo res verjetno dobil.[/quote]

Vi levičarji pa vedno natanko vete, koga boste volili ne?

Sicer pa smo Slovenci tradicionalno narod kmetov in provincialcev, če tega ne veš.Mesta so bila vedno tujska, večinsko neslovenska.Včasih so jih obvaldovali Nemci, zdaj pa Jankovići, isti drek.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ce se Peterle ne bo nehal napihovati, kot se je nocoj na nacionalki, bo do volitev se pocil. Toliko samohvale ze dolgo nisem slisala!!!

Jah, pač le pove kako dejstvo o sebi :).

Drugi pač nimajo kaj dosti za povedati, ne.

Türk in Gaspari pa sta se nekaj muvala, ko se je bilo potrebno zjasniti o tem, kaj sta delala leta 1991…

A ne, ti si leta 1991 še plnice sračku?

:))je ja, skor ziher. Pol se je pa še dojil tja do tretjega leta, kakor to navado vzpodbuja naša vrla desnica. No sej, kmal zatem se je pa že obhajal? A?
Zdej, pa podeželan, podkrepljen s šnopčkom, ko pride tja v zadružni dom, na volitve, sevede obkroži to, kar mu je bilo že v zibelki dejano naj si bode voliti.

No, zdej grem pa spet na grmado, kajne Primož?

A te niso še skurili?

res je veliko kmetov je pametnejših od ministrov predvsem pa bolj pokvarjenih od navadnih ljudi, saj pri subvencijah mnogi lažejo pa goljufajo. od petrleta sem slišal tudi to da: je kot drek saj vedno priplava nazaj na površje

Razložite oziroma pojasnite mi, kaj bi bilo za mene drugače oz. boljše, če bi bil predsednik Peterle, Tuerk ali Gaspari. Zame nič, za njih pa najbrž precej: prestižna funkcija, bonitete, povezano z njo, ugled …

New Report

Close