PETERLE NE BO PREDSEDNIK
Peterleta bodo volili periferija, kmetje in verniki. Torej vsi tisti, ki nimajo pojma koga bodo volili, zaradi tega bo res verjetno dobil.[/quote]
Vi levičarji pa vedno natanko vete, koga boste volili ne?
Sicer pa smo Slovenci tradicionalno narod kmetov in provincialcev, če tega ne veš.Mesta so bila vedno tujska, večinsko neslovenska.Včasih so jih obvaldovali Nemci, zdaj pa Jankovići, isti drek.[/quote]
Se mi zdi, da si ti na levi ali na desni strani v odvisnosti od lune.
Ej, a ti spet to meni?
Pa saj si obseden, dobesedno obseden z menoj. Kaj bi me ti rad “zakuril”?
No, še en dan, al pa dva, pa boš prav pobožno in na kolenih prosil Zogico, če ti lahko, ker boš res lepo prosil, dal moj mail. :)).
Ker, mega gor al pa dol, druge razlage za tvoje pisarjenje ni več. Tvoja obsesija z menoj je že prav nevarna za mojo eksistenco očitno. Boš z gorečimi baklami in križem okoli vratu letal za menoj al kaj?
Kaj ne dojameš, v svoji veličini, v katero se zmotno poveličuješ, da si prav patetičen, beden fante, ki išče kvazi potrjevanje na nekem javnem forumu?
Ej, a ti spet to meni?
No, še en dan, al pa dva, pa boš prav pobožno in na kolenih prosil Zogico, če ti lahko, ker boš res lepo prosil, dal moj mail. :)).
Ker, mega gor al pa dol, druge razlage za tvoje pisarjenje ni več. Tvoja obsesija z menoj je že prav nevarna za mojo eksistenco očitno. Boš z gorečimi baklami in križem okoli vratu letal za menoj al kaj?
Kaj ne dojameš, v svoji veličini, v katero se zmotno poveličuješ, da si prav patetičen, beden fante, ki išče kvazi potrjevanje na nekem javnem forumu?[/quote]
A si pred kratkim gledala film Kristusov pasion ali morda Gospodar prstanov?
Ja, JULA to pa ni lepo, da ne hodiš v cerkev.
Vidiš, če bi šla lepo k maši bi zvedela, da je LAŽ smrtni greh in da lažnivcev pač ne smemo voliti za predsednika. Lojze Peterle pa je LAŽNIVEC (vir podatkov v gornji temi). In tako boš ti s tem, ko bom volila Lojzeta naredila smrtni greh.
Nasvet: Pa čimprej v cerkev. Ni še prepozno.
Jaz bom v naslednjih dneh sla nekajkrat k masi. In to ne v Ljubljani, ampak v okolisckih vaseh. Da malo preverim, kako se agitira za Peterleta.
Ej, a ti spet to meni?
Kaj ne dojameš, v svoji veličini, v katero se zmotno poveličuješ, da si prav patetičen, beden fante, ki išče kvazi potrjevanje na nekem javnem forumu?[/quote]
A si pred kratkim gledala film Kristusov pasion ali morda Gospodar prstanov?[/quote]
Ne, nisem, bi mar morala?
Daj pridi k drugi maši ob 10:00, smo lepo zbrani tudi še na “posvečenem kraju” nasproti cerkve, kjer je vmes cesta zraven pa imajo krasen vrt in kavo, pa če kadiš, boš med mašo lahko še kadila, kaj bo pa naš župnik trosil v pridigi me prav malo briga. Bomo kako pametno ali neumno rekli, kar tako počez.
Mene skrbi, ker človek , ki živi po božjih zapovedih, eno od le teh vedno pozabi!!!![/quote]
Predsednik države naj bi bila resna funkcija. Ne pa cirkus kot ga vzganja Peterle. Najbolj neumno pa se mi zdi, da vlači sem neke evropske poslance, ki bi naj nam Slovencem povedali, da je pač on tisti najboljši.
Saj orglice prav lepo igra, vendar to ni dovolj, da bi lahko bil predsednik.
A se upaš trditi, da niso morda ti evroposlanci sami želeli izreči podporo svojemu kolegu? A se ti zdi, da se bi jim dalo hodit v neko podalpsko deželo, Bogu za …,če ne bi smatrali, da zasluži njihove pohvalne besede? Vprašanje, če bi to storili za kogarkoli med seboj.
Hm, po svoje mu pa pripisuješ veliko večjo moč v evroparlamentu, če bi bilo res, da jih je on sam prepričal (ali povabil), da ga v njegovi državi hvalijo!!
No, čeprav je bil očitno tvoj namen ravno obraten, si mu s tem pripisal samo še večjo verodostojnost in kredibilnost za predsednika države.
A se upaš trditi, da niso morda ti evroposlanci sami želeli izreči podporo svojemu kolegu?
[/quote]
Tukaj gre za stankarsko podporo, halo! Viviane Reding, Angela Merkel, Lojze Peterle, politicno gledano, ce zanemarimo meje, pripadajo isti stranki oziroma opciji.